چون خودم کارهای آموزشی انجام دادم و سختی ها و مشکلات این کار رو میدونم. پس به کارت احترام می ذارم:
و از هیچ کمکی دریغ نمی کنم.
اینم لینک دانلود همراه با نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون خودم کارهای آموزشی انجام دادم و سختی ها و مشکلات این کار رو میدونم. پس به کارت احترام می ذارم:
و از هیچ کمکی دریغ نمی کنم.
اینم لینک دانلود همراه با نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام صادق جان بابا ای ول شما لطف داری مارو خجالت نده ما چارکتم هستیم فقط اگه لطف کنی و منت به سر ما بگذاری یه جایی مثل پرشین گی و .. آپ کنی عالی میشه هر کاری میکنم دانلود نمیشه به خدا شرمندم نمیدونم به چه روی تونستم بگم ممنون
والا نمی دونم چی بگم. این جایی که من Uploud کردم جایی که مدیران انجمن در نظر گرفتن ، حالا اگه مشکل داره دیگه نمی دونم. اکانت پرشین گیگ هم ندارم اگه دوستان لطف کنن ، چشب.
تو سه جای دیگه برات گذاشتم . امیدوارم بتونی فایل ها رو بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SadeghPM; 20-10-2007 at 11:57.
سلام صادق جان دستت دردنکنه عالی بود
موفق باشی
این فایل mmb lock که گزاشتید درست کار نمی کنه . میشه یه راهنمایی کنی که چطور استفاده بشه
من کری کردم که فایل قبل از اجرای فایل اصلی اتوران اجرا بشه ولی وقتی اجرا میشه هیچ کار خاصی نمی کنه
در واقع این فایل باید بیاد و چک کنه که برنامه های رایت و شبیه ساز باز است یا نه
اگه بازه که سی دی رو بزنه بیرون اگه باز نیست خود بخود بسته بشه و اجازه بده که اتوران اصلی اجرا بشه
یکی میتونه این فایلو اصلاح کنه
قبل بعدی از آب در نمی آد
جواب چی شد؟!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همه
پژمان جان این فایل mmb lock به صورت مخفی هست یعنی پمجره ای دیده نمیشه راستی من امروز بازی dvd کنستانتین رو گرفتم که فارسی شده بود و کار شرکت سایبر بود یه فایل به همراه اتوران باز میکرد که تو پروسس ویندوز اسمش ipserves بود بعد مثلا IsoBuster 2 باز میکنی سریع بسته میشه برم روی کار کنم خبرش رو میدم راستی از چندین روش که دوستان برای قفل گذاری گذاشته بودن استفاده کردم و ا هم ترکیب کردم ولی نتیجه ای نداد ولی دارم روش کار میکنم خدانگهدار
اگه فایلشو بزاری ما هم روش کار کنیم بد نیست
راستی ما که نفهمیدیم این فایل mmb lock به چه درد می خوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)