به نظر شما iPhone بخرم یا N95 8GB ؟؟
من هم برای خرید گوشیه بین این دوتا شک داشتم که بعد از کار کردن با n95 رفیقم و آی فون پسر عمم ، آی فون رو انتخاب کردم. N95 مثل بقیه ی گوشیاش فقط یه مقداری کامل تر و مجهز تره. اما آی فون یه وسیله ی کاملا نو هست که با دید آینده نگرانه ساخته شده. N95 خیلی زود قدیمی خواهد شد و جاش رو به مدل های جدید تر خواهد داد. آی فون بدلیل دید نرم افزاریه شرکت اپل به موبایل روز به روز مجهز تر و کامل تر خواهد شد.
این ها هم دلایل اثبات حرفم:
۱. نیویورک تایمز آی فون رو بعنوان بهترین ابداع سال ۲۰۰۷ انتخاب کرد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
۲. تقریبا تمامی نقدهای نوشته شده بر آی فون ستایش انگیز بوده (جه در آمریکا و چه در آلمان که به تازگی گوشی اونجا بطور رسمی معرفی شده) و بسیاری از مجلات و روزنامه ها از ۵ نمره ، نمره ی ۵ رو به این گوشی دادن. همگی متفق القول معتقدا نکات مثبت آی فون آنقدر خوب هستن که ضعف هاش رو می پوشونن . هنوز هم این نقدهای ستایش انگیز ادامه دارن. شاید جالب ترین نمونش والت ماسبرگ باشه که بنوعی یکی از سخت گیرترین منتقدهای شناخته شده در دنیاست. او گقته : آی فون تنها وسیله ای بود که در ۱۷ سال اخیر برایم جذاب بوده!
این هم تعدادی از نقدها:
کد:
کد:
کد:
و ... .
۳. اپل پانصد هزار آی فون! در ۲۴ ساعت اول (تنها در آمریکا) فروخت. بعد از ماهها این گوشی همچنان با اختلاف زیاد پرفروشترین گوشی در آمریکاست. روز های اول فروش در آلمان هم برای شرکت t_mobile رویایی بود.
۴. سایت های بسیار زیادی آی فون و N95 رو با هم مقایسه کردن. من همه ی اونها رو (قبل از انتخاب گوشی برای خودم) خوندم و به غیر از یکی در بقیه ، همگی آی فون رو بعنوان گوشیه برتر انتخاب کرده بودن.
۵. اگه چند روز از آی فون بعنوان گوشیت استفاده کنی ، خواهی دید جرا بعنوان بهترین ابداع سال شناخته شده و اینقدر طرفدار پیدا کرد.
۶. اکثر دوستان در اینجا آشنایی درستی نسبت به آی فون ندارن و گاهی اوقات حرف های عجیب و غریبی می زنن.
یکی می گفت آی فون تو ایران آپدیت نمی شه. جلل الخالق!
یکی دیگه می گفت آی فون جاوا نداره!!! آخه آدم عاقل پس این آپشن های مریوط به Java که تو settings آی فون هست مال چین؟! پس این همه نرم افزار (قانونی) که با جاوا اسکریپت برای آی فون نوشتن چجوری اجرا می شن!
و کلی حرف های عجیب دیگه.
من قبلا نوکیا باز بودم اساسی. اما آی فون یه دنیای دیگس! آی فون یعنی لذت بردن از گوشیه موبایل... آی فون یعنی
!