ولی واقعا گوشی زیبای هر چند W910 هم با اون قیمت نمی ارزه تنها بدی 890 اینه که تا 2گیگ ساپورت می کنه (اینطور شنیدم ولی بعضی از دوستان می گن تا 8گیگ قضیه چی؟)
ولی واقعا گوشی زیبای هر چند W910 هم با اون قیمت نمی ارزه تنها بدی 890 اینه که تا 2گیگ ساپورت می کنه (اینطور شنیدم ولی بعضی از دوستان می گن تا 8گیگ قضیه چی؟)
Last edited by starn; 25-07-2008 at 19:03.
حیف که یه دوربین شاخ نذاشته روش و با اینکارش حسابی طرفدارای دوربینو از خودش دور کرده
?????!!!!!!!؟؟؟؟؟ولی واقعا گوشی زیبای هر چند W910 هم با اون قیمت نمی ارزه تنها بدی 890 اینه که تا 2گیگ ساپورت می کنه (اینطور شنیدم ولی بعضی از دوستان می گن تا 8گیگ قضیه چی؟)
کی گفته تا 2 گیگ رو ساپورت میکنه.میبینید که توی پکش مموری 8 گیگ هست.ولی واقعا گوشی زیبای هر چند W910 هم با اون قیمت نمی ارزه تنها بدی 890 اینه که تا 2گیگ ساپورت می کنه (اینطور شنیدم ولی بعضی از دوستان می گن تا 8گیگ قضیه چی؟)
ای بابا این تاپیک چرا جاش اینجاست؟
قیمت این گوشی الان چنده تو تهران؟
مشه قهوه ایش رو پیدا کرد؟
300 تمن قهوه ی (تهران پاساژ اعلائدین خیلی هم کم یابه)
کسی با این گوشی کار نکرده ؟صداش چطوره؟معایب و محاسنش چیه؟قیمت بدون گارانتی جدید چنده؟من که از مدتها توی کفش بودم.توی پکش چیا داره؟
منم از مدتها پیش منتظرش بودم و بالاخره رنگ شکلاتیشو با قیمت 320 تومن خریدم
چون قبل از این k810 داشتم یک مقایسه اجمالی بین این دو گوشی انجام میدم
1.صدای بلندگو بسیار کمتر از k810
2. کیفیت عکسبرداری یکمی فقط یکمی پایینتر از k810 هست اما فیلمبرداریش واقعا بهتر از اونه
3.از نظر کیفیت پخش mp3 توی هنذزفری خیل بهتره
4. خوشدست تر و خوشگلتره
5. بخش پخش موزیک و ویدیو و عکسهاش چذابتره
6 میزان روشنایی صفحه از k810 کمتره
صدای دبیلو 890 چطوره؟
در ایرفون میگم
مموری همراش چقدره؟
این گوشی قابلیت فیلمبداری 30 فریم در ثانیه رو داره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)