تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 32 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 312

نام تاپيک: ✔ راهنـــمای جـــامـــع تــحـصــیـــلات بـــرون مـــرزی

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مخلصیم.
    کامپیوتر-ترجیحا تا مقطع دکترا
    هزینه هم راستش باید براورد بشه....شما تقریبی بگو.
    تا دو ترم دیگه کاردانی من تموم میشه.بعد هم یا معافی یا یه سال و نیم خدمت.

ببین دوست عزیز ن در مورد کانادا و انگلیس خیلی خوب می دانم چی به چی هست

اول در مورد انگلیس
    1 . مدرک کاردانی شما را قبول ندارد راستی بگو پیش دانشگاهی داری

2. هزینه بستی به دانشگاه و کدام رشته و محلی که می خواهی اقامت کنی اگه خواستی بگو کجا می خواهی درس بخوانی منظورم کدام شهر تا هزینه را بهت بگم ولی به صورت تقریبی الان و هر روز گرانتر می شود 25 میلیون تومان به بالا تا 35 میلیون در سال اگر مجرد باشی بهت بگم تازه مال سال میلادی پیش بود

3. اگر نمرات خوب باشه بهتره

4. اگر جایی خواستی که موسسه معتبر باشه تا بهت بگم

5. پیشنهاد شخصی خیلی بهتره من خودت اقدام کنی اگر واقعا خواستی تا بهت آموزش بدم و پول به این موسسه ها ندی و چون زبان بلد نباشی برات سخت میشه بهتره بری موسسه که اعزام دانشجو هست

6. راستی زبان نگفتی بلدی

7. کانادا هم به صورت تقریبی تو همی مایه ها در می آید بازم بستگی به دانشگاه و جای اسکان و نوع زندگی خودت دارد

8. استرالیا تا اونجای که من شنیدم اونم تو همین مایه 20 میلیون به بالا است اگر اشتباه ننم ولی پیشنهاد می کنم استرالیا نرو

پیشنهاد من به تو

1. کانادا خیلی عالی از همه نظر

2. آمریکا اما به دلیل اینکه مشکل هست پس بیخیال می شویم

3. انگلیس

4 . سوئد را دست کم نگیر خیلی تو کارشون دقیق هستند راستی اگر دانشگاهاش پولی شوند که فکر کنم بشه از 30 میلیون به بالا هست تا شنیدم 50 میلیون هم می رسد

5. کشورهای مثل ژاپن . کره از نظر کامپیوتر در سطح دو بعد از آمریکا قرار دارند

6. استرالیا خوبه ولی بعد بعضی به خاطر اینکه اقامت بگیرند انجا درس می خواند چون اگر در استرالیا درس و زندگی کرده باشی با بازار کارش آشنا میشنوی و امتیاز ت می رود بالا

7. مالزی و دیگر کشورها اصلا پیشنهاد نمیشه

ولی یک چیزی بهت بگم دوست عزیز هر سوالی بود در خدمتم نظر با خودت است من این چیزهای که بهت گفتم طی 3 سال تحقیق و جستجو در انواع سایتها و کسانی ه رفتند

من خودم می خواستم برم 1. کانادا 2. انگلیس اما به دلیل توان مالی نتوانستم برم ولی هنوزم خیلی دوستم دارم برم به قول معروف هم فال و هم تماشا

نصحیت به عنوان یک دوست کوچک حالا شاید بگی اگر چرت و پرت میگم حق داری

انتخاب با خودت است

من بهت پیشنهاد می کنم لیسناس را بگیری تا سنت هم بیشتر بشه و در مورد دانشگاه خوب تحقیق کنی و همین به صورت شخصی در مورد کشورهای که بهترند تحقیق کنی

اگر توان مالی داری و واقعا می خواهی بری دو دل نشو بی خیال سربازی شو و سند خانه یا وثیقه بذار و برو و درس ت را بخوان وقفه بین درس نداز سریع برو

اما من توان مالی داشتم همین الان می رفتم شک نمی کردم من مثل تو دارم کاردانی می خوانم

سوالی بود در خدمتم

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ببین دوست عزیز ن در مورد کانادا و انگلیس خیلی خوب می دانم چی به چی هست

اول در مورد انگلیس
    1 . مدرک کاردانی شما را قبول ندارد راستی بگو پیش دانشگاهی داری

