سلام ...............
شما توی قسمت setting___security برو ببین privacy داره اگه داره حله .
سلام ...............
روی گوشی های سامسونگ میشه پسورد گذاشت ولی نه روی صفحه کلیدش ولی میشه روی بقیه قسمت ها این کارسلام ببخشید میشه بگید این گوشی قفل صفحه کلید با پسورد داره یا نه ؟ خیلی واسم مهمه متاسفانه تو هیچ سایتی این قسمت رو که مهمترین قسمت امنیتی است رو توضیح نداره
انجام داد مثل گالری مسیج ها و...یعنی این که میشه وارد منو شد ولی دیگه کاری نمیشه کرد
فکر کنم ایشون این گوشی رو نداشته باشند و در نتیجه کارش به اون جا ها نمیرسهسلام ...............
خب اینکه به نظرم زیاد خوب نباشه ....من دو چیز واسم خیلی مهمه اول اینکه نشه با گوشی بدون اجازه تماس گرفت و دوم اینکه اس ام اس های دریافتی رو بدون اجازه نشه خوند دقیقا مثل گوشیهای نوکیا این امکان رو داره؟
درسته دوست عزیزمن این گوشی رو ندارم
یعنی تو مدل های کندی بار هم نمیشه مثل نوکیا پسورد گذاشت؟
حالا چی شد میشه یا نه ؟ در ضمن قیمتش حدودای 225 باید باشه درسته ؟ از فایلهای jar هم پشتیبانی نمیکنه حتما باید jad باشه ؟ راهی نیست که فایل های jar رو که بلوتوث میشه با همین گوشی نصب کرد؟
من در درجه اول این سه مدل رو قاطی کردم در آرنا دات کام هم D780 دوبار با دو قیافه گذاشته شده کی یکیش تاشو و دیگری ساده و یکپارچه و البته در مورد تاشو کنسل هم خورده اما چرا دو گوشی متفاوت با یکنام اومدن و اگه یکیش کنسل شده چرا حذفش نمیکنن؟
2) منظور شما هم از D780 همون ساده یکپارچه هستش دیگه؟ چه رنگهایی ازش اومده؟ من رنگ زردش رو در همون سایتی که گفتم دیدم آیا اینجا هم اومده؟
3) چه تفاوتهایی با D880 داره؟ میشه یک مقایسه اجمالی کنید؟
4) در مورد تم گذاری یعنی چه تمی با چه پسوندی و از کجا باید گیر آورد؟آیا D880 هم همینطوره؟ قیمتهاشونم بگین.
فکر کنم بزرگترین تفاوتش در دوربین 3.2 880 و 2 مگاپیکسل 780 باشه3) چه تفاوتهایی با D880 داره؟ میشه یک مقایسه اجمالی کنید؟
و البته شکل ظاهری گوشی که 880 کشویی هست . 780 ساده
Last edited by sayrex; 08-10-2008 at 22:49.
دی 780 فرمش کلاسیکه(ساده) نه تاشو....!!!!
سلام
بروبچ میشه با این گوشی هم زمان از دو سیمکارت به صورت دو طرفه استفاده کرد؟
قیمت آخر d780 , d880 چند؟
سلام
اقا ما واسه یکی از اشنایان یه d 780 گرفتیم و تا سیم کارت رو میزاریم و روشن میکنیم بالا نمیاد و از ما sim lock میخواد .
باید چه کدی بزنیم .
لطفا یکم زود جواب بدین که خفن مهمه .
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)