خوب من واقعاً الان از برنامه هام عقب هستم و نمیتونم زیاد وقت صرف کنم. اما یه نکتهای از خوندن نوشته هات به یادم اومد. تو یه فیلم یا سریالی شنیدم که یک کاراکتر گفت:

انسان دور خودش دیوار میکشه تا کسی مزاحمش نشه و بعد توی همون دیوار یه در میزاره و منتظر میمونه تا یکی درو باز کنه و بیاد به دیدنش. به این میگن پارادوکس فلسفی.

اگه واقعاً درست باشه این گفته، شاید یه جورهایی مشکل شما هم همین باشه. اگه بحث کردن ذجر آوره و پایان دادن به اون بیشتر، شاید به خاطر اینه که نتیجه دلخواهت رو نگرفتی. و البته شما میگی که من با اکثریت این مشکل رو دارم و کسی حرفم رو نمیفهمه. خوب شاید خودت نمیتونی درست منظورت رو برسونی. از تاریکی گلایه نکن،شمعی ببیفروز!
ضمناً یه نکتۀ کوچیک یا میشه گفت یه مثال کوچولو.
.... شاید العان اگه بخوام یه تجدید نظردر مور تایپیک هام بکنم خیلی هاشون رو اصلاح کنم.....
این خودش نشونه بیدقتیه. من بدون اینکه به شما به طور واضح بگم ، چند بار در همین حالات از کلمۀ پست استفاده کردم تا شما ببینی که به هر قسمت این گفتگوها میگن پست. ولی شما مرتب مینویسید تاپیک. تاپیک به ( حد اقل بگید آیا پینک فلوید برگشته یا نه؟) میگن. این نکته در عین حال که خیلی پیش پا افتاده و جزئی هست، به نوعی مهم هم هست. دقت! اگه این دقت رو داشته باشی مشکلات کمتری گریبانگیرت میشه و ناراحتی نمیکشی که چرا دیگران منظورم رو نمیفهمن. چون که خودت تقریباً قبلش منظورشون رو میفهمی.و با دقتت بهشون نشون میدی که مسالهمهمه برات. امیدوارم از دست من دلگیر نشده یاشی .به هر حال من چیزهایی رو که در همون لحظه به ذهنم رسید نوشتم و به نظرم حقیقت همون چیزیه که اتفاق افتاده ، نه اون چیزی که باید اتفاق میافتاد! تا بعد!