تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: فرق کسی که موسیقی گوش میکنه با بقیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenday33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جانا سخن از زبان ما میگویی...

واقعا در منزوی کردن آدم تاثیر بسزایی میذاره ...

-------------
    از هدفون فراتر نمیتونم برم ...

فقط وقتی که دیگه هیچ کی تو خونه نیست میرم از اسپیکر آهنگهامو گوش میکنم .
    با صدای بلند : دیگه کسی نیست مزاحمم بشه ...

در حالیکه خود هم خونه ای هام با راحتی خیال به آهنگهای پاپ - 6/8 و لس آنجلسی خودشون مدام با اسپیکر تو خونه گوش میدند ...
    و من بدم میاد حالم بهم میخوره از آهنگهای اینها ... ولی نمیتونم زیاد گیر بدم ...چون در اقلیتم .
    هدفون میذارم تو گوشم که چرت و پرت های اینا رو نشنوم ...میرم تو دنیای خودم و آهنگ های خودم ...

-

سلام میشه بگین شما چه نوع سبکی گوش میدین آهنگهای پاپ به نظرتون مسخره ست؟و یه نمونه از این چرت و پرت ها برامون مثال بزنین!

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

سلام میشه بگین شما چه نوع سبکی گوش میدین آهنگهای پاپ به نظرتون مسخره ست؟و یه نمونه از این چرت و پرت ها برامون مثال بزنین!
    دقیقا در اون پستم نوشتم چه نوع پاپ هایی : 6/8 - لس آنجلسی

از من که نه - از افراد خبره بپرسید این گونه آهنگها چه ارزش موسیقیایی دارند ؟

------------------------

خودم سبک های مختلف و متنوعی گوش میدم :

-راک
    -بلوز
    -کلاسیک
    -الکترونیک (نیو ایج و...)
    --متال (زیر سبک های خاصی مثل سمفونیک - دووم - گوتیک - فولک - پاور -و تا حدی هوی)
    - World Music
    - کانتری
    -بعضی پاپ های درست حسابی تر...
    و
    ...

در یک کلام :
    تقریبا همه سبکی بجز

- رپ
    - پاپ های 6/8 و لس آنجلسی

از رپ بیشتر از همه بدم میاد .
    -----------------
    Last edited by pandemonium; 22-09-2008 at 12:10.

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

سلام میشه بگین منظورتون از موسیقی حرفه ای چیه؟
    ایشون نگفتند " موسیقی حرفه ای " !

نوشتند "حرفه ای موسیقی گوش دادن"

.
    Last edited by pandemonium; 22-09-2008 at 12:33.

4. 2 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام میشه بگین منظورتون از موسیقی حرفه ای چیه؟
    یعنی اینکه نری بیهوده به موزیک گوش ندی.. یعنی اینکه از هر ژانری آهنگ گوش داده باشی و بعد ژانره مورده علاقت رو انتخاب کنی یعنی اینکه به لایریک به ساز به آهنگسازی توجه داشته باشی .. نه اینکه مثله خیلی از هموطنایه گلم فقط به فکره یه صدا یا یه آهنگ اونم یا یه ارگه ساده باشی! نمیدونم درده من تو موزیک بالاتر از این حجرفاست! بیخیال رفیق.و.و به حرفایه رفیقمون در پسته بالا دقت کن میفهمی چی میگم

6. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اینی که شما میگی غرب زدگیه و ریشه اش از موسیقی نیست . میتونه از فیلم از اطرافیان و از هر چیزی تاثیر بگیره . وگرنه شما با سنتی هم میتونی فاز بگیریو بقیه رو آدم حساب نکنی
    نه عزیزه من .. اشتباهه ما ایرانیها همینجاست .. چرا نمیخوایم قبول کنیم که موسیقیه سنتی قوی اما در حوزه سنیه خاصه.. من خودم از طرفدارانه شهرامه ناظریم اما رک میگم هر چقدرم طرفدارش باشم باز سراغه راک میرم که با زائقم بیشتر میخونه.. نظره شخصیه ! نباید بگیم چون وطنیه یعنی بهتر از غربیه! واقعیت رو نگاه کنیم

درده امثاله من یکیشون همین حرفهایه امثاله شماهاست! ناراحت نشیدا اما قبول کنیم چون خیلیهامون در درکه لایریکهایه موسیقیه خارجی دچاره مشکلیم این حرف رو میزنیم
    . متاسفانه تا همین چندین ساله پیش سازه رسمیه کشور در موسیقیه پاپه ایران ارگ بود!
    ارگ ساده ترین و ابتدایی ترین ساز درجهانه به نظرم .. تو ایران فقط به صدا اهمیت داده میشه هنوز نتونستیم متوجه بشیم که موسیقی در درجه اول یعنی آهنگسازی و سپس در درجه بعدی صدا .. تو کشوره ما طرف یه ارگ میگیره دستش یه آهنگه ساده میسازه اما چون صداش قشنگه معروف میشه اما یه نفر دیگه میاد ماها رو آهنگش کار میکنه اما چون صداش خیلی بابه میله ملت نیست اصلا سراغش نمیرند!

هنوز فرهنگه آهنگسازیه قوی و مستحکم در ایران وجود نداره البته اینم باید قبول کنیم که حکومته حاکم بر کشور بیتاثیر در این مساله نیستش! پس ربطی به غرب زدگی نداره موضوع آهنگسازیه ضعیف + شعره بی محتوا و پوچه که در کشوره ما رواجه زیادی داره .. و باز هم باید استثنائاتی در این زمینه قائل شد .. افرادی هستند که واقعا به صورته حرفه ای به موسیقی در ایران توجه دارند !

8. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

وگرنه شما با سنتی هم میتونی فاز بگیریو بقیه رو آدم حساب نکنی
    نمیدونم چرا چنین برداشتی کردی ! اما بنده یه شخصه آدمی هستم که آرومم و دنیایه خودم رو هم دارم فکر نمیکنم ربطی به آدم حساب کردن داشته باشه! داره؟ منظورم اینه که افکارم با بقیه متفاوته و خیلیهاشون نمیتونند درکم کنند .. پس منم بهشون کاری ندارم چون باعثه آزاشونم .. آیا این حق رو ندارم که واسه دنیایه خودم ارزش قائل باشم؟

10. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenday33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرسی از اینکه جواب دادید من هم حدس زدم منظورتون اینه!
    شما را درک می کنم راست میگید خیلی ها همین کارو میکنن و حتی خیلی از خواننده ها با اینکه موسیقیشون آشغال جایزه ها و پولهای کلانی دریافت میکنند و به نظر من الان در سال 2008 موسیقی در بدترین جاشه حداقل سبکی که من گوش میکنم! اینو فقط من نمیگم!
    من هم چیزهایی که به دلم نچسپه رو گوش نمیدم سخت انتخاب میکنم ولی به نظرم چیزهایی که گوش میکنم ارزش موسیقی رو درونشون دارن!

12. این کاربر از greenday33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nist engar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ANDROMEDA

پيش فرض

فقط میتونم بگم که موسیقی برترین هنره به گفته نیچه که تاریخ رو به دو نیم کرده
    در موسیقی همه اصول زیبایی شناختی مثل هارمونی و هژمونی و انواع و اقسام پیچیدگی هایی وجود داره که تقریبا میشه کفت که هیچ هنره دیگه ای همچین ویژهگی هایی وجود نداره اگه کسی به دنبال هنر ناب باشه حتما به دنبال موسیقی میره چون هر چیزی رو میشه توش جستجو کرد به شرطی که روش وقت بزاری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

به نظره من جدای از ارزش گذاری بر روی موسیقی باید اول به این نکته توجه داشت که هر نوع موسیقی مکان و حال و هوای خودش رو میطلبه

15. این کاربر از Rock Magic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

والا فرق ما که رپ گوش میکنیم با بقیه اینه که به ما میگن شیطان پرستولی من واستون رپ میارم که خیلی احساسی باشه...نمیدونم چرا وقتی میگی رپ همه به یاده فحش و شیطان پرستیو شوک و..... می افتند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •