سلام....
black fox جان خوب داری پیش میریا
ادامه بده همنتظریییییییییییییم
^موفق باشی^
سلام....
black fox جان خوب داری پیش میریا
^موفق باشی^
سارینا عزیز ، ممنون از نظرت . لایه سازی کردم از اول . تازه فهمیدم که مدل ماشین بدون محیط داخلی خیلی بی ریخت میشه . اگه یادت باشه یه مک لارن مدل کردم که محیط داخلی نداشت و شیشه ها فقط رفلکس بود ، به هر کی نشون دادم زد تو ذوقم که این چیه ؟ پس توش کو . منم که کم نیاوردم ، گفتم توش رو مدل کردم ولی چون خواستم رفلکس شیشه ها زیاد باشه این طوری شده !!حسین جان چون می خوای داخلش رو هم بسازی حتما لایه سازی کن که راحت تر کارت پیش بره
خداییش چه حوصله ای داری حسین که داخلش رو هم می خوای بسازی
مگه درس و مشق و امتحان نداری شما
در مورد درس و مقش هم بگم که فقط یه کنکوره دیگه ، فقط یه دوره دیگه بزنم کفایت می کنه .
خوب نکن ! مگه تو رباتت رو ریگ کردی ؟ ولی مطمئن باش یه تکسچر حسابی بش می دم .میگم تکسچره خوب ندی حلالت نمیکنم
نوش جان صابر خانآقا ایول سنگ تموم گزاشتی
گفتم که خیلی طول می کشه ، زیاد منتظر نباش دوست جونblack fox جان خوب داری پیش میریا
تا امروز محور ها و دیسک ترمز و کمک فنر و چراغ ها رو هم تموم کردم . فقط یه رینگ مونده و لاستیک . شیشه هاش رو هم دودی می کنم تا توش معلوم نباشه و بعد رندر نهایی رو می گیرم .
![]()
ای ول میگم تعداد پلی هاشو مینویسی چقدره تا اینجاش
اما بازم میگم این فیته بازیه
خیلی مناسبه برای بازی سازی
آفرین عالی در آوردیش
خیلی خوب شده فقط رنگش و متالیک کن....
خطوط روی درها هم بیشتر کن تا خشن تر بشه...
خیلی عالیه ....
سلام حسین جان خیلی عالی شده فقط یه چیز اونم اینکه چطوری کمکو دیسک ترمزو فنرشو میسازی ...ذهنیه واقعا که ذهن بازی داری دمت گرم...
ایشون رو نمیدونم ولی من میگردم عکس گیر میارم... برای این جاها... بهترین عکس ها هم نمونه کارها و Making of ها هستن......
خیلی مدل رو تمیز درآوردی.... حرف هادی رو هم تایید میکنم... چون با Poly کم صاف و تمییز در اومده جون میده برای ساخت بازی.... اصلا میبینمش یاد Gta می افتم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)