تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: ساخت بازی Assassin's Creed فانتزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

11

حرکته دیگه کار کردم ببینید این چه جوریه اگه مشکلی داره بگید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر می کنم این بهترین حرکت از بین بقیه باشه. ولی یه خواهش ازت دارم. ما سعی داریم با کمک و اشکال هایی که ازت می گیریم بتونیم مشکلاتت رو در ساخت این بازی رفع کنیم ولی انگار شما هر دفعه که یک حرکت جدید می سازی اصلا به حرف ما دقت نمی کنی و از دوباره همون مشکلاتت رو در حرکت بعدی می گذاری.
    بگذریم. به نظر میاد که این حرکت یکم بهتر از بقیه هست ولی بازم مشکلاتی داره که خدمتت عرض می کنم.
    1- مثل قبل بهت می گم ! سعی کن طوری بسازی که معلوم باشه که 2 تا دست داره. مثلا یک دستش رو به طرف عقب و یک دستش رو به طرف جلو بیاری و هنگام پایین آمدن هر 2 دست رو به طرف پایین هدایت کنی.
    2-از اشکالی که کاربر alibitaraf گرفت خیلی خوشم اومد. بنظر من هم باید طوری درست کنی که هنگامی که به زمین برخورد می کنه کمی پاهاش خم بشه. البته فکر کنم همین کار رو کردی ولی تو 2 فرم که سرعتش خیلی بالاست. بهتره حداقل رو 4 فرم این کار رو کنی.
    3- یک نکته ی دیگه هم راجع به دستش هست که همین الان که بهش نگاه کردم فهمدیم. دستش رو سعی کن کمی خم کنی که طبیعی جلوه کنه ! میتونی هنگامی که می خواد پرش کنه دستش رو خم کنی و هنگامی که تو هوا است دستش رو یکم راست کنی و از دوباره هنگام پایین آمدن دستش رو خم کنی و هنگامی که کامل ایستاده است دستش رو از دوباره راست کنی.
    یک خواهش دیگری هم که ازت دارم سعی کن به انیمیشنی که داری میساز جان بدی طوری که طرف مخاطب با بازی کردن واقعا حال کن و بنظرش همه چیز طبیعی باشه !
    این تمام نظرات من راجع به این حرکت بود. امید به اینکه در حرکات بعدی بتونی مشکلاتت رو حل کنی.
    با تشکر ، Dark Prince

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فکر می کنم این بهترین حرکت از بین بقیه باشه. ولی یه خواهش ازت دارم. ما سعی داریم با کمک و اشکال هایی که ازت می گیریم بتونیم مشکلاتت رو در ساخت این بازی رفع کنیم ولی انگار شما هر دفعه که یک حرکت جدید می سازی اصلا به حرف ما دقت نمی کنی و از دوباره همون مشکلاتت رو در حرکت بعدی می گذاری.
    بگذریم. به نظر میاد که این حرکت یکم بهتر از بقیه هست ولی بازم مشکلاتی داره که خدمتت عرض می کنم.
    1- مثل قبل بهت می گم ! سعی کن طوری بسازی که معلوم باشه که 2 تا دست داره. مثلا یک دستش رو به طرف عقب و یک دستش رو به طرف جلو بیاری و هنگام پایین آمدن هر 2 دست رو به طرف پایین هدایت کنی.
    2-از اشکالی که کاربر alibitaraf گرفت خیلی خوشم اومد. بنظر من هم باید طوری درست کنی که هنگامی که به زمین برخورد می کنه کمی پاهاش خم بشه. البته فکر کنم همین کار رو کردی ولی تو 2 فرم که سرعتش خیلی بالاست. بهتره حداقل رو 4 فرم این کار رو کنی.
    3- یک نکته ی دیگه هم راجع به دستش هست که همین الان که بهش نگاه کردم فهمدیم. دستش رو سعی کن کمی خم کنی که طبیعی جلوه کنه ! میتونی هنگامی که می خواد پرش کنه دستش رو خم کنی و هنگامی که تو هوا است دستش رو یکم راست کنی و از دوباره هنگام پایین آمدن دستش رو خم کنی و هنگامی که کامل ایستاده است دستش رو از دوباره راست کنی.
    یک خواهش دیگری هم که ازت دارم سعی کن به انیمیشنی که داری میساز جان بدی طوری که طرف مخاطب با بازی کردن واقعا حال کن و بنظرش همه چیز طبیعی باشه !
    این تمام نظرات من راجع به این حرکت بود. امید به اینکه در حرکات بعدی بتونی مشکلاتت رو حل کنی.
    با تشکر ، Dark Prince
    حرفت رو قبول دارم ..... فقط و فقط مشکل وقت هستش که نمیذاره حرکت خوب بشه همین ..... چون من اینارو که درست می کنم همون لحظه up می کنم و اشکالاتش رو نمی گیرم ........ ... برا همین اینجوری میشه .
    ولی راه حلش رو فهمیدم قرار شده حرکات رو یه جوره دیگه در بیارم ( از اول ) پس منتظر باشید .....
    فقط ممکنه دو روز دیگه آماده بشه ........ تو این دو روز شاید چیز های دیگه گذاشتم ببینید ....
    ممنون از نظر هایتان ...

داره خودمونی میشه sinasafari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به به به به
    اقا زودتر بزار ما مردیم اما اگه جای کار کردن داره و بهتر میشه یه کم دیر تر به بازار جهانی عرضه کن!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

حرفت رو قبول دارم ..... فقط و فقط مشکل وقت هستش که نمیذاره حرکت خوب بشه همین ..... چون من اینارو که درست می کنم همون لحظه up می کنم و اشکالاتش رو نمی گیرم ........ ... برا همین اینجوری میشه .
    ولی راه حلش رو فهمیدم قرار شده حرکات رو یه جوره دیگه در بیارم ( از اول ) پس منتظر باشید .....
    فقط ممکنه دو روز دیگه آماده بشه ........ تو این دو روز شاید چیز های دیگه گذاشتم ببینید ....
    ممنون از نظر هایتان ...
    دوست عزیز اگه می خوای تو حرکت هایی که از دوباره شروع میکینی پیشرفت شایانی داشت باشی برو به این سایت و انیمیشن هایی که ساخته رو ببین. سازنده انیمیشن یک مهندس ژاپنی که واقعا انیمیشن و بازی های جالبی ساخته . فقط و فقط هم از برنامه ی Flash استفاده کرده.
    کد:
    با تشکر ، Dark Prince

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز اگه می خوای تو حرکت هایی که از دوباره شروع میکینی پیشرفت شایانی داشت باشی برو به این سایت و انیمیشن هایی که ساخته رو ببین. سازنده انیمیشن یک مهندس ژاپنی که واقعا انیمیشن و بازی های جالبی ساخته . فقط و فقط هم از برنامه ی Flash استفاده کرده.
    کد:
    با تشکر ، Dark Prince
    بابا دستت درد نکنه دیگه .... ما رشتمون گرافیکه یه زمانی کارمون جمع کردن و دانلود کردنه انیمیشن بوده الان نزدیک 7 g انیمیشن کوتاه و تیزر تبلیغاتی دارم

تا حالا هم چند تا انیمیشن ساختم ........ یکی هم در دست ساخت هستش ..... حالا براتون طرح هاش رو می ذارم ببینید ........ من این روشی که در ذهن دارم رو فردا امتحان می کنم اگه جواب بده خیلی خوب میشه
    فعلا خداحافظ

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض هم کاری

داداش من خیلی مشتاقم تا باهات هم کاری کنم تو اگر برنامه ای که با هاش کار می کنی رو بدی شاید ما هم بتونیم کمکت کنیم.
    کارتم تا حالا عالی بود

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

داداش من خیلی مشتاقم تا باهات هم کاری کنم تو اگر برنامه ای که با هاش کار می کنی رو بدی شاید ما هم بتونیم کمکت کنیم.
    کارتم تا حالا عالی بود
    من کسی رو می خوام که به فتوشاپ کمی مسلط باشه و بتونه طرحی که بهش میدم رو خوب اجرا کنه ... همین

خب اون روشی که می گفتم برای حرکت سازی ( انیمیت کردن ) به نتیجه رسید و به نظرم از اون قبلی ها خیلی بهتر شد یه نمونش رو می ذارم ببینید :
    کد:
    نظرتون هم بدید ....... فعلا خدانگه دار

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب شده (یعنی بد نشده) واقعا ادامه بدی فکر کنم کارت تا 1ماه دیگه تموم میشه(قوت قلب)

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

خوب شده ولی بازم اشکال داره. مثلا اون دستش که به طرف مخاطب هست رو خیلی به عقب بردی! یا اینکه پاهاش رو در هنگام پرش باید کمی راست کنی. لباسش هم که طبق معمول هیچ تکونی نداره.سرش هم در هنگام پرش کمی تکون بدی خیلی خوب میشه.
    با تشکر ، Dark Prince

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوب شده ولی بازم اشکال داره. مثلا اون دستش که به طرف مخاطب هست رو خیلی به عقب بردی! یا اینکه پاهاش رو در هنگام پرش باید کمی راست کنی. لباسش هم که طبق معمول هیچ تکونی نداره.سرش هم در هنگام پرش کمی تکون بدی خیلی خوب میشه.

با تشکر ، Dark Prince
    موافقم
    بیشتر دقت کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •