میخواستم بدونم فرق مانیتور واید با 3.4 چیه؟ کدوم بهتره؟
هر کدوم بهتره بگین بخرم.
میخواستم بدونم فرق مانیتور واید با 3.4 چیه؟ کدوم بهتره؟
هر کدوم بهتره بگین بخرم.
نکنه واید از همین مانیتور هایی هست که مثلا تو ویندوز ایکس پی و بازیها عرض همه چی تو دسکتاپ از طولشون بزگتره.
اگه اینجوری باشه به چه دردی میخورهاین واد ها
در مانیتور های واید رزولوشن تصویر 900*1440 است ( در مقابل 1024*1280 ) برای بازی مانیتور های واید مناسب تر هستند.
خیر، در مانیتور های واید رزولوشن هم به نسبت تغییر می کنه. یعنی هیچ چیز کشیده نمی شود بلکه فضا برای Object ها در عرض بیشتر می شود.نکنه واید از همین مانیتور هایی هست که مثلا تو ویندوز ایکس پی و بازیها عرض همه چی تو دسکتاپ از طولشون بزگتره.
اگه اینجوری باشه به چه دردی میخورهاین واد ها
آخه من تو یه جا دیدم از این مانیتور های که عرضشون زیاده همون واید،گذاشته بود بازی پرو ساکر انداخته بود که قیافه و زمین بازی اصلا کج بود یعنی عرض صورت بازیکنان خیلی زیاد بود.
فکر کنم منظور شما اینه که مثلا برای 3:4 استاندارد رزولیشن 1024x768 هست یرای WIDE 1088x612 هست درسته؟
احتمالا نسخه قدیمی بازی بوده که مانیتور های واید رو پشتیبانی نمی کرده یا رزولوشن رو درست تنظیم نکردند. وگرنه PES 2008 و همه بازیهای جدید کاملا با مانیتورهای واید سازگاری دارند.آخه من تو یه جا دیدم از این مانیتور های که عرضشون زیاده همون واید،گذاشته بود بازی پرو ساکر انداخته بود که قیافه و زمین بازی اصلا کج بود یعنی عرض صورت بازیکنان خیلی زیاد بود.
درسته. توی هر سایز، یک رزولوشن استاندارد برای مانیتور های معمولی وجود داره و یکی برای مانیتور های واید.فکر کنم منظور شما اینه که مثلا برای 3:4 استاندارد رزولیشن 1024x768 هست یرای WIDE 1088x612 هست درسته؟
نه تنها پروساکر همه بازیها بود. بازی God Of Ware هم اون جوری بود.پرو ساکر هم 2008 بود.
نمیدونم.
امکان داره بازی وجود داشته باشه که رزولیشن واید رو پشتیبانی نکنه.؟
منظورم بازیهای کمی قدیمی شده محبوب مثل کال آف 1 یا مدال یا قلعه؟
و اینکه برند ایکس اف ایکس رو بگیرم یا نه؟
ممکنه بازیهای قدیمی از رزولوشن های واید پشتیبانی نکنند. ولی تقریبا تمام بازیها از سال 2005 به بعد زرولوشن های واید رو پشتیبانی می کنند.امکان داره بازی وجود داشته باشه که رزولیشن واید رو پشتیبانی نکنه.؟
در صورتی که قیمت مناسبی داشته باشه ارزش خرید داره.و اینکه برند ایکس اف ایکس رو بگیرم یا نه؟
قیمت مورد نظر این کارت به نظر شما چیه؟
مانیتور های واید چه برتری نسبت به 3:4 دارند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)