خب این فیلمها واسه زدن روی DVD آماده میشن ... یعنی فرمتشون Mpeg2 هستش ... مثل یه فیلم DVD ... الان همه مدلهای مشابه همینطورن ...
خب این فیلمها واسه زدن روی DVD آماده میشن ... یعنی فرمتشون Mpeg2 هستش ... مثل یه فیلم DVD ... الان همه مدلهای مشابه همینطورن ...
ممنون از دوستان !
یعنی راهی وجود نداره که بشه حجم فیلمهاش رو کم کرد ؟؟ اینجوری که من میبینم حجمشون از dvd خیلی بیشتره! 10 دقیقه حدود 1 گیگا میشه !!!
یه سوال دیگه : میشه فیلم ریخت روی هاردش بعد برد این ور اون ور نگاه کرد؟؟؟
واسه کم کردن حجم که راه های زیادی هست ... می تونی راحت با نرم افزارهای convertor تبدیلشون کنی به فرمت های فشرده ای مثل divx ... اما اینطوری دیگه ممکنه با هر DVD player ی قابل خوندن نیستن ... (فقط با اونایی که از divx حمایت می کنن) .. ضمن اینکه طبیعتا کیفیتشون افت می کنه و دیگه این قضیه قابل برگشت نیست ....
طبیعتا میشه ... چون کامپیوترها توانایی پخش هر فرمتی رو دارن (بشرط نصب کدک مناسب) ... بنابراین عملیه ...
سلام دوستان
یه دوربین خوب که حدود 700-800تومان با کیفیت تصویر مناسب و لرزش گیر معرفی کنید
با تشکر
چرا هیشکی محل نمیذاره؟!!!
من هم یه دوربین فیلم برداری برای کارای آماتور میخوام با قیمت حدود 700 تومن. ولی کلا گیج شدم! موندم بین MiniDV خورها و اونایی که هارد دارن و اونایی که DVD میخورن! اصلا هر کدوم اینا چه مزیتهایی دارن... لطفا راهنماییم کنید... یه چند تا مدل خوب هم معرفی کنید تا بتونم انتخاب کنم... ممنون![]()
تفاوت های هارد و dvd و اینا ، یه حالت خیلی فنی نداره .. به سلیقه و کاربرد برمی گرده ... اگه PC دم دستته معمولا ، گزینه هارد خیلی خوبه ... می تونی 20-30 ساعت روش ضبط کنی و بعدا هر وقت حوصله داشتی ؛ سر فرصت رایتشون کنی روی DVD ... اگه اهل کامپیوتر نباشه یه نفر و می خواد سریع بزنه و ببینه ؛ DVD ها گزینه بدی نیستند ... خب طبیعتا هزینه خرید چندباره دیسک بیشتر خواهد شد ؛ تا اینکه مثلا سر فرصت بشینی و توی PC همه فایل ها رو ببینی و اونایی که مناسب هستند رو رایت کنی ...
ممنون! خوب حالا فکر کنم هارد دارشو میخوام بگیرم... تو حدود 700 تومن اگه مدلی میشناسید معرفی کنید... بازم ممنون!
پاناسونیک و سونی کارای خوب دارن ؛ حدود 600 تومن و اگه حافظه بالاتر بگیری خب 700 تومن ... سری Hr از پاناسونیک و سری Dcr از سونی ...
سلام ! سونی خیلی مدلای جدید و خوبی داره ! sr 45 sr 46 و مدلای بالاتر که قیمتشون به حجم هارد و رزولوشن بستگی داره ! من فکر کنم حدود 40 گیگ هارو و یک مگاپیکسل چیز توپی بشه ! من sr 45 دارم که 30 گیگ هارد داره ولی یک مگاپیکسل نیست !!!برید از نمایندگی های سونی سوال کنید و چند جا قیمت بگیرید چون قیمت هاشون با هم متفاوته . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)