تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: شرمندم! فقط 12 ساعت فرصت دارم Mp3 Player براي هديه بخرم و نميشناسم!

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون AKBAR132 عزيز و seymour عزيز...
    فقط شارژ اول اینطوریه
    يعني چي؟ يعني حالا كه شارژ اوليه اونقدر نذاشتم چيزي از دست دادم يا نه؟

به این ترتیب که روی اون گزینه ای که کنار ساعته کلیک کن و بعدش این دستگاه رو stop کن
    گفتم كه علامتي نيست.... وگرنه ميدونم بايد safe كرد...

سوال 6 رو جواب ندادين...ok...اما اي كاش پيغام خصوصيتون رو فعال ميكردين... بهر حال ممنون...
    از همه ممنون...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه .... هیچ مشکلی پیش نمیاد ... منظورم این بود که " فقط شارژ اولیه ، انقدر زیاد طول می کشه و از دفعات بعدی ، زمان کمتری رو نیاز داره " ...

//

آها ؛ من حواسم پرت شد ... بله ، مدلهای MTP نیازی به safe remove ندارن ، بجز وقتی که می برشون توی حالت removable disk (همون حالت کول دیسک) ... (اینم یه مزیت دیگه ی مدلهای MTP ؛ یعنی مدلهایی که نیاز به نرم افزار مخصوص دارن)

//

سوال 6 رو ندیدم ... بله ، صرفا علاقه مندم به مقوله mp3 player و ضمنا موسیقی ... همین که دارم اینجا و البته جای دیگه (فوروم persiantools) به سوالات دوستان در این مورد جواب میدم هم باعث افزایش اطلاعاته دیگه ...

پیام خصوصی ام رو هم باز کردم ...

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

ظاهرا خیلی دیر شده ولی برای بقیه که میخوان mp3 player بخرن مارک Clatzen رو پیشنهاد میکنم چند مدل داره که بسته به نیاز و سلیقه خودت میتونی یکیشون رو انتخاب کنی
    مهم ترین ویژگیشون کیفیت ضبط فوق العاده است و همچنین کار کرد ساده - رادیو با کیفیت بسیار بالا در ابعاد کوچک و ...
    در ضمن شارژی هستن به اینصورت که وقتی به usb وصل میشه خود به خود شارژ میشه حداکثر زمان شارژش 3 ساعته که تا 15 ساعت کار میکنه شارژر برق شهر هم داره .

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بجز وقتی که می برشون توی حالت removable disk (همون حالت کول دیسک)
    چطور ميشه بردش تو اين حالت؟

البته جای دیگه (فوروم persiantools)...
    اگه اشتباه نكنم اونجا مدير علم و فناوري هستيد... درسته؟

راستي يه چيزي... مثل اينكه جنس بدنه از دو نوعه مختلف هست... بخش بالايي كه صفحه مانيتور رو در بر ميگيره بابقيه جاهافرق داره!! چون به همين سرعت رنگش تيره تر از بقيه جاها شده... ! كدر تر... كهفكر كنم در اثرتماس با لباسهاي تيره وقتي كه در جيب هست يا وقتي آويزون بهگردنه ايجاد شده! يه كم جلوشو بد كرده آخه سفيده...
    باچي ميشه تميزش كرد كه آسيب نبينه؟ الكل؟ البته يه جوي شده انگار رنگ خوردش رفته و پاك شدني نيست!!!

پیام خصوصی ام رو هم باز کردم ...
    ممنون........

sharim جان از پستتون ممنون...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چطور ميشه بردش تو اين حالت؟

اگه اشتباه نكنم اونجا مدير علم و فناوري هستيد... درسته؟

راستي يه چيزي... مثل اينكه جنس بدنه از دو نوعه مختلف هست... بخش بالايي كه صفحه مانيتور رو در بر ميگيره بابقيه جاهافرق داره!! چون به همين سرعت رنگش تيره تر از بقيه جاها شده... ! كدر تر... كهفكر كنم در اثرتماس با لباسهاي تيره وقتي كه در جيب هست يا وقتي آويزون بهگردنه ايجاد شده! يه كم جلوشو بد كرده آخه سفيده...
    باچي ميشه تميزش كرد كه آسيب نبينه؟ الكل؟ البته يه جوي شده انگار رنگ خوردش رفته و پاك شدني نيست!!!

ممنون........

sharim جان از پستتون ممنون...
    یه قسمت داره اگه اشتباه نکنم به اسم extra ... اونجا یکی دوتا گزینه هستش که یکی شون باید remvable disk باشه ... می بری اش توی اون حالت و وصل می کنی به PC ... (البته فکر کنم قبلش باید مقدار حافظه ای که می خوای به این قسمت تخصیص بدی رو مشخص کنی و آماده اش کنی) ... بعدش که وصل کنی ، Pc با اون قسمت از حافظه دستگاهت ارتباط برقرار می کنه ... می تونی همه چی روش بریزی ، عین یه کول دیسک ...

//
    بله ...

//
    واسه همین پیشنهاد کردم که رنگهای تیره بگیری ... اون قسمت جنسش فرق داره همونطور که گفتی و fade میشه یه جورایی ...

آره ... شاید با الکل یا مایع شیشه پاک کن درست بشه ... ولی سعی کن دستمال رو انقدر خیس نکنی که رطوبت بره توش ، وگرنه بیچاره میشی ... دستگاه رو خاموش کن ، پارچه نم رو بمال بهش و تا یکی دو ساعت بعدش هم روشن نکن ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ok ممنون عزيز

واسه همین پیشنهاد کردم که رنگهای تیره بگیری ... اون قسمت جنسش فرق داره همونطور که گفتی و fade میشه یه جورایی ...
    كاش گفته بودي...

مقداري كه به removable disk اختصاص ميديمو ميشه بعد دوباره عوض كرد؟ كم يا زياد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی میری توی اون قسمت ، خودش بهت دو سه تا گزینه میده ، درسته ؟ ... می تونی انتخاب کنی پس ... و بله ، میشه بعدا با فرمت مجدد عوضش کرد ...

داره خودمونی میشه karoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زير نور ماه

پيش فرض

ممنون از همگي .. عجب اطلاعات مفيد و كاملي بود!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون از همگي .. عجب اطلاعات مفيد و كاملي بود!
    آره... من خيلي با اين تاپيك حال كردم... اولين بار بود كه توي فرومها دقيقا به همون چيزي كه ميخواستم رسيدم وكلي اطلاعات خوب پيدا كردم...
    بيشترش به خاطر اين بود كه دوست خوبم symour استعداد عجيبي در ساده راهنمايي كردن و جلوگيري از گمراه شدن آدم داره!
    بقيش هم بخاطر اينه كه موضوع پراكنده نيست و سر يه چيز كاملا مشخصه...
    موفق باشيد...

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان هر سوالی در مورد ceative zen vplus داشتین من در خدمتم
    پیغام بدین بهتره شاید دیر اینجا سر بزنم
    موفق باشید
    یاحق!!!!!!!!!

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •