ابتدا وارد cmd شو و از اونجا دستور را اجرا کن . من هم احتمال ویروسی شدن را می دم .nod32 فراموش نشه .
ابتدا وارد cmd شو و از اونجا دستور را اجرا کن . من هم احتمال ویروسی شدن را می دم .nod32 فراموش نشه .
بدنبال repair نباشید بی نتیجه هستش نصب ویندوز راحتتر وکمتر طول می کشه . System Restore خوب جواب می ده و راحت و سریع
بک آپ هم بگیریید خوبه با استفاده Norton Ghost 10 یا آکرونیس که قدرت فشردگی فایل ها رو تا نصف و حتی کمتر دارند . دیگر نیازی به نصب دوباره ویندوز و مخلفات نیست و در عرض 10 min می تونی 10 گیگ رو با حجم 5 گیگ فشرده شده بر گردونید . من از بک آپ استفاده می کنم خیلی توپه دیگه ویندوز بترکه خیالی نیست
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.درست تایپ می کنم
2.با کاسپر 6 که تازه دیروز اپدیت کردم اسکن کردم اینا رو پیدا کرد و من discard کردم
10/15/2007
12:04:23 PM File: C:\WINDOWS\uninstall\rundl132.exe detected virus Worm.Win32.Viking.jt
10/16/2007 139 PM File: c:\windows\richdll.dll detected virus Worm.Win32.Viking.ix
3.در cmd اجرا کردم این پیغام رو می ده:
[IMG]http://s2.supload.com/thumbs/default/111111111.gifکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.ویندوز من سرویس پک 2 و روش نوشته HEGXA 2007 xp من که اصلا باهاش حال نکردم از اولش هم هی هنگ می کرد شاید بخاطر اون باشه. راستی چه ویندوزی بگیرم که اذیتم نکنه و کمتر دستکاری شده باشه؟؟؟
Last edited by eng2006; 06-10-2007 at 21:10.
سلام دوست عزیز!!
میدانم درست تایپ میکنی اما چون کامپیوترت ویروسی هست، نمیزاره فایل های اجرایی- اجرا بشه.1.درست تایپ می کنم
نباید discard میکردی زیرا این عمل به معنی دست کشیدن است. یعنی شما با انتخاب این گزینه ویروس رو به حال خودش گزاشتی که هر چه دلش بخواد بکنه. از این چهار گزینه یکی را باید انتخاب کنی:2.با کاسپر 6 که تازه دیروز اپدیت کردم اسکن کردم اینا رو پیدا کرد و من discard کردم
Disinfacte
Delete
Neutarlize
Quaratine
اولین پیشنهادم اینه که از ورژن جدید( 7.125 ) آنتی/ انترنت سکیورتی کاسپر اسکای استفاده کن!
سایز آن عکس که گزاشتی کوچک هست و قابل رویت نیست. به همان سایت که عکست را آپلود نمودی برو و لینک Full Size را کپی و در پستت- پیست کن.
مؤفق باشی!!
فرهمنــــــــــد
Last edited by Farahmand Farshidy; 06-10-2007 at 14:42.
فرهمنــــــــــد عزیز شرمنده توی سایت اپلود لینک فول سایز پیدا نکردم. فقط لینک مستقیم بود. اما این لینک که گذاشتم جلوش نوشته مخصوص فروم ،اگه روی عکس کلیک کنی فول سایز میشه .شرمنده من توی اپلود عکس تبحر ندارم.
می دونم اینجا جاش نیست ولی چرا انتی ویروس من 1048 تا ویروس پیدا کرده که میدونم برنامه مفید اند ایا انتی ویروسم قاط زده؟ اینم عکسش:
نمیدونم چرا جای عکس لینکش میاد ولی اگه به ادرسش بری می بینیش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by eng2006; 06-10-2007 at 21:13.
هدسلام
فکر نکنم آنتی ویروس قاط زده باشه فکر کنم فایل های شما ویروسی شده من هم قبلا یک بار این مشکل برام
پیش اومدو علتش هم این بود که اول کامپیوترم ویروسی شده بود بعد من آنتی ویروس نصب کردم یعنی
نوش دارو بعد از....
فکر می کنم شما هم اول آنتی ویروس نصب نبوده روی سیستمت بعد که نصب کردی و با اون سیستم رو
Scan کردی این همه ویروس پیدا کرده ، آخه اگه آنتی ویروس نصب باشه نمی ذاره این همه ویروس وارد
کامپیوتر بشه
برای آپلود عکس هم از سایت زیر می تونی استفاده کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by DrXoX; 06-10-2007 at 22:26.
سلام دوست عزیز!!
دوست من آنتی ویروست قاط نزده و درست میگه!می دونم اینجا جاش نیست ولی چرا انتی ویروس من 1048 تا ویروس پیدا کرده که میدونم برنامه مفید اند ایا انتی ویروسم قاط زده؟
کامپیوترت مورد حمله چندین نوع برنامه های مخرب و یک نوع ویروس قرار گرفته است. برای خنثی نمودن آنها باید بروی کلید Neutralize All کلیک کنی و زمانی که پیامی برایت میدهد، باید گزینه Apply to all را تیک بزنی و بروی Disinfect یا Delete و یا هم Quarantine کلیک نمایی.
مؤفق و سرفراز!!
فرهمنــــــــــــــد
با سلام به همه دوستان
من بعد ار ويروس كشي با ناد32 ريسيت كه كردم داكيومن باز ميشه
خواهش مي كنم كه منو راهنمايي كنيدتا ار بقايايه ويروس راحت بشم
سلام
خيلي مطالب خوبي رو دوستان اشاره كردند.
يه سوال براي من پيش اومده.
فرض كنيد يه ويندوز XP داشته باشيم و يه ويندوز جديدتر مثل سون و از ويندوز XP ايميج گرفته باشيم.
اگر ويندوز XP به طور كامل منهدم شد ميتونيم با ايميج برشگردونيم بدون اينكه براي بالا اومدن ويندوز سون مشكلي پيش بياد يا نه؟
چون با بودن سون اگر CD ويندوز XP رو بذاريم و بخوايم XP رو از اول نصب كنيم، ديگه سون بالا نمياد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)