اين كه قرار بود طرح نذارههه ديگه؟؟ عجباااااااااااااااا
اين كه قرار بود طرح نذارههه ديگه؟؟ عجباااااااااااااااا
آره دوست عزيز
ايرانسل به كل قاطي كرده بود.!!!
واسه من كه شارژم 0 ريال بود يكدفعه 1371 ريال شارژ شد.ماله دوستم 5000 ريال شارژ شد.ماله يكي از دوستان 10.000 تومان شارژ شد!!!!!
من و دوستام همه شارژمون 0 ريال بود!!!!
دوست عزیز نحوه محاسبه رو هم اگر بگین ممنون میشم.منظورتون از دقایق تماس تماس با ایرانسل هست یا به همراه اول هم مربوط میشه؟؟
سلام من یک سوال داشتم امروز طرح قرمز رو انتخاب کردم بعد از 5 دقیقه یکی اس ام اس برام اومد بدین مضموم کهشما طرح قرمز رو فعال کردید که بابت ان 20000 ریال از حسلب شما کم شده.میخواستم بدونم که آیا این طرح برای من فعال شده یا نه ؟؟؟؟
خوب معلومه وقتي اينو ميگه يعني فعال شده ديگه.
من هرچي جستجو كردم، چيزي دستگيرم نشد! فقط يه پست پيدا كردم كه اون هم گفته بود بورو به pesare_dokhtarkosh بگو، من گفتم اينجا مطرح كنم (اگه تا حالا كسي مطرح نكرده باشه) تا اگه همچين مشكلي واسه بقيه هم پيش اومد، استفاده كنن...
من يك هفته پيش طرح قرمز رو زدم فعال شه، گفت تا 48 ساعت ديگه ميشه، اون موقع 26000ريال موجودي داشتم، اما تا 3 روز بعد خبري نشد، بعد هم اين موجودي رسيد به 100ريال كه امشب رفتم شارژ كردم و الان نزديك 50000ريال هست، اما هنوز sms اي نيومده كه فعل شده! چي كار كنم؟
ببخشید من یه سئوالی واسم پیش اومده :
اینی که گفته تا آخر خرداد یه سیم کارت بخری یدونه هم جایزه میگیری ، خواستم ببینم هر کدوم چقدر شارژ دارن ؟؟؟؟
حتما بايد مثل قبل باشه ، سيم كارت اصلي 4700 و سيم كارت هديه 0
ايرانسل اعلام كرده كه طرح هاش تا 31 ارديبهشت هست . بعدش چي ميشه ؟ كسي خبر از طرح هاي جديد ايرانسل نداره؟
خوب این چه کاریه !حتما بايد مثل قبل باشه ، سيم كارت اصلي 4700 و سيم كارت هديه 0
باید 5000 تومن هم بدی یه کارت شارژ واسه هدیه !!!
بعدشم من هرجا که میرم نوشته تا 3 خرداد
به مناسبت سالروز آزادی خرمشهر !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)