تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 61

نام تاپيک: سیاهچاله

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

درباره شکل سیاهچاله ( و همچنین شکل اون چیزی که منفجر شد در ابتدای عالم )
    من در نوشته قبلم اشاره کردم به این مطلب . در محدوده سیاهچاله . در محدوده تعریف مهبانگ : کلیه قوانین شناخته شده فیزیک تعطیل میشن . این فیزیک یعنی هر چیزی که منو شما در زندگی روز مره از واکنش اجسام در مقابل یک کنش انتظار داریم .حتی نسبیت با تمام دشواری تصور کردنش ناتوانه از توضیح وضع سیاهچاله . این رو گفتم براتون که سعی نکنید تصور کنید سیاهچاله چه شکلیه . چون نمیتونید . در محیط سیاهچاله دایره یا مربع معنی ندارن . چی معنی داره ؟ پاسخ دانش امروزی اینه : نمیدونیم .

اینطور که من یادمه و خوندم ... باید عمر داشته باشند .... یعنی بالاخره یه روزی در حرکتشون به این سمت و اون سمت با جرمی بزرگتر یا هم اندازه خودشون برخورد می کنن و ممکنه نابود بشن یا سیاهچاله ای جدید بوجود بیارن
    مرتضی جان منظور از عمر نهایت داستان سیاهچاله است . اینی که شما گفتین میشه سیر دوران زندگی .

آنچه که درباره عمر سیاهچاله ها احتمال داده میشه رو دوستمون گفتن .
    قدیم : عمر بی پایان
    جدید : متلاشی شدن بعد از یک بازه زمانی . ( استیون هاوکینگ حامی این نظره )

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

دوستان میخوام بدونم که
    سیاهچاله ها اگه جسمی بهشون برخورد کنه چی میشه؟

شما حرف از زمان زدید اول تاپیک !؟ زمان اینده بره و گذشته... نمی دونم !

بیشتر توضیح بدید

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

Babak جان ...

مرسی .... حرف شما درسته ...ولی اینکه سیاهچاله بالاخره متلاشی می شه زیاد جدید هم نیست !! ....هست؟

اخه تو مقاله هایی خونده بودم که همونزمان که تازه داشتن اون رو تفسیر می کردن ... به یا نتایجی رسیده بودن که نشون می داد روزی متلاشی بشه

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

13

سلام
    سیاهچاله ها اگه جسمی بهشون برخورد کنه چی میشه؟
    شما حرف از زمان زدید اول تاپیک !؟ زمان اینده بره و گذشته... نمی دونم !
    منظورتان از برخورد همون بلعیده شدن است دیگه؟؟؟
    فکر کنم یا کش بیاد یا پودر بشه! همون طور که قبلاً هم بیان شد.
    در مورد زمان هم، داخل سیاه چاله بهتر صحبش را نکنیم...
    ولی در نزدیکی و لبه میتوان کمی مذاکره کرد.!
    که با توجه به نظریه نسبت بستگی به دید ناظر خواهد داشت.
    اگر اشتباه نکنم، فردی که از نزدیکی سیاهچاله به جهان بیرون مینگرد، همه چیز را سریع میبینید، مثل یک فیلم با دور بالا، یعنی حس میکند زمان برای خارج خیلی سریع میگذرد، مثلاً اگر به سیاره زمین نگاه کند، صبح میبیند که یک انسانی تازه متولد شده و به دنیا امده و فردا صبح که از خواب بیدار شود، تشییع جنازه 80 سالگی همان فرد را خواهد دید!!! (البته مقدار این تناقض زمانی بستگی به نزدیکی او به سیاه چاله و سرعت و... دارد)

فردی هم که از دنیای خارج نظاره گر فردی در نزدیکی سیاه چاله باشد، برعکس این را میبیند، به نظرش میرسد در نزدیکی سیاه چاله با نوعی توقف و کندی زمان مواجه هستیم، صبح که بیدارد میشود با تکلسکوپ میبیند طرف مقابل میخواهد غذا بخورد و دستش به قاشق است، فردا صبح تازه میبیند قاشق را به دهانش رسانده!!!!

نباید این پدیده را با کندی یا تندی حرکت اشتباه گرفت، این تغییر واقعی زمان است.
    یعنی همانطور که فرد تند/کند حرکت میکند، ساعت دیواری او هم تند/کند حرکت میکند.

در نتیجه اگر سفری به نزدیکی سیاه چاله داشته باشید و بعد به زمین برگردید، بدون انکه از عمرتان چیز زیادی کم شده باشد (جدا از بخش زمان رفت و بازگشت)، شاهد قرون آینده زمین خواهید بود، و باید با مرگ عزیزانتان در چند صد صال قبل کنار بیایید.
    آیا این نوعی سفر در زمان نیست؟؟؟؟؟؟ ولی به سمت جلو نه عقب!

البته نباید فراموش کرد که اینها تئوریک هستند، نه اینکه از نظر علمی مشکلی داشته باشند، بلکه در واقعیت مشکل اجرایی دارند....
    نزدیک ترین منظومه به ما 4 سال نوری با ما فاصله دارد (اگر اشتباه نکنم)
    نزدیک ترین سیاه چاله را خدا میداند!!!!
    با توجه به اینکه نمیتوانیم با سرعت نور حرکت کنیم، و در آینده نزدیک هم حداکثر میتوانیم روی یک دهم سرعت نور حساب کنیم، کسی نمیتواند به انجا برسد و بازگردد.

Babak جان ...
    .... اینکه سیاهچاله بالاخره متلاشی می شه زیاد جدید هم نیست....
    دعوای قدیم و جدید بیشتر سر محتویات داخل سیاه چاله است. (اطلاعات)
    اینکه شما چوب یا کاغذی را میسوزانید و تبدیل به زغال و دود میشود ایراد ندارد....
    یا سوختن بنزین که به ظاهر چیزی باقی نمیگذارد ولی در واقع تبدیل به گاز میشود....

یا حتی در واکنش های هسته ای، جرم کاملاً مفقود میشود!!!!
    یعنی مثلاً مثلاً مثلاً 1 کیلو اورانیوم اولیه شما در راکتور میشود 990 گرم زباله هسته ای، 10 گرم باقی مانده نه دود شده و خاکستر و نه هیچ جرم دیگری ! ولی طبق فرمول مشهور E=mc^2 تبدیل به انرژی میشود.

طبق قانون اصلاح شده نیوتن، میزان جرم+انرژی در کل عالم ثابت است و جرم+انرژی نه به وجود می آید و نه از بین میرورد، فقط شاید تبدیل شود (که در مورد واکنش های شیمایی، تبدیل جرم به جرم دیگر است و در واکنش هسته ای تبدیل جرم به انرژی)

نظریه جدید همین اصل را نقض میکند و میگویید کلاً سیاه چاله و محتویاتش از بین خواهند رفت، پوچ پوچ، هیچ هیچ، بدون تبدیل، مثل غیب شدن، انگار اصلاً وجود نداشته، که قبول این نظریه مشکلات زیادی میتواند برای مبانی جاری فیزیک پیش اورد.
    Last edited by _H2_; 01-03-2008 at 09:54. دليل: اشتباه شخصی من و یادآوری جناب Babak

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نزدیک ترین منظومه به ما 4 میلیارد سال نوری با ما فاصله دارد (اگر اشتباه نکنم)
    4 سال
    دورترين کهکشان شناخته شده حدود 12 ميليار سال .

يک ياد آوري
    براي آزمودن اين مباحث لزوما ما نبايد يک سفينه بزرگ داشته باشيم .
    يک اتم هم همون نتيجه رو به ما ميده .
    که ابزارش ( شتاب دهنده ها ) موجوده

بحث زمان هم با استفاده از ساعت هاي اتمي در ماهواره ها آزمايش شده و نتيجه تاييد نسبيت بوده
    براوو انيشتين

آخر فروم باز eshghe eskate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    In Others Heart

12

کی میدونه اگه انسان توی سیاهچاله بیفته چه اتفاقی براش پیش میاد؟

آیا سیاهچاله میتونه انسان رو از زمان حال به گذشته یا آینده یا حتی به دنیای دیگه ای منتقل کنه؟
    ببین سیاه چاله یه نظریه س که بر اساس نظریه ی نسبیت انیشتین ساخته شده.حالا این سیاه چاله بحث فوق العاده گسترده ای داره...در جواب سوالتون هم باید بگم که اگه ماده بتونه از مرکز این سیاه چاله سالم عبور کنه یعنی از یه طرف بره از اونطرف بیاد بیرون که امکان نداره میتونه به زمان سفر کنه چه اینده چه گذشته.حالا میگیم که سفر به گذشته عملا غیر ممکنه چون .......(دلیلش خیلی طولانیه)ولی سفر به اینده میتونه به وقوع بپیوندهه البته نه واسه هر جرمی بلکه واسه ذره های بنیادی(اسم نمیبرم چون زیادن)نظریه ی نسبیت انیشتین میگه که اگه من بیشتر از سرعت نور از یه مکانی جلوی چشم تو بگذرم تو جسم منو تا هزاران سال بعد هم همونجا و با همون سن میبینی و به عبارتی من میتونم از جسمم خارج بشم و به زمان سفر کنم(چه مغزی بوده این انیشتین).و از اونجا که هیچ وقت چنین چیزی امکان پذیر نیست (چون اگه باشه فیزیک دیگه وجود نداره و تمام قوانین داغون میشه)پس من هیچ وقت نمیتونم به زمان سفر کنم.
    یه نکته ی دیگه این که تمام عکسهایی که از سیاه چاله ها گرفته میشن خیالیه!!!مگه اینکه سیاه چاله جاذب باشه .اخه دو نوع سیاه چاله داریم یکی این که جرم و جذب میکنه ویکی دیگه م جرم وجذب میکنه ولی اونو به صورت پرتو بازتاب مبکنه....حالا اگه سیاه چاله از نوع اول باشه و نور ستاره ای(فرض) از بالای افق رویداد*اون بگذره چون نور اون ستاره خمیده میشه ما میتونیم بفهمیم که سیاه چاله کجاست چون سیاه چاله دیده نمیشه.
    *افق رویداد=فرض کنیم شمادر حال دویدن ید و من از پشت شما رو میکشم عقب شما تا یه جایی میتونید و بعد از اون توسط نیروی من متوقف میشید و در جا میزنید. حلا اون جایی که نور ستاره ها توسط جاذبه ی سیاه چاله ها متوقف میشه (درجا میزنه)افق رویداد میگن

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

Wow !
    پس خیلی جالب شده !

اگه بشه کسی نزدیکشون بشه آینده رو ببینه !

و حتی یا ازش بتونه رد کنه !

به نظر شما ! با تکنولوژی علم یه روزی نمی رسه که بشه نزدیکش شد و یا حتی ازش عبور کرد ؟

اصلا این سیاه چاله ها من الا شگفت زده کرده ! این قدرتشون و نیرو رو از کجا میارن؟

داره خودمونی میشه rosemaryam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    باغ ملکوت

پيش فرض

میشه در مورد خمیدگی فضا زمان هم مطلب بذارید؟
    Last edited by rosemaryam; 28-02-2008 at 12:28. دليل: غلط املایی

آخر فروم باز eshghe eskate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    In Others Heart

12

Wow !
    پس خیلی جالب شده !

اگه بشه کسی نزدیکشون بشه آینده رو ببینه !

و حتی یا ازش بتونه رد کنه !

به نظر شما ! با تکنولوژی علم یه روزی نمی رسه که بشه نزدیکش شد و یا حتی ازش عبور کرد ؟

اصلا این سیاه چاله ها من الا شگفت زده کرده ! این قدرتشون و نیرو رو از کجا میارن؟
    من فکر نمیکنم .البته همه چیز ممکنه . بیشترین سرعت اجسام 3×10 به توان 8 متر بر سانیه است که سرعت نوره .اگه چیزی یا کسی بتونه با بیشتر از این سرعت حرکت کنه فیزیک میشه یه چیزبی معنی و مسخره.
    میشه در مورد خمیدگی فضا زمان هم مطلب بذارید؟
    اره عزیز.
    جهان چها بعده شما فرض کن ارتفاع طول عرض و فضا زمان
    حالا یه پرده رو تصور کن که همون فضا زمانه (یکی از ابعاد جهان)بعد فرض کن یه سنگ مینذازی وسط این پرده خب پرده خمیده میشه دیگه.حالا نظریه ی نسبیت میگه که جاذبه همینه.پرده رو تصور کن که خمیده شده بعد فرض کن هر چیزی که توی اطراف این پرده قرار داشته باشن به طرف مرکز میرن . پس جاذبه اینه.من هنوز توی کار خدا موندم که خدا این انیشتین و چی افریده.....من واقعا توی این چیزا قدرت و عظمت خدا رو حس میکنم.از dna و ذرات بنیادی گرفته تا کهکشان و سیاه چاله و .........لا حول ولا قوه الا بلله العلی العظیم

آخر فروم باز hamidghoty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

درسته که انیشتین ی نظریه داده بود که میشه با این تونلا (اسمشو نمیدونم) تو فضا سفر کرد وخودشم اینو رد کرده بود که بعد با نظریه تار(فکر کنم همین بود) اثبات شد که میشه این کارو کد.
    حالا فرض کنیم ما ی تونل داریم
    وقتی من دستمو میبرم تو (تا آرنج)(اونطرف سیاه چال باشه)به چشم خودم که این طرف هستم دستم بعد مدت طولانی دستم به آرامی وارد سیاهچال میشه و هم زمان کشیده میشه
    و به چشم ناظر اونطرف من ی پیر مرد شدم
    درسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •