سلام میشه بگین شما چه نوع سبکی گوش میدین آهنگهای پاپ به نظرتون مسخره ست؟و یه نمونه از این چرت و پرت ها برامون مثال بزنین!
سلام میشه بگین شما چه نوع سبکی گوش میدین آهنگهای پاپ به نظرتون مسخره ست؟و یه نمونه از این چرت و پرت ها برامون مثال بزنین!
دقیقا در اون پستم نوشتم چه نوع پاپ هایی : 6/8 - لس آنجلسی
از من که نه - از افراد خبره بپرسید این گونه آهنگها چه ارزش موسیقیایی دارند ؟
------------------------
خودم سبک های مختلف و متنوعی گوش میدم :
-راک
-بلوز
-کلاسیک
-الکترونیک (نیو ایج و...)
--متال (زیر سبک های خاصی مثل سمفونیک - دووم - گوتیک - فولک - پاور -و تا حدی هوی)
- World Music
- کانتری
-بعضی پاپ های درست حسابی تر...
و
...
در یک کلام :
تقریبا همه سبکی بجز
- رپ
- پاپ های 6/8 و لس آنجلسی
از رپ بیشتر از همه بدم میاد .
-----------------
Last edited by pandemonium; 22-09-2008 at 12:10.
ایشون نگفتند " موسیقی حرفه ای " !
نوشتند "حرفه ای موسیقی گوش دادن"
.
Last edited by pandemonium; 22-09-2008 at 12:33.
یعنی اینکه نری بیهوده به موزیک گوش ندی.. یعنی اینکه از هر ژانری آهنگ گوش داده باشی و بعد ژانره مورده علاقت رو انتخاب کنی یعنی اینکه به لایریک به ساز به آهنگسازی توجه داشته باشی .. نه اینکه مثله خیلی از هموطنایه گلم فقط به فکره یه صدا یا یه آهنگ اونم یا یه ارگه ساده باشی! نمیدونم درده من تو موزیک بالاتر از این حجرفاست! بیخیال رفیق.و.و به حرفایه رفیقمون در پسته بالا دقت کن میفهمی چی میگم![]()
نه عزیزه من .. اشتباهه ما ایرانیها همینجاست .. چرا نمیخوایم قبول کنیم که موسیقیه سنتی قوی اما در حوزه سنیه خاصه.. من خودم از طرفدارانه شهرامه ناظریم اما رک میگم هر چقدرم طرفدارش باشم باز سراغه راک میرم که با زائقم بیشتر میخونه.. نظره شخصیه ! نباید بگیم چون وطنیه یعنی بهتر از غربیه! واقعیت رو نگاه کنیم
درده امثاله من یکیشون همین حرفهایه امثاله شماهاست! ناراحت نشیدا اما قبول کنیم چون خیلیهامون در درکه لایریکهایه موسیقیه خارجی دچاره مشکلیم این حرف رو میزنیم
. متاسفانه تا همین چندین ساله پیش سازه رسمیه کشور در موسیقیه پاپه ایران ارگ بود!
ارگ ساده ترین و ابتدایی ترین ساز درجهانه به نظرم .. تو ایران فقط به صدا اهمیت داده میشه هنوز نتونستیم متوجه بشیم که موسیقی در درجه اول یعنی آهنگسازی و سپس در درجه بعدی صدا .. تو کشوره ما طرف یه ارگ میگیره دستش یه آهنگه ساده میسازه اما چون صداش قشنگه معروف میشه اما یه نفر دیگه میاد ماها رو آهنگش کار میکنه اما چون صداش خیلی بابه میله ملت نیست اصلا سراغش نمیرند!
هنوز فرهنگه آهنگسازیه قوی و مستحکم در ایران وجود نداره البته اینم باید قبول کنیم که حکومته حاکم بر کشور بیتاثیر در این مساله نیستش! پس ربطی به غرب زدگی نداره موضوع آهنگسازیه ضعیف + شعره بی محتوا و پوچه که در کشوره ما رواجه زیادی داره .. و باز هم باید استثنائاتی در این زمینه قائل شد .. افرادی هستند که واقعا به صورته حرفه ای به موسیقی در ایران توجه دارند !
نمیدونم چرا چنین برداشتی کردی ! اما بنده یه شخصه آدمی هستم که آرومم و دنیایه خودم رو هم دارم فکر نمیکنم ربطی به آدم حساب کردن داشته باشه! داره؟ منظورم اینه که افکارم با بقیه متفاوته و خیلیهاشون نمیتونند درکم کنند .. پس منم بهشون کاری ندارم چون باعثه آزاشونم .. آیا این حق رو ندارم که واسه دنیایه خودم ارزش قائل باشم؟وگرنه شما با سنتی هم میتونی فاز بگیریو بقیه رو آدم حساب نکنی
مرسی از اینکه جواب دادید من هم حدس زدم منظورتون اینه!
شما را درک می کنم راست میگید خیلی ها همین کارو میکنن و حتی خیلی از خواننده ها با اینکه موسیقیشون آشغال جایزه ها و پولهای کلانی دریافت میکنند و به نظر من الان در سال 2008 موسیقی در بدترین جاشه حداقل سبکی که من گوش میکنم! اینو فقط من نمیگم!
من هم چیزهایی که به دلم نچسپه رو گوش نمیدم سخت انتخاب میکنم ولی به نظرم چیزهایی که گوش میکنم ارزش موسیقی رو درونشون دارن!
فقط میتونم بگم که موسیقی برترین هنره به گفته نیچه که تاریخ رو به دو نیم کرده
در موسیقی همه اصول زیبایی شناختی مثل هارمونی و هژمونی و انواع و اقسام پیچیدگی هایی وجود داره که تقریبا میشه کفت که هیچ هنره دیگه ای همچین ویژهگی هایی وجود نداره اگه کسی به دنبال هنر ناب باشه حتما به دنبال موسیقی میره چون هر چیزی رو میشه توش جستجو کرد به شرطی که روش وقت بزاری
به نظره من جدای از ارزش گذاری بر روی موسیقی باید اول به این نکته توجه داشت که هر نوع موسیقی مکان و حال و هوای خودش رو میطلبه
والا فرق ما که رپ گوش میکنیم با بقیه اینه که به ما میگن شیطان پرستولی من واستون رپ میارم که خیلی احساسی باشه...نمیدونم چرا وقتی میگی رپ همه به یاده فحش و شیطان پرستیو شوک و..... می افتند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)