2. هزینه بستی به دانشگاه و کدام رشته و محلی که می خواهی اقامت کنی اگه خواستی بگو کجا می خواهی درس بخوانی منظورم کدام شهر تا هزینه را بهت بگم ولی به صورت تقریبی الان و هر روز گرانتر می شود 25 میلیون تومان به بالا تا 35 میلیون در سال اگر مجرد باشی بهت بگم تازه مال سال میلادی پیش بود

3. اگر نمرات خوب باشه بهتره

4. اگر جایی خواستی که موسسه معتبر باشه تا بهت بگم

5. پیشنهاد شخصی خیلی بهتره من خودت اقدام کنی اگر واقعا خواستی تا بهت آموزش بدم و پول به این موسسه ها ندی و چون زبان بلد نباشی برات سخت میشه بهتره بری موسسه که اعزام دانشجو هست

6. راستی زبان نگفتی بلدی

7. کانادا هم به صورت تقریبی تو همی مایه ها در می آید بازم بستگی به دانشگاه و جای اسکان و نوع زندگی خودت دارد

8. استرالیا تا اونجای که من شنیدم اونم تو همین مایه 20 میلیون به بالا است اگر اشتباه ننم ولی پیشنهاد می کنم استرالیا نرو

پیشنهاد من به تو

1. کانادا خیلی عالی از همه نظر

2. آمریکا اما به دلیل اینکه مشکل هست پس بیخیال می شویم

3. انگلیس

4 . سوئد را دست کم نگیر خیلی تو کارشون دقیق هستند راستی اگر دانشگاهاش پولی شوند که فکر کنم بشه از 30 میلیون به بالا هست تا شنیدم 50 میلیون هم می رسد

5. کشورهای مثل ژاپن . کره از نظر کامپیوتر در سطح دو بعد از آمریکا قرار دارند

6. استرالیا خوبه ولی بعد بعضی به خاطر اینکه اقامت بگیرند انجا درس می خواند چون اگر در استرالیا درس و زندگی کرده باشی با بازار کارش آشنا میشنوی و امتیاز ت می رود بالا

7. مالزی و دیگر کشورها اصلا پیشنهاد نمیشه

ولی یک چیزی بهت بگم دوست عزیز هر سوالی بود در خدمتم نظر با خودت است من این چیزهای که بهت گفتم طی 3 سال تحقیق و جستجو در انواع سایتها و کسانی ه رفتند

من خودم می خواستم برم 1. کانادا 2. انگلیس اما به دلیل توان مالی نتوانستم برم ولی هنوزم خیلی دوستم دارم برم به قول معروف هم فال و هم تماشا

نصحیت به عنوان یک دوست کوچک حالا شاید بگی اگر چرت و پرت میگم حق داری

انتخاب با خودت است

من بهت پیشنهاد می کنم لیسناس را بگیری تا سنت هم بیشتر بشه و در مورد دانشگاه خوب تحقیق کنی و همین به صورت شخصی در مورد کشورهای که بهترند تحقیق کنی

اگر توان مالی داری و واقعا می خواهی بری دو دل نشو بی خیال سربازی شو و سند خانه یا وثیقه بذار و برو و درس ت را بخوان وقفه بین درس نداز سریع برو

اما من توان مالی داشتم همین الان می رفتم شک نمی کردم من مثل تو دارم کاردانی می خوانم

سوالی بود در خدمتم
    لطف داری دوست عزیز.
    مهم نیست که مدرک کاردانی رو قبول نکنن.از هر مقطعی که لازم باشه حاضرم اونجا ادامه تحصیل بدم.
    راستش واسه کانادا چه شرایطی میخواد؟واسه اقامت؟
    سربازی رو نمیشه دودر کرد.وثیقه فقط واسه کشورهای زیارتی قبول میکنن.
    در مورد اینکه صبر کنم هم به نظر خودم الان اگه برم خیلی بهتره تا اینکه سنم بالاتر بره و جوونیم اینجا بگذره...
    راستی در مورد زبان هم اونقدری هست که بتونم گلیم و خودمو اونجا از اب بیرون بکشم.یعنی در صحبت کردن مشکلی ندارم.ولی تا به حال کلاس زبان نرفتم.ولی قصد دارم واسه مدرک زبان اقدام کنم.
    Last edited by Diego; 05-12-2008 at 21:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ایران که خوبه!چرا میخوای بری؟!مشکلت ادامه تحصیل نیست میخوای جوونیت هدر نره!در کل هرجا بری اسمون همین یه رنگه.اما مالزی رو بیخیال شو یا اروپا یا امریکا بعدش دوباره ایران.

4. این کاربر از sale2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در کل هرجا بری اسمون همین یه رنگ
    یعنی خاکستریه ؟ اصلا کدوم آسمون ؟
    ================================
    اکثر کسانی که رفتن استرالیا راضی بودن. مخصوصا اینکه یه کشور مهاجر طلبه. از همه جور آدمی توش هست.
    دید اروپایی ها به ما خوب نیست.
    دیگه اینکه هزینه های زندگی تو انگلیس زیاده.
    از نظر آب و هوایی هم استرالیا خیلی نزدیکتر به ما هستش. اینو از کسی که اونجا زندگی میکرد شنیدم.
    میگفت آدمای خوبی هم داره.
    انتخابت رو بکن : 1-استرالیا 2- انگلیس
    تازه ملکه جفتشون هم که یکیه !!
    خوش بگذره

6. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ایران که خوبه!چرا میخوای بری؟!مشکلت ادامه تحصیل نیست میخوای جوونیت هدر نره!در کل هرجا بری اسمون همین یه رنگه.اما مالزی رو بیخیال شو یا اروپا یا امریکا بعدش دوباره ایران.
    اسمون همه جا یه رنگه....ولی متاسفانه زیر آسمون همه جا یه جور نیست.....

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما کدام شهر زندی می کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اسمون همه جا یه رنگه....ولی متاسفانه زیر آسمون همه جا یه جور نیست.....
    اره ولی چاره چیه!؟ما اینجا برای مرگ زندگی میکنیم البته به فکرش نیستیم تعداد معدودی به اخرت اعتقاد دارن اونم شعاری در کل هیچی و چند فرزند عاید ماست!انقدر گله کردیم دیگه همه چی تکراری شده امیدوارم هر جا رفتی واقعا به دلخواهت خواسته های خودت برسی واقعا خوشبخت باشی البته در این راه موانعی هست که گذر از ان سخته در مورد کشور چون اغلب کشور ها از ایران یه قدم جلوترن!فرقی ندارن ولی اروپا و امریکا و کشورهایی که دموکراسی در ان حاکم است و مردمانش متمایز از سایر مخلوقات هستن خوبه موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

چاره اش همینه........کاری که پرنده های مهاجر میکنن....

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

13 تحصیل در خارج از کشور

سلام
    میخواستم بدونم که کودوم کشور ها دانشجو میگیرن و شرایط هاش چیه؟
    هزینه هاش چطوره؟
    شرایط تو کجا بهتر از ایرانه؟
    ممنون میشم که بگید چطور میشه اطلاعات بدست اورد؟
    چطور میشه ارتباط باشون برقرار کرد؟

12. 2 کاربر از majid.khaledi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

میخواستم بدونم که کودوم کشور ها دانشجو میگیرن و شرایط هاش چیه؟
    از همه جا میشه اپلای گرفت ! بستگی داره شما کجا می خوای بری ؟! افغانستان یا آمریکا ؟!
    هر دانشگاهی شرایط خودشو داره ولی اگه دانشگاههای توپ دنیا رو می خوای معمولا نمره خوب ( tofel، ielts ،gre ) ، نمرات دوره دانشجویی ، کارهای تحقیقی ، معرفی نامه ، مقالاتی که تو جاهایی معتبر به چاپ می رسونی ( مثه مجلات ISI ) و ... مورد توجهشونه !

هزینه هاش چطوره؟
    هزینه ها تو دانشگاههای متفاوت ، متفاوته ! بستگی داره کجا می خوای بری !
    از رایگان هست تا سالی 40-30 میلیون تومن به بالا !!!
    البته دانشجویانی که از طریقه بورس ، دستیار تحقیق یا دستیار تدریس پذیرفته می شن ، از پرداخت شهریه معاف می شن و یه هزینه ای هم دریافت می کنن !

شرایط تو کجا بهتر از ایرانه؟
    در حال حاضر بهترین دانشگاههای دنیا رو اول آمریکا و بعد انگلیس داره !

ممنون میشم که بگید چطور میشه اطلاعات بدست اورد؟
    چطور میشه ارتباط باشون برقرار کرد؟
    از طریق سایت هر دانشگاه و افرادی که در حال حاضر تو این دانشگاهها دارن درس می خونن ! ( می تونی تو 360 پیداشون کنی ! )

بهترین کار اینه که همین جا یه دانشگاه خوب ( ترجیحا شریف ) قبول شی و بعد از طریق دانشگاه اقدام کنی !

موفق باشی !
    Last edited by * BriAnNa *; 08-02-2009 at 22:37.

14. 4 کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •