این حرف رو جایی نگی که خیلی بهت میخندن دوست من
بدون شرح !!!!
The N95 is quad-band GSM/EDGE worldphone with HSDPA support for everywhere except USA. It features a 2.6" 240x320 16mil color TFT screen, a microSD hot-swap slot up to 2 GBs, 256 MB internal flash memory (160 MBs free), Bluetooth 2.0, IrDA support, mini USB 2.0 for communications, Nokia's proprietary 2mm charging mini-connector, WiFi 802.11 b/g with UPnP support, built-in GPS hardware support, 3.5mm audio output jack, stereo/visual FM radio, PTT (everywhere except USA), TV-out support, 5 MP autofocus camera with flash and a protective cap, 320x240 QVGA front-camera for video-calls, stereo speakers, 950 mAh battery, 3D graphics accelerator in hardware, 64 MB RAM and a 332 Mhz ARM11 CPU.
منبع
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نگاه خیلی خیلی کوچیک به این لینک هم بندازید می بینید که نوشته CPU گوشی 5700 از 369 MHz CPU قدرت می گیره !!!!!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------
همیشه بدون تعصب به موضوعات جواب دهید !!!!!
اپدیت
حرف شما واقعا خنده داره
که گوشی N95 رو با 5700 خودتون مقایسه میکنید
شما تو کدوم پست من مقایسه N95 با 5700 رو دیدید؟؟لطفا اون متن رو برام قرار بدید
سر تیتر تاپیک برای n70me و 5700 هست...در مقایسه این گوشی حرف از پردازش اومد یه متنی در مورد اینکه پردازش این گوشی چقدر هست نوشته شد !! شما در کجای نوشته های من مقایسه پیدا کردید؟؟؟
درضمن وقتی من قیمت کردم 300 بود واقعا جالبه توی 3 روز 30 تومن تو سرش خورد
شما کجای ایران هستی؟؟تو علالدین تهران تا یه ماه پیش قیمت واقعیش بود...یعنی 260 هزارتومن...یه دو هفته ای می شه که قیمت رفته بالا و روی 275 هست
این قیمت حرف از سه روز و یه هفته نمی زنه !!
در ضمن 2 حال ندارم برات لینک بچینم که حرف شما رو تکذیب کنم درحالی که از ریشه اشتباهه
نیازی نبود !! چون کلا من از روی مدرک صحبت می کنم برات قرار دادم
موفق و شاد باشید