تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: دو كارته گرافيك روي يه كامپيوتر؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

من فقط هزينه توليد رو گفتم. هزينه تحقيقات و ... كلا جداست ولي فقط يكبار هزينه ميشه. وقتي NVIDIA تصميم بگيره توليد مثلا 8800Ultra رو دو برابر كنه هزينه اي كه براي هر كارت ميشه خيلي خيلي پايينه.
    سي چهل درصد هزينه اي كه كمپاني مي كنه شايد صرف چيپ بشه ولي نه سي چهل درصد پولي كه ما بابت كارت مي ديم‌! شايد قيمت چيپهاي روي 8800Ultra كه سريعترين و بهترين چيپها هستند روي هم 10 دلار بشه. اون هم شايد !
    اتفاقا Zalman يا كمپاني هاي خنك كننده ديگه اين فنها رو يا مجاني يا با قيمت خيلي خيلي پايين ( اگه نگيم يه چيزي هم روي فن به مثلا ASUS يا XFX ميدن!‌ ) به كمپاني ها ميدن تا فقط اسمي ازشون روي كارتها آورده بشه. اينكه XFX يه مدل كارت با فن Zalman به بازار بفرسته خيلي خيلي براي Zalman سود داره. 1000 تا فن رو با قيمت خيلي پايين به XFX ميده و كلي Review جالب ازش نوشته ميشه ولي 10000 تا فن رو به قيمت 40-50 دلار به User مي فروشه! چي بهتر از اين ؟
    سيستم خنك كننده Reference روي 8800GTX ، قيمت زير 3 دلار داره ( براي سازنده )
    بقيه بحث هم ميشه تحقيقات كه يك بار انجام ميشه تا مثلا G80 طراحي بشه و بقيه اش ديگه فقط ساخت قطعه است.
    در كل به نظر من بيشتر از 40-50 دلار هزينه يك 8800Ultra نيست. ( حتي با در نظر گرفتن تمام تحقيقات و ... ) و هرچقدر توليد بيشتر بشه، هزينه ساخت كمتر ميشه.

--------

بحث چي بود رسيد به كجا
    خیلی جالبه ! چون من خیلی مشتاق شدم ! حالا یه چند تا لینک از چند تا سایت معتبر بزار تا عرایضت رو تایید

کنه چون من اون قسمت هایی رو که تو پستت مشخص کردم روشون ابهام دارم . چون شما که اینقدر صریح

اعداد و ارقام رو ذکر میکنید حتمآ منبع معتبری برای عرایضتون دارید دیگه ؟؟!!

برای مثال فقط پول سینکی که روی G80 نصب شده حدودآ 10 دلاری میشه .

یا فقط پول سیلیکونی که تو ساختن یه Memory chip به کار میره بیشتر 10 دلاره !

در مورد کولینگ های ZALMAN کاملآ با عرایضت مخالفم !! اونم به خاطر اینکه منظور از کولینگ هم سینک هستش و هم فن !! فنش هم از این

مدل های 1500 تومانی نیست سرعتش خیلی بالاست ! اگه از نزدیک دیده باشی ! سینکش هم از یه آلیاژ خاصه که خیلی از سینک های

آلومینیومی معمولی تبادل حرارتی بهتری داره . از اون گذشته وقتی که XFX یا هر کمپانیه دیگه ای از فن های ZALMAN استفاده میکنه مگه

کار یکی دو تاست شاید هزاران دستگاه از اون مدل بفروشه !! ضمنآ مگه چند درصد USER ها میان کولینگ VGA شون رو عوض کنن ! شاید به 5

درصد هم نرسه ! پس بازار یاب کمپانی های سازنده کولینگ همون مونتاژ کارها هستن !
    Last edited by Mahdi_Moosavi; 04-01-2008 at 15:42.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خیلی جالبه ! چون من خیلی مشتاق شدم ! حالا یه چند تا لینک از چند تا سایت معتبر بزار تا عرایضت رو تایید

کنه چون من اون قسمت هایی رو که تو پستت مشخص کردم روشون ابهام دارم . چون شما که اینقدر صریح

اعداد و ارقام رو ذکر میکنید حتمآ منبع معتبری برای عرایضتون دارید دیگه ؟؟!!

برای مثال فقط پول سینکی که روی G80 نصب شده حدودآ 10 دلاری میشه .

اوليش كه گفتم شايد‌!‌ پس دليلي براي تاييدش نيست.
    كل سيستم خنك كننده G80 رو ميتونيد با قيمت 15 تا 20 هزار تومان از همينجا بخريد ... ( كاملا نو !‌)
    سوميش هم نظر شخصي بود ( همونطور كه عرض كرديم!‌‌ ) باز هم دليلي براي تاييد نيست.
    درسته پولش براي ساخت يه Memory Chip بيشتر از 10 دلاره. ولي آيا پولش براي ساخت 10 ميليون Memory Chip همون 100 ميليون دلار ميشه‌ ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مهدي جان شما هم زدي تو خط اديت كردن پست بعد از اومدن پستهاي بعدي !!! البته فقط كامل كردن بود نه اديت كردن‌! ( حواسم به اينش بود!)

در مورد کولینگ های ZALMAN کاملآ با عرایضت مخالفم !! اونم به خاطر اینکه منظور از کولینگ هم سینک هستش و هم فن !! فنش هم از این

مدل های 1500 تومانی نیست سرعتش خیلی بالاست ! اگه از نزدیک دیده باشی ! سینکش هم از یه آلیاژ خاصه که خیلی از سینک های

آلومینیومی معمولی تبادل حرارتی بهتری داره . از اون گذشته وقتی که XFX یا هر کمپانیه دیگه ای از فن های ZALMAN استفاده میکنه مگه

کار یکی دو تاست شاید هزاران دستگاه از اون مدل بفروشه !! ضمنآ مگه چند درصد USER ها میان کولینگ VGA شون رو عوض کنن ! شاید به 5

درصد هم نرسه ! پس بازار یاب کمپانی های سازنده کولینگ همون مونتاژ کارها هستن !
    حرفي نيست !‌ تعداد اونهايي كه كولينك كارت گرافيكشون رو عوض مي كنند شايد 5 درصد باشه ولي تعداد كارتهايي كه توسط كمپاني از فنهايي مثل Zalman يا ... استفاده مي كنند قبول داري 0.1 درصده ؟

اون مدلهاي فن كه 1500 تومن دست من و شما مي رسه به نظرت هزينه ساختش چقدره ؟ 1 دلار ، نيم دلار ، 10 سنت ؟ به نظر من هنوز هم پايينتره ...
    آخر نفهميديم راجب چي داريم بحث مي كنيم !!

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •