تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 90

نام تاپيک: مشکلات E90 نوکیا

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید که تاپیک قدیمی رو اوردم بالا
    اما میخواستم درباره ی این گوشی و مزیت و معایبش چیزایی بدونم
    آخه میخوام بخرمش
    به نظر شما می ارزه؟
    الان قیمتش چنده؟

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض از نظر من بهترین

سلام دوستان
    ببخشید که تاپیک قدیمی رو اوردم بالا
    اما میخواستم درباره ی این گوشی و مزیت و معایبش چیزایی بدونم
    آخه میخوام بخرمش
    به نظر شما می ارزه؟
    الان قیمتش چنده؟
    سلام عزیز
    میبینم که شما هم رو اوردی به این گوشی
    فکر میکنم سوالتو خودت بپرسی و جواب بخوای خیلی بهتره چون حداقل بهتر می تونم کمکت کنم در مورد چیش می خوای بدونی؟
    ولی در کل به نظر من روی دست این گوشی به این زودیا گوشی بلند نمیشه واقعآ در سطح بالایی هستش فقط 1 بار لازمه که تو دستت بگیریش و باهاش کار کنی هیچ وقت از دستش نمی دی مطمئن باش ولی هر سوالی که داشتی من در خدمتت هستم چون با این گوشی کار کردم و می تونم کمکت کنم پس منتظرت هستم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ایول منم میدونم که فقط تو میتونی دردمو دوا کنی
    راستش من میخواستم n95 8gb بگیرم که دیدم این از اون بهتره
    البته من از وقتی که این گوشی معرقی و وارد بازار شد دوستش داشتم اما همیشه بخاطر گرون بودنش ازش صرف نظر کردم تا الان که قیمتش تقریبا مناسب شده
    راستی قیمت دقیقش چنده؟ خدا کنه از 800 تومن بیشتر نشه
    خواستم ببینم این معایبی که میگن دربارش چیه
    در ضمن من شنیدم که پورت شارزرش قدیمیه مثل 6600 آیا درسته؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ...........

ایول منم میدونم که فقط تو میتونی دردمو دوا کنی
    راستش من میخواستم n95 8gb بگیرم که دیدم این از اون بهتره
    البته من از وقتی که این گوشی معرقی و وارد بازار شد دوستش داشتم اما همیشه بخاطر گرون بودنش ازش صرف نظر کردم تا الان که قیمتش تقریبا مناسب شده
    راستی قیمت دقیقش چنده؟ خدا کنه از 800 تومن بیشتر نشه
    خواستم ببینم این معایبی که میگن دربارش چیه
    در ضمن من شنیدم که پورت شارزرش قدیمیه مثل 6600 آیا درسته؟

نه بابا اين چه حرفيه
    در مورد N95 و يا حتي N95 8gig نظر من كاملآ مثبته و اگه N95 8gig بگيري فكر نكن چيزي رو از دست دادي فقط شايد يه طراحي و سبك كلاس گوشي رو از دست داده باشي.
    در مورد قيمت بخدا هيچ اطلاع دقيقي از قيمت ندارم ولي اينطوري كه شنيدم دوروبره 790 تا 800 بايد باشه كه حتمآ برو بپرس يه چيزي هم بهن بگم اين گوشي رو هم فنلاند زده هم تايلند به اين توجه داشته باش كه قيمت فنلاند گرون تره و اگه يه جا ارزون تر دادن حتمآ اين موضوع رو از فروشنده بخواه.
    درباره معايبش نميدونم باز منظورت چيه ولي شايد تنها عيب بزرگش باتري اون هستش كه اونم موقعي مي تونه اذيتت كنه كه دائم از صفحه دوم اين گوشي بخواي استفاده كني ولي اگه من جاي تو بودم هميشه از صفحه دوم اين گوشي استفاده ميكردم چون كيفيت كار يه چيزه ديگست.
    در مورد پورت شارژ همبازم دقيق نگفتي از لحاظ شكل ظاهري داري ميگي يا نه منظورت چيزه ديگست ولي در موقع استفاده از يو اس پي اين گوشي شارژ نميشه.
    در مورد مزاياي اين گوشي فقط كافيه يك دونه عكس گرفته شده توسط دوربن اين گوشي رو ببيني بعد ميفهمي 3.2 واقعي يعني چي اگه خواستي بگو آپلود كنم و بزارم چون قبلآ گذاشته بودم.
    هر سوالي چيزي بود تا جايي كه بتونم كمكت ميكنم.
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه بابا اين چه حرفيه
    در مورد N95 و يا حتي N95 8gig نظر من كاملآ مثبته و اگه N95 8gig بگيري فكر نكن چيزي رو از دست دادي فقط شايد يه طراحي و سبك كلاس گوشي رو از دست داده باشي.
    در مورد قيمت بخدا هيچ اطلاع دقيقي از قيمت ندارم ولي اينطوري كه شنيدم دوروبره 790 تا 800 بايد باشه كه حتمآ برو بپرس يه چيزي هم بهن بگم اين گوشي رو هم فنلاند زده هم تايلند به اين توجه داشته باش كه قيمت فنلاند گرون تره و اگه يه جا ارزون تر دادن حتمآ اين موضوع رو از فروشنده بخواه.
    درباره معايبش نميدونم باز منظورت چيه ولي شايد تنها عيب بزرگش باتري اون هستش كه اونم موقعي مي تونه اذيتت كنه كه دائم از صفحه دوم اين گوشي بخواي استفاده كني ولي اگه من جاي تو بودم هميشه از صفحه دوم اين گوشي استفاده ميكردم چون كيفيت كار يه چيزه ديگست.
    در مورد پورت شارژ همبازم دقيق نگفتي از لحاظ شكل ظاهري داري ميگي يا نه منظورت چيزه ديگست ولي در موقع استفاده از يو اس پي اين گوشي شارژ نميشه.
    در مورد مزاياي اين گوشي فقط كافيه يك دونه عكس گرفته شده توسط دوربن اين گوشي رو ببيني بعد ميفهمي 3.2 واقعي يعني چي اگه خواستي بگو آپلود كنم و بزارم چون قبلآ گذاشته بودم.
    موفق باشي
    اوه اوه پس کارم سخت شد !!!
    ببین اگه من بدونم قیمت تایلند و فنلاندش چقدره اینجوری راحت تر بودم
    آخه تو لیست قیمت گوشی ها e90 زده بود 690 !!!!!!!!!!!!که حتما از نوع تایلندیش هست
    تعجب میکنم که باطری 1500 mah هم گذاشتن روش چرا اینقدر زود خالی میکنه؟
    منظورم از پورت شارز اینه که سر پورتش سوزنی شکله یا مثل گوشی های قبلی نوکیا بزرگه؟
    منظور از معایب هم یه بررسی کوچولوهه البته من معایبی مثل خش افتادن روی ال سی دی و... رو شنیدم
    لطفا کمکم کن

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام
    منم بزودی میگیرم
    فقط مشکلم حافظه شه
    تا چقدر میشه ارتقاعش داد ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ..........

اوه اوه پس کارم سخت شد !!!
    ببین اگه من بدونم قیمت تایلند و فنلاندش چقدره اینجوری راحت تر بودم
    آخه تو لیست قیمت گوشی ها e90 زده بود 690 !!!!!!!!!!!!که حتما از نوع تایلندیش هست
    تعجب میکنم که باطری 1500 mah هم گذاشتن روش چرا اینقدر زود خالی میکنه؟
    منظورم از پورت شارز اینه که سر پورتش سوزنی شکله یا مثل گوشی های قبلی نوکیا بزرگه؟
    منظور از معایب هم یه بررسی کوچولوهه البته من معایبی مثل خش افتادن روی ال سی دی و... رو شنیدم
    لطفا کمکم کن
    در مورد باتري قبول كن هر باتري هم اگه ميذاشتن فوقش 1 ساعت بيشتر مي تونست جواب بيشتر بده اون صفحه اونم با اون اندازه و با 16 ميليون رنگ حق بهش بده كه باتريش زود تموم شه
    در مورد پورت شارزژ هم آره قديميه آخه ديدن خود گوشي گندست ضايست پورت سوزني براش بذارن
    در مورد خش افتادن مطمئن باش همچين چيزي وجود نداره تنها چيزي كه هست خاك نشستن روي صفحه است كه اين موضوع توي لپ تاپ هم وجود داره و يه موضوع عادي هستش.
    در مورد معايب من چيزي نديدم شايد وزن زياد شارژ نشدن در موقع استفاده از يو اس پي باتري نسبتآ ضعيف رو بشه گفت عيب آنچناني من توي اين گوشي نديديم
    چيه اين گوشي چشمتو گرفته؟من اگه بخوام 1 گوشي فقط 1 گوشي انتخاب كنم اونم E90 هستش ولي مي خوام بدونم تو واسه چي مي خواي انتخابش كني؟چرا N95 8gig نميگيري؟اون فقط صفحه دوم رو نداره و قيمتشم پايين تره حتمآ نظرتو بگو
    اينجا رو هم يه نگاه بنداز بد نيست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sarmast65_ata; 04-03-2008 at 21:21.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض 2

سلام
    منم بزودی میگیرم
    فقط مشکلم حافظه شه
    تا چقدر میشه ارتقاعش داد ؟

تا 2 گيگ عزيز

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    من حقیقتش قصد خرید این گوشی رو ندارم ولی یه سوالی برام پیش اومده
    سیستم عامل این گوشی تو هر دو حالت باز و بسته یکیه ؟
    آیا سیستم عامل صفحه بزرگ مشابه سیستم عامل نوکیا 7710 هستش ؟
    اگه بله پس این گوشی فقط ظاهر قشنگ داره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه بابا اين چه حرفيه
    موفق باشي
    حرفت رو قبول دارم
    به هر حال معایبی که گفتی برای من مشکلی نداره مثلا اندازه بزرگ و وزن زیادش برای من مشکل نداره و یا شارز نشدن از طریق usb
    اما مساله شارزرش هست که تا حدودی ناجوره
    الان دیگه تمام گوشی های نوکیا از شارزر جدید استفاده میکنن و خیلی اذیت کنندست که شارزر گوشیت در دسترس نباشه فکر نکنم دلیلش بر بزرگ بودن گوشی باشه

به هر حال بدون که انتخاب منم فقط و فقط همینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •