ممنون از اظهار نظرتون.
اما یک سوال برام پیش اومده... اگر قرار باشه من یکی از گوشی های دارای سیستم عامل سیمبین رو انتخاب کنم
اونوقت چرا بین SE G900 و SE W960 شما دبلیو 960 رو پیشنهاد دادید.
تا جایی که من خبر داره و رویو و بحث های مربوز به این 2 گوشی رو خوندم جی900 از دبلیو 960 از خیلی جهات برتری
داره.
1. کیبورد بهتری داره
2. سییمبین جدید تری داره
3. برنامه های جدید تری هم داره. هر چند که این برنامه های هم روی دبلیو960 هستند اما قدیمی تر.
4. باطری قویتری داره.
5. دوربین 5 مگاپیکسلی و با تنظیمات تشخیص سرعت و فوکوس نقطه ای و ... داره.
6. مموری کارت میخوره و این خودش برای بعضی ها از جمله من مزیته. چون یک کارت 4 گیگ و یدونه 2 گیگ
الان تو خونه دارم.
7. WiFi قویتر و پرسعت تری رو برای برقراری تماس اینترنت بیسیمی داره.در حالی که دبلیو 960 فقط از
Wi-Fi 802.11b پشتیبانی میکنه در حالی که جی900 دارای Wi-Fi 802.11b/g است.
8.از فلش این گوشی بعنوان چراغ قوه و یا چراغ SOS میشه استفاده کرد اما دبلیو 960 نه.
تنها مزیت دبلیو 960 از نظر من داکمن پلیرشه اما مدیا پلیر جی900 هم دقیقا شکل و ظاهر دبلیو 960 رو داره و
تنها تفاوتشون اینه که به سیستم پخش دبلیو 960 میگن واکمن و به جی 900 میگن مدیا پلیر.
با این حال که تا اینجا جی900 برتری های زیادی رو نسبت به دبلیو960 داره اما نسبت به دبلیو960 خیلی خیلی
ارزونتره. یعنی اگر قرار باشه کسی یدنه جی900 بخره و یدونه مموری کارت 8 گیگابایتی هم بگیره تازه تا حدودی
میشه پولی که میخواستیم به دبلیو960 بدیم.
خوشحال میشم اگر دلایلتون رو برای انتخاب دبلیو960 بگید. چون برادر کوچیکش جی900 هم در این نظر سنجی
وجود داره واسه همین مشتاق شدم بدونم. ممنون
.gif)