سلام دوست عزیز.
از نظر Walkman Touch player که روی W960 نصبه باهاتون موافقم و میشه گفت پلیری که روی این گوشی هست
شاید از پلیری که روی P1i باشه بهتر باشه. اما من یک تجربه ای رو کسب کردم به همین دلیل همیشه واکمن بودن
گوشی نیست که دلیل بهتر بودن صداش بشه.
من یک P910i الان تو خونه دارم . وقتی آهنگی رو با این گوشیم که اصل فرانسه هست گوش میدم هم کیفیت صدا داره
و هم اینکه تا آخر نمیشه صدا رو تو هدفون بالا برد چون از بس بلنده که گوش آدم رو اذیت میکنه. اما روی w810i الانم که
استفاده میکنم. همون آهنگی که روی پی910 گوش دادم رو روش ریختم و گوش دادم. کیفیت آهنگش میشه گفت
یخورده بهتر میشه اما با دستکاری اکولیزرهاش. اما باید صدا رو تا اخر بالا ببری که بشه از آهنگ لذت برد.
الانم بازم میگم که به احتمال خیلی زیاد 960 از لحاظ موزیک بهتر از پی1 میتونه باشه اما تنها دلیل برتری 960 که پلیره
نباید باعث بشه ما 200/300 هزار تومن گرونتر به یک گوشی بدیم.
پی1 همه اون چیزیایی رو که 960 داره رو داره تازه اگر عکس صفحه قبل رو ببینید میبینید که پی1 امکانات بیشتری
نسبت به 960 داره و قیمتش هم پایین تره.
اما در مورد مموری کارت>> من همین الان بر روی w810i یک مموری کارت 2 گیگابایتی روش انداختم. تازه مموری
کارتی که روی پی1 استفاده میشه Memory Stick Micro M2 استفاده میشه. اگر خبر داشته باشید این مموری کارت
ها قیمتشون نصف مموری کارت های دیگه است.
اینجا که من هستم از مموری کارت 1 گیگ هست تا 8 گیگابایتی. قیمت هاشون هم بسیار مناسبند. اگر بخوام هزینه
یک کارت 8 گیگی رو با قیمت خود گوشی پی1 حساب بکنم تازه قیمتش میشه یک N95 معمولی (نه 8 گیگی). چه
برسه به اینکه بخواهیم قیمتش رو با w960 حساب بکنیم.
حالا با توجه به اینکه با اضافه کردن یک مموری 8 گیگی یا 4 گیگی(اگه بشه و روش جواب بده) گوشی P1i فرقی با
w960 نداره و با قیمت ارزونتر هم میشه خریدش آیا به نظرتون بازم 960 مناسب تره؟
اما مشکل من اینه که تا حدود 3 ماه دیگه این ترم درسیم تموم میشه و من این گوشی رو برای انجام دادن بهتر
تکالیفم میخوام. اگه قرار باشه صبر کنم تا 960 بیاد که حدودا میشه 1 ماه دیگه و یک ماه هم باید صبر کنیم که
گوشی جا بیوفته تو بازار اونوقت ترم درسیم تموم شده.
قیمت یک کارت 4 گیگابایتی: 55622 تومن حالا حدودا بگیم 57 تومن.
قیمت یک کارت 8 گیگی هم دور و بر 100 تومن