تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 77

نام تاپيک: چرا ايراني ها توانايي ساخت يك بازي كامل سه بعدي رو ندارند؟

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

سلام علیکم

[/COLOR][/I][/RIGHT]
    یا هنوز از نرم افزار های مردمی پسند مثل
    MAYA
    3ds Max
    [RIGHT]استفاده می کنی
    دوست من الآنم توی خیلی از شرکت های بزرگ انیمیشن و بازی سازی دارن با همین نرم افزارای مردمی پسن کاراشونو میسازن ، مگه اینا ضعیفن !!!!!

ضمنآ آدمی که می خواهد از راه درست پول در بیاورد پله به پله و گام به گام ترقی می کند, شما می خواهید یک شبه ره صد ساله بروید
    من هیچ وقت یکشبه نمیخوام برم این راهو منم گفتم که توی کاری دوبعدی و سه بعدی تجربه ی کمی ندارم و خدا رو شکر کارای بزرگ کم ندارم .

من کار های شما رو می توانم از کجا بگیرم لطفآ ذکر کنید
    آخه نمیشه اینجا نوشت ( تبلیغه ) توی پروفایلم یه سایت هست که برای خودمه . البته کارای دیگه ای هم هست که همشون توی انجمن گرافیک سه بعدی قرار داده شدن

پیشنهاد می کنم که به دنبال کار های تبلیغاتی بروید یا حد اقل برای خودتون کار کنید
    من دوسال هست که توی یه شرکت تبلیغاتی کار میکنم و الآنا هم دارم کارایی برای خودم میکنم ( خدا رو شکر )

خوب از شما هم ممنونم دوست عزیز که انقده با حوصله به مشکلاته ما فکر میکنی اما نمیدونم با ادامه ی این بحث به کجا میخواهیم برسیم
    انشالله همه ی ما توی مسیر موفیت قرار بگیریم و بتونیم پیشرفت کنیم
    قربانت
    Last edited by hadi665; 17-04-2008 at 13:58.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

دوستان عزیز چرا سرتون رو گذاشتید رو دیوار فشار میدید !!؟؟

گیریم که متخصص و ..... هم تو ایران باشه ( مطمئنآ هست ) . آخه با چه پشتیبانی مالی میخواید شروع کنن !!؟؟

می دونید ساخت یه بازی کامل و پرفروش چه قدر ، هزینه داره !!؟؟

کدوم شما تضمین میکنید که این بازی تو ایران با رعایت قانون کپی رایت فروش بره !؟!

خیلی که چه عرض کنم ، همه ما به جای اینکه حمایت کنیمش میریم با 2 هزار تومان کپیش رو میخریم !!

کدوم شما حاضرین که بین 10 تا 80 هزار تومان برای هر نسخه یک بازی هزینه کنید ؟!! ( مشخصه هیچ کس !! ) .

پس تا تو ایران قانون کپی رایت اجرا نشه ، از بازی ایرانی کامل هم خبری نیست !!

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

وستان عزیز چرا سرتون رو گذاشتید رو دیوار فشار میدید !!؟؟

گیریم که متخصص و ..... هم تو ایران باشه ( مطمئنآ هست ) . آخه با چه پشتیبانی مالی میخواید شروع کنن !!؟؟

می دونید ساخت یه بازی کامل و پرفروش چه قدر ، هزینه داره !!؟؟

کدوم شما تضمین میکنید که این بازی تو ایران با رعایت قانون کپی رایت فروش بره !؟!

خیلی که چه عرض کنم ، همه ما به جای اینکه حمایت کنیمش میریم با 2 هزار تومان کپیش رو میخریم !!

کدوم شما حاضرین که بین 10 تا 80 هزار تومان برای هر نسخه یک بازی هزینه کنید ؟!! ( مشخصه هیچ کس !! ) .

پس تا تو ایران قانون کپی رایت اجرا نشه ، از بازی ایرانی کامل هم خبری نیست !!

این دقیقا حرف منه. تو کشو ما کسی از نرم افزاری معمولی به جای نمی رسه .تاوقتی قانون کپی رایت رعایت نشه البته فکر ام نکنم ماها با این پولا بتونیم از این خرجا بکنیم (من که 11 هزارتومن پول مترجم پارس رو دادم کلی بهم زور اومد بگزریم که ترجمش به درد لای جرز دیوار میخوره) چه برسه که 70 -80 تومن پول یه بازی بدیم ، نمیدونم یا درآمد ما کم یا برنامه ها گرون هستن ولی فکر کنم پول ما بی ارزشه چون یه بازی برای کسی که ماهی 50 هزار دلار درآمد داشته باشه فکر نمیکنم خیلی گرون باشه .
    حالا بگزریم فعلا نیمه لیوانی رو که نداریم ببینیم .دی

داره خودمونی میشه النصر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    In great lands of earth, Islamic Republic Of Iran

13

خوبه حداقل هم سنیم . اتفاقا منم دارم مدرک لیسانس میگیرم .
    با مدارک هم میتونی یه Collection درست کنی همرو بزاری داخلش ولی با مدرک نمیشه بازی ساخت دوست عزیز .(داخل پرانتز بگم ما به همچین اشخاصی مشابه شما میگیم Laguna و بدون شک همچین اشخاصی فقط در ایران میتونن موفق باشن خدایی نکرده حمل بر بی ادبی نشه ها حرف بدی نزدم تو دانشگاه این اصطلاح رو به کار میبرن دوستان ) . شما میتونی بری بازی بسازی - البته از حرفاتون مشخصه که تا الان هیچ کاری در این زمینه و حتی مطالعه ای هم نکردین - بدون شک شخص مورد خطاب در عکس ... - سانسور شد - به امید ایزد اون موارد هم که من گفتم هرکدوم یه تخصص هست و لازمه که علم و دانش لازم در اون تخصص رو داشته باشی . ما هم از بحث خارج حس بحث های غیر تخصصی رو ندارم دیگه .
    من مدرک ام فوق لیسانس است برادر من الان هم به صورت مکاتبه ای با دانشگاه austin تگزاس درس می خوانم و به صورت خصوصی کار می کنم.
    در خارج از کشور می گن شما چی بلد هستی.....
    در داخل کشور می گن مدرکت چیه؟؟؟؟
    من بی سواد هستم اگر می شود Laguna را برای من ترجمه کنید (تا اونجایی که می دونم یعنی در یاچه کم عمق منظور شما چی بود؟)
    در ضمن در مورد اون کلمه هایی که استفاده کردی (با رنگ قرمز مشخص کردم) اول فکر کن بعد حرف بزن.
    (خط آبی) شخص مورد خطاب در عکس چی؟ (-ـ-)

توضیح: شما خودتان گفتید که
    باشه چند فرد منسجم و هدفدار بیار که بشینن انجین بسازن این حرفتون برای من در حد لطیفه هست ما تو ایران ادم این کار رو نداریم اونایی که باید بمونن و از این کارا بکنن همه میرن اونایی هم که نمیرن ومیمونن فقط بدرد CMs ساختن میخورن ....
    فکر می کنید که همین طوری یک بازی تولید می شود... شما فقط روند تولید رو مد نظر گرفته اید نه چیز دیگری و وقتی این طور حرف های من را تکذیب می کنید خب باید یک اطلاعاتی در دست شما باشد تا گوشی دست تون بیاد (Laguna) .

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

یه یه - به به داره دعوا میشه .....

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت

11

دوست من الآنم توی خیلی از شرکت های بزرگ انیمیشن و بازی سازی دارن با همین نرم افزارای مردمی پسن کاراشونو میسازن ، مگه اینا ضعیفن
    من نه رد می کنم و نه تائید ولی
    این نرم افزار ها در مقابل نر افزار هایی که گفته شد ضعیف هستند و از آنجایی که اکثر کپی های این نرم افزارها در ایران غیر قانونی است از راندمان بالایی برخوردار نیستند.

من دوسال هست که توی یه شرکت تبلیغاتی کار میکنم و الآنا هم دارم کارایی برای خودم میکنم
    الحمد لله

خوب از شما هم ممنونم دوست عزیز که انقده با حوصله به مشکلاته ما فکر میکنی اما نمیدونم با ادامه ی این بحث به کجا میخواهیم برسیم
    انشالله همه ی ما توی مسیر موفیت قرار بگیریم و بتونیم پیشرفت کنیم
    آینده رو دست کم نگیر همه چیز ممکنه تغییر کنه

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت

پيش فرض

یه یه - به به داره دعوا میشه .....
    برادر من تحت کنترل است و وضعیت سفید نگران نباش.....

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

مگر حتما بايد بازي سه بعدي ساخت ؟
    گروهي خوب كار كنيم شايد توانش را داشته باشيم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مگر حتما بايد بازي سه بعدي ساخت ؟
    گروهي خوب كار كنيم شايد توانش را داشته باشيم.
    احسنت
    خیر حتما نباید که کاملا سه بعدی باشد (Ping pong . Snake ,mario وغیره)

گروهی منظم توانایی این کار را دارا می باشد تک روی بیفکری و... موقوف

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

ببينم نصر جان حالا چه بازي ساختيد براي حزب الله ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •