تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 81

نام تاپيک: کلوپ Z6

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

این لینک صفحه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و این هم لینک بخش زد6 چیزای خوبی توش پیدا میشه به نظرم حرفه ای ترین فروم در این باره هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دستت درد نکنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خب مشکل unregisterd sim من هم پس از 2 بار پیگیری از فیتکو در 2 هفته حل شد خدا رو شکر!!

فقط دوست عزیزی که مشکلت حل شده بود گوشیتونو فلش کردید ؟ من میترسم فلش کنم دوباره برگرده به حالت سابق باز روز از نو بشه روزی از نو!!؟؟

و اینکه دوستان توی اون لینکی که دادن چیز مفیدی پیدا نکردن به ما هم اعلام کنن؟من خیلی وقته سرم شلوغه وقت گشتن ندارم

ممنون

داره خودمونی میشه htp20832's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قابل توجه arshia1_987: من هنوز نیازی پیدا نکردم که گوشیمو فلش کنم ولی تا اونجایی که من پرسیدم این مشکل از طرف مخابرات برطرف شده و دیگه با فلش کردن و یا هر کار دیگه بر نمی گرده!!

در ضمن یه سوال هم از خدمت دوستان دارم:
    لوازم جانبی Z6 رو از کجا می شه تهیه کرد؟ (هندزفری،cd ، باتری و...) نیاز مبرمی به هندزفری استریو با کیفیت دارم. موزیک گوش دادن بدون هندزفری یعنی هیچ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز با فلش کردن قابلیت های زیادی رو میشه به گوشی داد از جمله یک player میشه روش نصب کرد که تمام فرمت های ویدیویی رو میخونه در صورتی که در حالت فابریک فقط 3gp میخونه و ........

لوازم رو هم نمیدونم احتمالا علاالدین پیدا بشه مثل اینکه هر هدفونی که سر usb داشته باشه بهش نمیخوره من دو تا گرفتم هر جفتش صدا ازش در نمیومن (اگه خیلی دقت میکردین یه صداهایی میشنیدین) و احتمالا هدفونی مخصوص خودش داره .........!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز با فلش کردن قابلیت های زیادی رو میشه به گوشی داد از جمله یک player میشه روش نصب کرد که تمام فرمت های ویدیویی رو میخونه در صورتی که در حالت فابریک فقط 3gp میخونه و ........

لوازم رو هم نمیدونم احتمالا علاالدین پیدا بشه مثل اینکه هر هدفونی که سر usb داشته باشه بهش نمیخوره من دو تا گرفتم هر جفتش صدا ازش در نمیومن (اگه خیلی دقت میکردین یه صداهایی میشنیدین) و احتمالا هدفونی مخصوص خودش داره .........!

از توضیحات شما ممنون ولی یک نکته و 2 تا سوال از محضر دوستان:

1- در مورد اجرای فقط فایلهای 3gp من با برنامه Total video convert هر فایل تصویری رو به MP4 تبدیل می کنم و راحت داخل گوشی اجرا می شه با کیفیت عالی البته با سرعت 15 فریم در ثانیه و بعید می دانم با فلش کردن این سرعت بالاتر بره!

2- با فلش کردن زبان فارسی داخل گوشی پاک می شه ، درسته؟

3- من علاءالدین رو خوب گشتم هدفون مخصوص Z6 نبود. یکی از دوستانم بهم گفت اگه هدفون فابریکشو می خوای فقط باید بگی از خارج از ایران(دوبی و...) برات بیارن. به نظر شما یعنی دیگه امیدی نیست؟!

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فکر نکنم برای لوازم جانبی جای معتبری تو ایران باشه... من هر گوشی موتورولایی خریدم، همین مشکل رو داشتم!!

راستی راجع به مشکل Unregistered Sim !!!!!!!!! خود به خود برطرف شد!! شما هم یادتونه پنجشنبه و جمعه تقریبا آنتن کل تهران مشکل داشت؟! (همین هفته رو میگم... 3 - 4 رو پیش) خوب بعد از اون مشکل برطرف شده انگار!! چون من توی ایستگاه آریاشهر فقط این مشکلو داشتم که دیروز و امروز دیدم دیگه این مشکلو ندارم!! خدا رو شکر انگار مشکل رو حل کردن. اگه میشه دوستان بگن برای اونا هم درست شده یا نه...
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

12

1- در مورد اجرای فقط فایلهای 3gp من با برنامه Total video convert هر فایل تصویری رو به MP4 تبدیل می کنم و راحت داخل گوشی اجرا می شه با کیفیت عالی البته با سرعت 15 فریم در ثانیه و بعید می دانم با فلش کردن این سرعت بالاتر بره!

3- من علاءالدین رو خوب گشتم هدفون مخصوص Z6 نبود. یکی از دوستانم بهم گفت اگه هدفون فابریکشو می خوای فقط باید بگی از خارج از ایران(دوبی و...) برات بیارن. به نظر شما یعنی دیگه امیدی نیست؟!

فارسی پاک نمیشه من فلش کردم هنوز فارسیش هست . سرعت هم فکر کنم بالاتر بره تو همون سایتی که لینک دادم مطالبشو خوندم حالا توضیحات کاملترشو دقیق میزارم. لوازم هم اره همینجوریه موتورولا تو ایران هیچی نداره!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

12

دوست عزیز من که فایل mp4 میریزم پخش نمیکنه و پیغام میده که frame rate بالایی داره و پخش نمیکنه مثلا فیلم هایی که با دوربین n73 گرفته میشه ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همانطور که گفتم با برنامه Total video convertor هر فیلمی رو در قسمت تبدیل فایلها ، Mp4 مخصوص موبایل رو انتخاب می کنم که با هر رزولیشنی باشه تبدیل می کنه و در گوشی اجرا می کنه فقط دو نکته الزامیست یک Bit rate باید نهایت 128 باشه و میزان فریم آن هم در هر ثانیه 15 باشه. که مطمئن باشید با توجه به صفحه نمایش 2 ابنچی گوشی کاملا نیازتون رو برطرف می کنه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •