تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظرتون ترجمه ها چطوره؟

راي دهنده
10. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

6 60.00%
  • خوب

3 30.00%
  • بد

0 0%
  • خيلي بد

1 10.00%
صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 74

نام تاپيک: ترجمه ي فايل هاي اويل 2

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ليست شخصيت هاي اويل 2

ليست شخصيت هاي اويل 2

---- اس كندي
    يك پليس تازه كار در اداره ي پليس شهر راكون. اون هميشه به كسي كه جونش در خطره كمك مي كنه و خيلي وقتي حتي روي جون خودش ريسك ميكنه. اون همچنين يك نشانه گير ماهر هم هست.

كلر ردفيلد
    خواهر كوچك كريس ردفيلد. مدت كمي بعد از اون واقعه ي امارت اون به شهر راكون سيتي مياد و با اوضاع اونجا روبرو ميشه. اون به زودي پي برد كه بايد فرار كنه. بزرگ شدن با برادري مثل كريس از اون دختري خود مختار و محكم ساخته بود. اما اون هنوز برخي از رفتارهاي زنانه رو داره.

ايدا ونگ
    يك زن ناشناس. سرد اما حرفه اي اون به شهر راكون اومده تا نامزدش جان رو پيدا كنه. كسي كه ( جان ) تصادفا يكي از دانشمنداي آمبرلا محسوب ميشه. اما اين تنها چيزيه كه اون به خاطرش اومده؟

بن برتالوسي
    يك خبرنگار ستاره و محترم در شهر راكون. قبل از اينكه بميره خيانت آمبرلا رو آشكار كرد. وقتي جونش به خطر افتاد به RPD پناه برد تا زنده بمونه.

ويليام بيركين
    تشكيل دهنده ي دانشگاه آلبرت وسكر. نابغه در رشته ي درست كردن ويروس و قوي كردن قواي بدني. آخرين اختراعش ويروس G بود كه شاهكار اون محسوب ميشد و رئيسش اونو ميخواست. رئيسش يه گروه فرستاد تا ويروس رو هر طور كه شده ازش بگيرن. اما اون نميزاره كه اونا همين طوري فرار كنن.

آنت بيركين
    همسر ويليام بيركين و همدستش. تمام رازها ي اونا توي شركت آمبرلاست.

شري بيركين
    دختر كوچولوي ويليام و آنت. دوازده سالشه اما خيلي مستقل و خودمختاره. بيشتر كودكيش رو تنها گذرونده چون مادر و پدر شاغلي داره. اون يه پيغام ار خونه دريافت كرد كه بايد به اداره ي پليس بره.

فرمانده آيرون
    فرمانده ي پليس. يه مرد آشفته كه يه نقشه داره : شهردار شهر راكون بشه. يك مرد خودخواه كه اهميت نميده چه كساني در راه رسيدن به هدفش كشته بشن.

هانك
    يكي از ماموران آمبرلا كه جايگاه بالايي هم داره. اسم مستعارش آقاي دث هست (Mr.Death) . چون اون هميشه ار ماموريتهاش جون سالم در ميبره.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتي اويل 2 رو بازي نكردي چطوري بگم؟ ولي يه عكس ازش ميزارم

اينه فرمانده بيريان آيرونز
    ولي از من ميشنوي اويل 2 رو بازي كن يكي از قشنگترين اويلاس البته به نظر من
    مرسي متوجه شدم!
    منم منظورم اين بود كه توي اين بازي چي كارس كه پست بعديت در معرفي شخصيتهاي اويل اونو تعيين هويت كرد برام
    من فكر كردم شهرداره كه ميگه شهر من!!

آره با توجه به فايلهاش به نظر خيلي قوي مياد اين نسخه.
    هر چند كسي كه اويل 4 رو بازي رده باشه به نظرم سخته بتونه با گرافيكاي قديمي كنار بياد اويل 4 شاهكار گرافيك بود
    ولي دارم وسوسه ميشم نصبش كنم يه دونه سي دي سيلور مال شونصد سال پيش دارم كه سه نسخه 1 و 2 و 3 رو داره اگه سالم باشه برم ببينم وقت كردم بشينم بازيش كنم

در هر صورت مرسي

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یعنی قسمت 2 رو بازی نکردی؟
    در اینصورت نصف اون لذتی رو که بعد از 6 سال انتظار نصیب من شد نچشیدی!!!
    شماره 2 در زمان خودش شاهکار گرافیک و گیم پلی بود
    دموی اول بازی هنوز هم بنظر من بی رقیبه
    Last edited by Ar@m; 17-09-2007 at 11:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی قسمت 2 رو بازی نکردی؟
    در اینصورت نصف اون لذتی رو که بعد از 6 سال انتظار نصیب من شد نچشیدی!!!
    شماره 2 در زمان خودش شاهکار گرافیک و گیم پلی بود
    دموی اول بازی هنوز هم بنظر من بی رقیبه
    نه بازي نكردم

كلا اويل رو با نسخه 3 شروع كردم و اول هم قبل از اين كه در جريان بازي و داستانش قرار بگيرم بيشتر فضاسازي هاش و مكانهاش نظرم رو جلب كرد. بعدش ديگه شيفته داستانش هم شدم.

اويل 2 رو هم يادمه چند سال پيش يه بار نصبش كردم بعد اول بازي دو تا زامبي اومد وقتي مي زدمشون خون عين فواره زد بيرون ديگه خورد تو ذوقم چون خيلي مصنوعي بود به نظرم نسبت به اويل 3 همونجا پاكش كردم.

كلا من از بازي گرافيك به علاوه داستان رو با هم مي خوام كه داشته باشه.
    ولي خوب بر اساس فايلهاي اين نسخه كه تا الان با مگي جان ترجمه كرديم داستان پردازيش خيلي قويتر مياد به نظرم. البته خوب طبيعي هم هست چون اوايل اين ايده ي زامبي و ويروس و اينا بوده خوب تونستن ساخته پرداختش كنن ولي الان ديگه چون ايده ش به نظرشون قديمي شده نتونستن روش مانور بدن و توي نسخه 4 انگل رو جايگزين كردن.

بايد برم به كپكام پيشنهاد بدم نسخه 2 و 3 رو با گرافيك نسخه 4 بازسازي كنن!! كلي فروش مي كنه

حالا شايد بازيش كردم ولي ميگم ديگه خيلي سخته اون گرافيك رو تحمل كردن (همون موقع هم سخت بود البته )
    Last edited by Alisma; 17-09-2007 at 12:29.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بازي نكردم

كلا اويل رو با نسخه 3 شروع كردم و اول هم قبل از اين كه در جريان بازي و داستانش قرار بگيرم بيشتر فضاسازي هاش و مكانهاش نظرم رو جلب كرد. بعدش ديگه شيفته داستانش هم شدم.

اويل 2 رو هم يادمه چند سال پيش يه بار نصبش كردم بعد اول بازي دو تا زامبي اومد وقتي مي زدمشون خون عين فواره زد بيرون ديگه خورد تو ذوقم چون خيلي مصنوعي بود به نظرم نسبت به اويل 3 همونجا پاكش كردم.

كلا من از بازي گرافيك به علاوه داستان رو با هم مي خوام كه داشته باشه.
    ولي خوب بر اساس فايلهاي اين نسخه كه تا الان با مگي جان ترجمه كرديم داستان پردازيش خيلي قويتر مياد به نظرم. البته خوب طبيعي هم هست چون اوايل اين ايده ي زامبي و ويروس و اينا بوده خوب تونستن ساخته پرداختش كنن ولي الان ديگه چون ايده ش به نظرشون قديمي شده نتونستن روش مانور بدن و توي نسخه 4 انگل رو جايگزين كردن.

بايد برم به كپكام پيشنهاد بدم نسخه 2 و 3 رو با گرافيك نسخه 4 بازسازي كنن!! كلي فروش مي كنه

حالا شايد بازيش كردم ولي ميگم ديگه خيلي سخته اون گرافيك رو تحمل كردن (همون موقع هم سخت بود البته )
    ولي به نظر من سيدي تكش رو بگير چون اون نسخه اي كه تو نصب ميكني تمام دمو هاش رو پاك ميكنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ولي به نظر من سيدي تكش رو بگير چون اون نسخه اي كه تو نصب ميكني تمام دمو هاش رو پاك ميكنن.
    آره اويل 3 من هم اينطوري بود ولي الان ديگه تك سي دي اويل 2 از كجا گير بيارم!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

14

نامه به كريس از طرف اتحاديه پليس_ گزارش رسيدگي داخلي
    آقاي كريس ردفيلد
    اداره ي پليس شهر راكون
    بخش S.t.a.r.s

بر طبق درخواست شما ما بخش داخلي اداره رو رسيدگي ميكنيم. خبر رساني به شرح زير است:

1) در مورد موضوع ويروس G كه به وسيله ي شركت آمبرلا ساخته ميشه.
    تا اينجا كه اثبات نشده اين ويروس به بيرون سرايت كرده باشه اما ما هنوز به تحقيقاتمون ادامه ميديم.

2) در مورد آقاي براين آيرونز فرمانده ي اداره ي پليس شهر.
    آقاي آيرون احتمالا از شركت آمبرلا رشوه ميگيره. در طول 5 سال. آقاي ايرون ظاهرا بعد از اين كه متوجه شد اين مرض شايع شده از طرف آمبرلاس حسابي دستپاچه شده. اون يه بار وقتي دانشجو بوده به علت تجاوز به دو نفر (زن) توقيف شده.( مترجم : اين يارو چه كار خرابه ببخشيد روم نشد واضح تر بنويسم.). اون تا مدتي براي بهبودي تحت نظر روانپزشك بود. اما اونو به علت مقامي كه در انجمن علمي داشت آزاد كردن.

براي همين عاقلانه تره كه جلوي اون محتاطانه عمل كني.

جك هاميلتون
    فرمانده ي رسد
    رسيدگي داخلي
    اداره ي پليس ايالات متحده ي فدرال

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره اويل 3 من هم اينطوري بود ولي الان ديگه تك سي دي اويل 2 از كجا گير بيارم!!
    مگه اين كه سيدي پلي 1 بگيري توي كامپيوتر به وسيله ي مبدل اجراش كني اينطوري حالش بيشتره

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مگه اين كه سيدي پلي 1 بگيري توي كامپيوتر به وسيله ي مبدل اجراش كني اينطوري حالش بيشتره
    اينطوري بهتره.من خودم خودم اويل 2 رو به همين شكل بازي كردم چون نسخه هاي pc اين بازي مشكل دارن هم دمو ندارن و هم مشكل سيو دارن.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ایده ی جالبیه ولی بازیش دیگه قدیمی شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •