دیروز اینتل سری جدید 45 نانومتری های سری Core 2 رو معرفی کرد. ( E8x00 و Q9xx0 ها ... ) به نظر می رسه امسال هم Intel بهتر از AMD ( هم در اورکلاک و هم در Price/Performance ) کار خواهد کرد. پایینتر آوردن قیمتها نمیتونه کمک زیادی به AMD کنه .
دیروز اینتل سری جدید 45 نانومتری های سری Core 2 رو معرفی کرد. ( E8x00 و Q9xx0 ها ... ) به نظر می رسه امسال هم Intel بهتر از AMD ( هم در اورکلاک و هم در Price/Performance ) کار خواهد کرد. پایینتر آوردن قیمتها نمیتونه کمک زیادی به AMD کنه .
amd phenom در صورتي قدرتش مشخص ميشه كه با يه مادربورد معتبر با سوكت +am2 استفاده بشه تا الانم تو ايران مادربورد معروفي تو بازار نيومده مثلا مادربورد asus با چيپست Amd 790fx ، پس هنوز زوده كه بگيم phenom به درد نميخوره
به نظر من هم همینطوره. اینتل روزای پرکاری رو میگذرونه!!
اما من از این کار AMD خیلی راضی هستم چون یه فضای رقابتی ایجاد کرده و اینتل رو مجبور به توسعه کرده و این خیلی عالیه. انعکاس این کار به خود AMD هم بر میگرده چون جلو افتادن اینتل دوباره AMD رو مجبور به فکر جدید میکنه!!
Last edited by davsep; 10-01-2008 at 08:37.
بیشتر بازیهایی که EA GAME میده بر اساس intel هست. ولی AMD بهتر بازی ها رو جواب میده
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟
بر اساس intel یعنی چی!؟
CPUهایAMDبرای بازی خوبن . CPUهایINTEL برای نرم افزارهای سنگین خوبن البته CPUهای جدید INTEL برای بازی خیلی عالین.
CPUهایAMDبرای بازی خوبن . CPUهایINTEL برای نرم افزارهای سنگین خوبن البته CPUهای جدید INTEL برای بازی خیلی عالین.![]()
بنچ مارک price/performance سایت tom افتضاحه چون:
اولا 50% از هر کدام است
دوما از 10 سال پیش هم که من بنچ مارک های price/performance رو داشتم با الانش هیچ فرقی نمی کنه درحالی که هر دو سه ماه یه بار قیمت های AMD کلی تغییر میکنه
Last edited by goodzila; 16-01-2008 at 14:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)