در مورد درایور .. راستش قبلا اینا می اومد .. الان تو قسمت modem فعال می شه. می گم که قر و قاط داره اساسی..
در مورد درایور .. راستش قبلا اینا می اومد .. الان تو قسمت modem فعال می شه. می گم که قر و قاط داره اساسی..
فک کنم وقتشه که یه عنوان دیگه بزنم ... قرو قاطی شد همه چیز...
مسعود جان یه سرچ کوچولو زدم.. خیلی سخت گیر میاد باید سر فرصت بگردم .. الان باید بزنم تو خواب.. فردا ایشا...
فقط فهمیدم که با نرم افزار XploreME اینکارو می کنن.
ook. پس مشکل داره درایورت. شک نکن. باید همشو پاک کنی از اول فقط درایوره p2k رو نصب کنی. اون
پستی رو که بت گفتم مطالعه کن کمکت میکنه. تا ببینبم....
بله داره . تشکر عزیز. این آموزشی که گذاشتی زیادی پیچیدس. باید 10 بار دقیق بخونمش تا بفهمم چی
به چیه. خدا رو شکر v3i ندارمکه مجبور به این کار بشم.
البته در v3x یکمی این مشکل حل شده با یه نرم افزار. اما نه بطوره کامل!
سلام... یه چند وقت کامپیوترم خراب شده بود، داشتم باهاش ور می رفتم که بالاخره درستش کردم. امااااااااااااا....
هورااااااااا.... بالاخره موفق شدم. این بار دیگه کاملا گوشیمو نابود کردم. من به خیال خودم فکر می کردم که فلش کردن مثل عوض کردن ویندوز می مونه.. نگو کاملا در اشتباه محض بودم... البته امکانات خوبی رو به گوشی اضافه کرده بودم اما نمی دونم چرا دوباره مثل قبل همون ارور رو موقع فلش کردن داد. اینبار دیگه کاملا فرق می کرد. اروری که دریافت کردم critical error DE AD بودش که گفته شده تا حالا کسی نتونسته ازش رد شه.. حالا این ارور چیکار می کنه.....
به محض اینکه باطری رو وصل کنی می ره رو همین پیغام و فقط به شرط اینکه باطری رو درآری گوشی خاموش می شه و تو بوت لودر هم نمی ره. الان در به در دنبال این و اون بلکه راهی پیدا شه.... اینم سزای آدمایی که با کله میرن جلو..
گفتم شماها هم که فلش زیاد می کنین (البته خدا نکنه) به این مشکل برخورده باشین. یکیشون می گفت که اگه گوشی گارانتی داشته باشه می شه داد تعمیرش کرد.. یکی یه لطفی می کنه یه آمار بگیره که می شه درستش کرد یا نه ؟
ممنون.
خیلی خرم..![]()
تا اونجاییکه فهمیدم مثل اینکه تراشه فلشش از بین رفته و باید عوضش کرد.. کسی می دونه جایی تو تهران هست که بشه اینکارو کرد یا نه ؟ بدجوری حالم گرفتس..
می گن تست پوینت (test point) هم جواب نمی ده. عجب ارور سریشیه ها..
اخی پس دیگه کاملا خرابش کردی خیلی ناراحت شدمانشالا زودتر درست بشه
مرسی... ولی از مدیر انجمن بخواین که این مورد رو به اصطلاح sticky کنه. (نمی دونم بهش چی می گن. همون عنوان هایی که در قسمت بالای هر فورام برچسب می شه.)
نمی دونستم که فلش کردن می تونه خطرناک باشه.. فلش کردن می تونه با گذشت زمان چیپست فلش رو ضعیف کنه و در نتیجه ..... پس بچه ها مواظب باشین کار دست خودتون ندین..
Last edited by Shadow of Destiny; 04-10-2007 at 13:41.
راستی بچه ها کسی در مورد PCB BOARDS چیزی شنیده. مثل اینکه بردشو فروشی دارن البته نمی دونم که تو تهران هم هستش یا نه ولی یه نگاه به این بندازین. قیمتش حدود 20 تومنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی بچه ها کسی در مورد PCB BOARDS چیزی شنیده. مثل اینکه بردشو فروشی دارن البته نمی دونم که تو تهران هم هستش یا نه ولی یه نگاه به این بندازین. قیمتش حدود 20 تومنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)