تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 80

نام تاپيک: تاپیک مشاوره و راهنمایی در مورده وب سایت جدید DaRiOuShJh ?!؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اه!
    ای بابا چی گیری کردیما!×!
    آخه من موندم کدوم ناقص العقلی div رو اختراع کرده!!!

آقا نخواستیم! نخوایم کله قالبمون با div باشه باید چه کنیم؟ کی رو باید ببینیم؟!

حیفه همون table و td جونه عزیزه دله برادرمون نیست که بریم با این div ها سر و کله بزنیم؟!

اونا با اینکه یه چند متری کد رو زیاد میکنن ولی حداقل باهاشون میشه دقیقه دقیق در آورد که این همه تو مرورگرها بالا پایین نپرن برای خودشون!×!

اصلا بنده در همینجا دولت تعیین کرده و table و td و tr رو به منسبه قبلیه خودشون به جای این div تجاوز گر بر میگردونم!×!اوهوم!

هی پایینشون رو درست میکنم بالاشون خراب میشه بالاشون رو درست میکنم پایینشون درست میشه!

حس و حال ندارم 3 سال با اینا سر و کله بزنم!

با table و div و css کار میکنم!
    والسلام
    هر کی حرفی داره بره خونشون داد بزنه نشنوم!

2. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

چه زود منصرف شدی !!!

حق با شماست

ولی اگه بتونی باهاش درست تا کنی خیلی به نفعت خواهد بود به نظر من شما یه قالب بلاگفا بگیرید و توش رو یه نگاه کنید خیلی چیزها دستت می آید

اندازه سایت شما هم از لحاظ کرافیک زیاد باشه هم از لحاظ کد دیگه واویلا به جز ADCL ی ها کسی به وبلاک شما سر نمی زنه !

4. این کاربر از as13851365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

چه زود منصرف شدی !!!

حق با شماست

ولی اگه بتونی باهاش درست تا کنی خیلی به نفعت خواهد بود به نظر من شما یه قالب بلاگفا بگیرید و توش رو یه نگاه کنید خیلی چیزها دستت می آید

اندازه سایت شما هم از لحاظ کرافیک زیاد باشه هم از لحاظ کد دیگه واویلا به جز ADCL ی ها کسی به وبلاک شما سر نمی زنه !
    منصرف چرا؟
    کسی منصرف نشده!

من همین وبلاگه قبلیم هم از همین روشی که گفتید سود جستیم ولی چیزی که خودم ننویسم به دلم نمیچسبه وگرنه کده نیما جان خیلی خوب بود

اوووووووووووووووووووووووو ووه
    خیلی به حجمه سورس اضافه شه نهایتا 40-50 کیلوبایت هست که اونم موقعه دانلود با مودم به طرفایه 10-20 کیلوبایت میرسه که چند ثانیه بیشتر نمیشه

در مورده گرافیک ها هم تا به اینجا در قالبه جدید حجمشون از نصفه مقداره قبل هم کمتر شده! فک نکنم دیگه مشکلی باشه همچین

مرسی بابته پیشنهادا

دوستان! میخوام برای پس زمینه ی عکس های توی پست ها یه طرح بزارم که مقادیری خشنگ تر بشه!
    به نظره شما div باشه یا table

با table راحت میتونم این کارو بکنم! فقط به یه جدوله 3 در 3 احتیاجه! همین
    ولی برایdiv مقادیری چون کار نکردم تا به حال مشکل دارم!×!

شما چی میگید؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یالله کسی خونه نیست؟
    خوب مثل اینکه نیست خوبه حالا راحت حرفمو میزنم و در میرم
    داریوش جان فرق جدول و div اون چار تا دونه کد اضافی تو جدول نیست. مشکل رندر شدن صفحه ای هست که جدول داره اونم مخصوصاً جدولی که برای layout صفحه ازش استفاده شده باشه. استفاده از جدول سرعت رندر شدن صفحه رو بیشتر از دو برابر زمانی که از div استفاده میشه کند میکنه که این رقم مثل قبض برق ما برای اونایی که سرعت اینترنتشون کمه به صورت تصاعدی افزایش پیدا میکنه

پ.ن:
    همینطوری یه عددی گفتم ولی یه چیزی تو همین مایه ها هست!
    Last edited by neopersia; 29-08-2008 at 00:29. دليل: اشتباه گرامری داشتم!

7. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

یالله کسی خونه نیست؟
    خوب مثل اینکه نیست خوبه حالا راحت حرفمو میزنم و در میرم
    داریوش جان فرق جدول و div اون چار تا دونه کد اضافی تو جدول نیست. مشکل رندر شدن صفحه ای هست که جدول داره اونم مخصوصاً جدولی که برای layout صفحه ازش استفاده شده باشه. استفاده از جدول سرعت رندر شدن صفحه رو بیشتر از دو برابر زمانی که از div استفاده میشه کند میکنه که این رقم مثل قبض برق ما برای اونایی که سرعت اینترنتشون کمه به صورت تصاعدی افزایش پیدا میکنه

پ.ن:
    همینطوری یه عددی گفتم ولی یه چیزی تو همین مایه ها هست!
    به به به
    خوش اومدی برار! قدم رنجه فرمودی
    زودتر میگفتی جلوتون موکت! ببخشید فرش پهن میکردیم اونم دستبافت!

مرسی بابته یادآوری
    والا منم این موضوع رو زیاد شنیدم ولی هر چی با خویشتنه خویش خلوت نموده و همی تفکر نمودیم اینطوری و مقادیری اینطوری به دلیلی قانع کننده در این باره نرسیدیم!×!

اگه موضوعه رد و بدله ارتباطات با سرور هست که کدهای table همگی inline هستن و به جایی بند نیستن!
    اگه موضوعه حجمه صفحه هست که بازم خیلی نمیره بالا
    اگه موضوعه کند شدن نمایشه صفحه هست مقادیری کند میشه ولی نه اونقدها که خیلی محسوس باشه برایه به cms ساده مثله بلاگ و حتی forum!
    همه ی مرورگرهای زمانه رضاخان تا به حال هم که ساپورت میکنن و مشکلی ندارن

پس موضوع چیه که کلمون کچل شد ولی سر در نیاوردیم؟
    ایندفه اینطوری فکر میکنیم ببینیم به کجا میرسیم!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اینقد بدیه table رو میکنین که من هی دودل و همچین --> میشم هی گیر میدم به کارای گرافیکی و فلشش!

از قدیم گفتن سنگه بزرگ علامته نزدنه
    این قالب هم که خودش صخره! هست برا خودش
    چه برسه بخوام با div و ... دست کاری کنم!
    یه کاری میکنیم
    نم نم با جدولش رو درست میکنم و جاهایی هم که را دست باشه با div میکنم
    کار تموم شد به مراتب راحت تر میشه تغییره کد ها وdiv کردنشون

اگر هم نشد همین جدول مگه چشه؟!

اوهوم!

بچه ها با این دستور مشکل دارم:

<div style="position: absolute; left: 0; Bottom: 10; width: 84; height: 74; z-index: 1">

یعنی مشکل که نه! این گ.شه ی چپه پنجره میافته
    ولی میخوام گوشه ی چپه پایینه پایینه صفحه بیافته
    یه چند تا کده جاوااسکریپت سراغ داشتم از این کارا میکردن ولی هر چی گشتم نیافتم
    شما احیانا چیزی که کمک کنه ندارید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من خودم برای گوشه های گرد چند تا DIV رو تو هم میزارم و هر گوشه رو تو زمینه یه div قرار میدم البته اگر تا جایی هم که ترکیب رنگ داخل و خارج گوشه اجازه بده عکساشونو با هم ادغام میکنم تا تعداد درخواستها هم زیاد نشه.
    اینجوری نیازی به موقعیت دهی مطلق یا float نداره و همینطور با عرضهای مختلف هم کار میکنه.

اما بریم سر مشکل اون گوشه هه! برای خواص Bottom, width, height باید واحد مشخص کنی. اگه عدد تنها بنویسی کار نمیکنه مثلاً 74px باید درست کار کنه.

در ضمن یه نکته هم بگم که حسابی نا امید بشی از جدول
    بر گردوندن یه قالب از جدول به div میتونه سخت تر از طراحی قالب از اول باشه (نظر شخصیمه)
    شما هم که برای قالبت گرافیک سنگین داری بهتره از همون اول با div کار کنی چون درسته که فایر فوکس و اپرا شعورشون از اینترنت اکسپلورر بیشتره و جدولها رو بهتر لود میکنن (هر چند بازم کند تر از div) اما تا جایی که من میدونم اینترنت اکسپلورر صبر میکنه تا عکسهای داخل جدول رو لود کنه بعد جدول رو نشون بده!

11. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من خودم برای گوشه های گرد چند تا DIV رو تو هم میزارم و هر گوشه رو تو زمینه یه div قرار میدم البته اگر تا جایی هم که ترکیب رنگ داخل و خارج گوشه اجازه بده عکساشونو با هم ادغام میکنم تا تعداد درخواستها هم زیاد نشه.
    اینجوری نیازی به موقعیت دهی مطلق یا float نداره و همینطور با عرضهای مختلف هم کار میکنه.

اما بریم سر مشکل اون گوشه هه! برای خواص Bottom, width, height باید واحد مشخص کنی. اگه عدد تنها بنویسی کار نمیکنه مثلاً 74px باید درست کار کنه.

در ضمن یه نکته هم بگم که حسابی نا امید بشی از جدول
    بر گردوندن یه قالب از جدول به div میتونه سخت تر از طراحی قالب از اول باشه (نظر شخصیمه)
    شما هم که برای قالبت گرافیک سنگین داری بهتره از همون اول با div کار کنی چون درسته که فایر فوکس و اپرا شعورشون از اینترنت اکسپلورر بیشتره و جدولها رو بهتر لود میکنن (هر چند بازم کند تر از div) اما تا جایی که من میدونم اینترنت اکسپلورر صبر میکنه تا عکسهای داخل جدول رو لود کنه بعد جدول رو نشون بده!

هان!
    دستت درد نکنه برار
    اون قسمته اول رو اینطوریا فهمیدم که یه 4-5 تایی div رو با zindex رو هم میزاری
    درسته؟
    همچین یه خورده بیشتر سخته ها!×!

بابا بلد نباشم با div کار کنم چی کار کنم؟

سخته خوب!

نه اون pixel هم جلوش نباشه کار میکنه!
    یکی دیگه هم بالا دارم مشکلی نداره

مرسی اینم میدونم! برا همین اینقد این دست اون دست میکنم بلکه فرجی بشه! ولی نمیشه!
    اصلا هر که داریوش خواهد باید جوره تیبلستان کشد اونم زورکی!
    این همه گرافیک یه دو دقیقه بیشتر واسته لود شه که نمیمیره طرف!

تا حدودی ie همچینه! ولی نه خیلی همین انجمن هم بیشترش با table درست شده! کنده؟

حال در کل چه کنیم پس؟ کلا بی خیالش شیم بریم خونمون؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اون قسمته اول رو اینطوریا فهمیدم که یه 4-5 تایی div رو با zindex رو هم میزاری
    نه فقط برای اون div داخلی یه مقدار padding در نظر میگیرم که گوشه ها درست نشون داده بشه یعنی محتویات رو از گوشه ها جدا کنه. خودت که امتحان کنی دستت میاد چجوری راحتتری.
    همین انجمن هم بیشترش با table درست شده! کنده؟
    این انجمن که برای layout صفحه از جدول استفاده نکرده! اومده جدولها رو مثلاً دونه دونه برای هر پست به کار برده. همین باعث میشه که پستها یکی یکی لود بشه و زیاد کندش نکنه. اما وقتی همه صفحه یه جدول گنده باشه اون موقع هست که گند قضیه در میاد
    البته خوب نباید جو گیر هم بشیم و بگیم فقط div. هر چیزی جای خودشو داره جدولها هم جزو استاندارد w3 هستن. خیال هم ندارن کنار برن پس باید به جا ازشون استفاده کنیم.

14. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مورد گوشه ها منظورم یه چیزی بود تو این مایه ها:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس گوشه هم اینه:

16. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •