تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین برند در سال 2007؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نوکیا

23 42.59%
  • سامسونگ

12 22.22%
  • موتورولا

2 3.70%
  • سونی اریکسون

15 27.78%
  • اپل

2 3.70%
  • ال جی

0 0%
  • htc

0 0%
صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 61

نام تاپيک: موفق ترین برند در سال 2007؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آره موفقیت داره از سر و روش میباره
    شما میدونستید چرا سونی اریکسون W960 رو دیر تولید کرد
    چون تا حدودی ورشکست شده بود و سرمایه برای تولیدش نداشت
    اون موقع هزار تا بهونه میاره

من نمیدونم این شرکت که هیچ جایگاهی تو دنیا نداره چطور موفق بود
    چرا همینجوری از خودتون یه چیزی میپرونید واقعا که
    پیش بینی هایی که شده سونی در آینده ای نه چندان دور در شرکشو تخته کنه
    نوکیا که نصف بیشتر سهام گوشی جهان تو دستشه و حرف اول رو میزنه
    و الان که نسبت به قبل خیلی پیشرفت داشته
    و اما سامسونگ که یه تکون اساسی به خودش داده و خیلی پیشرفت کرده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

فعلا امار هم همینو میگه!نوکیا اوله و سامسونگ دوم و موتورولا سوم!الجی پنجمه چون ظرفیت تولیدش به نظر من از شرکتی مثل نوکیا بسیار کمتره!از تعداد مدلهای این شرکت میشه فهمید ولی موفق شده پنجم باشه!سونی اریکسون با تعدد این همه مدل کا و دلیوی بدرد نخور تکراری چهارمه!!همه چیز مشخصه و جایی برای بحث نمیزاره.

داره خودمونی میشه amirs66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شکی نیست که n95 8g بهترین گوشی بازار است.و نوکیا هم از se and samsung کمی جلوتره.فقط کمی.اما اینکه se داره برشکست می شه مسخره ترین حرفی که تاحالا شنیدم.sony داره se رو تقویت می کنه و se در مقایسه با دیگران پیشرفت خوبی داشه به جز k850 که قبول دارم انتظاره بیشتری ازش میرفت.اما se در آینده پیشرفت بهتری داره مخصوصا در گوشی های w وp.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

پيش فرض

آره موفقیت داره از سر و روش میباره
    شما میدونستید چرا سونی اریکسون W960 رو دیر تولید کرد
    چون تا حدودی ورشکست شده بود و سرمایه برای تولیدش نداشت
    اون موقع هزار تا بهونه میاره

من نمیدونم این شرکت که هیچ جایگاهی تو دنیا نداره چطور موفق بود
    چرا همینجوری از خودتون یه چیزی میپرونید واقعا که
    پیش بینی هایی که شده سونی در آینده ای نه چندان دور در شرکشو تخته کنه
    نوکیا که نصف بیشتر سهام گوشی جهان تو دستشه و حرف اول رو میزنه
    و الان که نسبت به قبل خیلی پیشرفت داشته
    و اما سامسونگ که یه تکون اساسی به خودش داده و خیلی پیشرفت کرده
    برای قسمتای قرمز منبع لطفا.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

جواب این سوال باید ببینیم موفقیت چیه ؟ آوردن تکنولوژی جدید و نو آوری یا طراحی های منحصر به فرد یا میزان فروش !؟
    به هر حال اگه بخوایم میزان فروش رو بررسی کنیم خوب موتورولا میزان زیادی از سهم بازار رو به نوکیا و سامسونگ و سونی واگذار کرد ... اگه میزان رشد فروش رو نگاه کنیم خوب سونی و سامسونگ به درصد رشد بالاتری داشتن ولی کار نوکیا هم که تونسته سهم حدود 40-50% تو بازار رو نه تنها حفظ کنه که افزایششم بده به نظرم سختتر از سامسونگ و سونی بوده که سهمشون از بازار خیلی از نوکیا کمتره !
    اما در مجموع اگه بخوام بررسی کنم :

نوکیا : تلاش زیادی برای حفظ بازار کرد گرچه تو بخشهایی مثه گوشی های گوشی های موزیک اکسپرس به اندازه ی واکمن سونی موفق نبوده ولی به هر حال با گوشی هایی مثه 3250 و 5700 و N91 و جدیدا 5310 و 5610 تونست خودش رو وارد گود گوشی های موزیک کنه و فروش قابل قبولی داشته باشه ! ضمن اینکه با زدن N95 و آوردن دوربین 5 مگا پیکسل روی گوشی و همینطور GPS و افزایش پروسسور های گوشی هاش تونست سرعت مضخرف گوشی های سیمبینش رو ارتقا ببخشه ... همینطور مثه همیشه بهترین فروش رو تو گوشی های جاوا با ظاهر کلاسیکش داشت مثه : 6300 و 3110 کلاسیک !

سامسونگ : به نظرم سامسونگ با عوض کردن رویکردش که به طور جدی حدود یه ساله شروع شده شیوه ی سونی رو پیش گرفت و واقعا هم موفق بود ... سامسونگ هم گوشی هاش رو داره دسته بندی میکنه به گوشی های موزیک و کمرا فون و گوشی های تاچ اسکرین و بیزنس و ... ! و خوب این دسته بندیا که سونی استارتش رو چند سال پیش زده بود با سری های K , w , p برای سامسونگ هم خوش یمن بود ... و با آوردن کمرا فون های قوی مثه G600 , G800 که یکیشون زوم اپتیک و فاکتورای قدرتمندی واسه دوربین داره نشون داد که میتونه بازار گوشی های دوربین دار رو از دست سونی و نوکیا در بیاره ! به خصوص که خاصیتهایی مثه نویز کم + فیلمبرداری خوب + حجم کم عکسا + طبیعی بودن رنگا + جا دادن دوربین های مگا پیکسلی تو گوشی های اولترا و باریک تو این گوشی ها جالب توجه بودن !همینطور چند گوشی موزیک و همینطور گوشی هایی با ال سی دی های بزرگ و تاچ اسکرین ورود سامسونگ رو به تخصصی کردن گوشی هاش نوید داد ... که به نظر من میتونه خیلی به سامسونگ کمک کنه ...

سونی : سونی امسال فروشش بازم رشد خوبی داشت و تونست موفق باشه ( ولی نه به اندازه ی پارسال ) . امسال هم سونی به زدن گوشی های سری K , W و همینطور یه گوشی از سری P ادامه داد ... نیم نگاهی هم به سری های T و Z داشت ... ولی به نظر میرسه سونی شیوه قبلیش که آوردن گوشی های همه فن حریف و با ابتکار و با امکانات مولتی مدیای بالا بود رو کنار گذاشته و ترجیح داده با تکرار تعداد زیادی از گوشی های موفقش با امکانات ثابت و ظاهر متفاوت فروشش رو بالا ببره ! که البته این کارش هم تا حدودی جواب داد ... و گوشی هایی مثه K810 و K530 و حتی K550 و یا W880 ( که همشون گوشی های با ظاهر شیک و کلاسیکی هستن و اصولا اکثر گوشی های پر فروش تو تمام برندها همین گوشی های کلاسیکشون هستن البته نه تو همه ی موارد ! ) تونستن فروش خوبی هم داشته باشن... ولی خوب هیچ چیز جدیدی نداشتن ... همینطور سونی وارد فروش گوشی های زیر 100 دلار شد و بیشتر فعالیت کرد تو این زمینه ! البته گوشی هایی مثه P1 و w960 و K850 رو هم بیرون داد ولی خوب K850 که نتونست انتظارات رو بر آورده کنه ... P1 هم بعضی عیبهای نرم افزاری که P990 داشت رو هنوز به یدک میکشید اما به هر حال تونست فروش خیلی خوبی داشته باشه ! W960 هم احتمالا فروش خوبی خواهد داشت ولی با این حال سونی نتونست کار خوبش تو سال 2005 و 2006 رو ادامه بده !

به نظر من امسال سامسونگ از بقیه برند ها بهتر کار کرد !
    امیدوارم سونی سال 2008 رو یه تغییر رویکردی بده ...!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

به نظر من پستی که در بالا داده شد فقط میخواست حضور سونی اریکسون رو اثبات کنه(البته با فرمولهایی پیچیده و گمراه کردن خواننده )!شما برای توضیحاتی که برای نوکیا دادید واضح بود احساس تنفری از این شرکت دارید !همچنین عنوان کردید که فقط گوشی ان 95 8 گیگ نوکیا چون دو سی پی یو داره سرعتش خوبه!!در حالی که همه اینو میدونند که گوشیهای جدید نوکیا که از اوایل 2007 اومدند همه دارای سرعتی فوق العاده بودند!در قسمت سامسونگ شما فقط اینو میخواستید بگید که بله!سامسونگ به تقلید از سونی اریک گوشیهاشو دسته بندی کرده!و در قسمت سونی اریکسون فقط به تعریف و تمجید همیشگی از سونی اریکسون پرداختید و گوشی ای مانند کا810 رو که خیلی از طرفداراهای سونی اریک کا800 رو بهش ترجیح میدن به عنوان یک گوشی موفق ذکر کردید!!!همچنین گوشیهای تکراری سری کا و دبلیو رو نام بردید که هیچ نو اوری نداشته اند!اما به سادگی از کنار گوشیهایی مانند 5610 و 5700 و 6120 و حتی 5310 نوکیا گذشتید بدون اینکه کوچکترین اشاره ای به برتریهای محض این گوشیها در برابر گوشیهای کا و دبلیوی سونی اریکسون داشته باشید!شما طراحی 5610 رو دیدید؟؟؟چقدر زیبا و باریک!با ال سی دی فوق العاده ی 16 میلیون رنگی که کاربرای سونی اریکسون ارزوی این نوع ال سی دی ها رو دارند!یا شما صدای این گوشیها رو در هندزفری شنیدید؟؟؟یا طبق همیشه میخواهید بگید که بله!دبلیو 810 سونی اریکسون توی هندزفری برتر و بقیه بوقند!سونی اریک تموم شد!!حالا جدیدا گوشیهای فیک از طرف سایتهای زرد طرفدار سونی اریکسون ارائه میشه تا بلکه کاربرای سونی اریکی رو شاد کنه!!!
    Last edited by rainysky50; 22-01-2008 at 11:45.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

امسال سونی شاید بدترین سالش بود گوشیهای تکراری با کمتری نوآوری ولی با شکل و شمایلهای مختلف که بیشتر برای انسانهای مدگرا هستند.
    حتی سونی زحمت به خودش نداده یه کم منوها رو عوض کنه یه چند تا برنامه ی مهم که الان روی گوشیهای سامسونگ و موتو هستش رو روی خودش نصب کنه.کلا امسال سال سونی نبودش.دبلیو960 موفقت زیادی ب این قیمت زیادش نداره.قبلا من همیشه با خودم میگفت فقط سامسونگ و سونی توی قیمت خوبه و نوکیا گرون فروشه اما الان نوکیا و سامسونگ از نظر قیمت بسیار به صرفه تر هست از سونی نمونه هاش
    یو600 از سامسونگ 6120 و 5700 از نوکیا و دبلیو580 و اس500 از سونی که همه ی اینا در یک رده قیمت هستند که بازم سامسونگ و نوکی بهتر بودند.البته کا800 رو هم به خاطر یه کمرا فون قبولش دارم اما از نظر امکانات بازم از یو600 پایینتره.کی میتونه باور کنه یو600 با این باریکیش که هر کی ببینه میگه کاظم توی جیبت این نمیشکنه؟انقدر امکانات داشته باشه حاضرم یو600 خودم رو با سونی اریکسون کل بندازم درسته توی هدفون کم میاره اما توی خیلی چیزا سر هستش.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

سونی اریکسون:طراحی تکراری .عقب موندن از رقبا.
    نوکیا:گوشیای غول و متنوع.
    سامسونگ:پیشرفت و خلاقیت.
    فک کنم کل حرف دوستان خلاسه!!!! شد.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

منظورت خلاصه بود!!!زیمکی جان چی خریدی؟؟؟کم پیدایی؟؟؟اون اواتار عکس خودتونه؟؟چه خوش تیپی!!هنوز جواب این سوالات رو مشخص نکردی!!!

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

6

به نظر من پستی که در بالا داده شد فقط میخواست حضور سونی اریکسون رو اثبات کنه(البته با فرمولهایی پیچیده و گمراه کردن خواننده )!شما برای توضیحاتی که برای نوکیا دادید واضح بود احساس تنفری از این شرکت دارید !همچنین عنوان کردید که فقط گوشی ان 95 8 گیگ نوکیا چون دو سی پی یو داره سرعتش خوبه!!در حالی که همه اینو میدونند که گوشیهای جدید نوکیا که از اوایل 2007 اومدند همه دارای سرعتی فوق العاده بودند!در قسمت سامسونگ شما فقط اینو میخواستید بگید که بله!سامسونگ به تقلید از سونی اریک گوشیهاشو دسته بندی کرده!و در قسمت سونی اریکسون فقط به تعریف و تمجید همیشگی از سونی اریکسون پرداختید و گوشی ای مانند کا810 رو که خیلی از طرفداراهای سونی اریک کا800 رو بهش ترجیح میدن به عنوان یک گوشی موفق ذکر کردید!!!همچنین گوشیهای تکراری سری کا و دبلیو رو نام بردید که هیچ نو اوری نداشته اند!اما به سادگی از کنار گوشیهایی مانند 5610 و 5700 و 6120 و حتی 5310 نوکیا گذشتید بدون اینکه کوچکترین اشاره ای به برتریهای محض این گوشیها در برابر گوشیهای کا و دبلیوی سونی اریکسون داشته باشید!شما طراحی 5610 رو دیدید؟؟؟چقدر زیبا و باریک!با ال سی دی فوق العاده ی 16 میلیون رنگی که کاربرای سونی اریکسون ارزوی این نوع ال سی دی ها رو دارند!یا شما صدای این گوشیها رو در هندزفری شنیدید؟؟؟یا طبق همیشه میخواهید بگید که بله!دبلیو 810 سونی اریکسون توی هندزفری برتر و بقیه بوقند!سونی اریک تموم شد!!حالا جدیدا گوشیهای فیک از طرف سایتهای زرد طرفدار سونی اریکسون ارائه میشه تا بلکه کاربرای سونی اریکی رو شاد کنه!!!
    تو هنوزم همونقد بچه یی ؟ هر کی نظری داره ! منم نظرم رو گفتم ! گور بابایه سونی و سامسونگ و نوکیا... تویی که داری مثه بدبختا حرث نوکیا رو میخوری... ! لوووول من از نوکیا تنفر دارم ؟... این حرفایه بچه گونه چیه ... خودت میفهمی چی میگی ؟؟ گوشی الانم 3110 کلاسیکه قبلشم 5700 بوده اگه میخواستم رو سونی تعصب داشته باشم اینارو نمیگرفتم ... به هر حال آدم کم سنی مثه تو سخته واسش تحلیل یه پست و همیشه دوست داری با حرفایه بچه گونت جو رو به هم بریزی ولی معمولا نمیتونی... پست منم دوستان منطقی میخونن و میتونن قضاوت کنن هر چند اکثر دوستان میشناسنت که چه موجودی هستی ! من بیشترین انتقاد رو از سونی کردم ... خلاصه تو یه سر دکتر بری بد نیست پسرم !
    حیف وقتی که واسه جواب دادن به پست تو گذاشتم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •