همه رو میشه نوشت ولی راحت ترش اینه که از webgozar یا persianstat بگیری !مار بازدید روزانه
آمار بازدید کل
تعداد افرار آنلاین
همه رو میشه نوشت ولی راحت ترش اینه که از webgozar یا persianstat بگیری !مار بازدید روزانه
آمار بازدید کل
تعداد افرار آنلاین
یه سوال در مورد Master Page
من یک Master Page به پروژه اضافه کردم و چندین صفحه رو هم تیک Master Page اون ها رو هم زدم یکی از این صفحات مثلا Abut هستش
حالا میخوام Background بدم بهش ولی نمیشه چکار باید بکنم؟
ممنون
ممنون
یه سر اینجا میزنی ببینی چجوریه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ship Storm; 14-05-2008 at 10:18.
این رو توی تگ head بنویس:
ممنون dogtag جان ولی من یه عکسی دارم به اسم BK.JPEG که میخوام اون رو بزارم چون تو صفحاتی که به Master Page وصلشون نکردم اون رو گداشتم میخوام همشون یه دست بشن در غیر اینصورت مجبورم Master Page رو حذف کنم
به جای اون background-color ... این رو بنویس:
البته می تونی همین رو توی 1 فایل با پسوند css ذخیره کنی و بالای همه صفحه هات این رو بنویسی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dogtag جان تو قسمت Surce صفحه Abut من قسمتی به اسم Head نداره ولی همین کد رو که دادید اونجا زدم و هیچ تغییری نکرد مسیر من اینه :
منم کد زیر رو کپی کردم درون surce همین صفحه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیشه این کد رو کپی کرد توی surce مستر page؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد css هم من یک css اضافه کردم ولی توش نتونستم کاری بکنم میشه یکم بیشتر توضیح بدید.
خیلی ممنون ازت dogtag جان اسم شریفتون رو هم نمیدونم .
Last edited by Ship Storm; 14-05-2008 at 11:30.
وقتی مستر پیج داری صفحات دیگه چرا ؟
ultimator جان همین کد رو زدم تو MasterPage ولی تاثیری نداشت بگ گراند تغییری نکرد تصویر زیر را مشاهده کنید لطفا :
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه قرمز ها توجه کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)