تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 14 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 140

نام تاپيک: ترجمه ي فايل ها ي اويل 3 Nemesis

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خاطرات سرباز مزدور
    اول سپتامبر
    بعد از شش ماه تلاش زياد بدن من بسيار ضعيف و سست شد.
    من يه سرباز خوب بودم اما بايد بدون هيچ شك و ترديد فرمانهاي اونا رو انجام ميدادم. منو مجبور ميكردن كه شكنجه بدم و اعتراف هاي دروغ بگيرم. اما همون صبحي كه من بايد خدمت ميكردم يه معجزه رخ داد. شركت كمك من رو رد كرد و براي دومين بار به من زندگي دوباره داد.
    15 سپتامبر
    من بعد از اون تعطيلات به محل كارم برگشتم. ظاهرا واحد من كه UBCS ناميده ميشن وارد عمل شدند.
    واحد ارتش ترور و V.I.P از آمبرلا محافظت ميكنند. به علاوه اونا افرادي داشتند كه در اداره ي مشكلات و علت مسائل غير قانوني تخصص داشتند.
    و منم توي اين جريان در رده ي دوم قرار داشتم.
    28 سپتامبر
    اينجا طلوع شده اما ما هنوز تلاش ميكنيم كه زنده بمونيم چون اينجا هيچ آذوقه اي وجود نداره. زامبي ها وقتي در خيابان ها راه ميرن صداي استخوانهاي اونا باعث وحشت زنده ها ميشه.
    دوباره يك انتخاب داده شده. من بهتر ميدونم كه اونو اجرا كنم. صف مرگ براي اينجا يك پناهگاه آسمانيه.
    من تصميم كرفتم كه به خودم شليك كنم اينطوري بدن من براي هميشه ميميره و زامبي نميشه.
    Last edited by Maggy_P; 04-09-2007 at 12:21.

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه همیطور ادمه بده.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

با این وجود من دیگه چیزایی که جمع کرده بودم نمی فرستم چون به اندازه ی اینا مفید نخواهند بود + حجم بالایی دارن و آپلودشون سرسام آوره ..
    با این حال هر کاری که لازم هست بگید من انجام می دم.
    ممنون Maggy_P جان !! عالی !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این وجود من دیگه چیزایی که جمع کرده بودم نمی فرستم چون به اندازه ی اینا مفید نخواهند بود + حجم بالایی دارن و آپلودشون سرسام آوره ..
    با این حال هر کاری که لازم هست بگید من انجام می دم.
    ممنون Maggy_P جان !! عالی !
    خواهش ميكنم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عكس B
    اين عكس زوم شده ي سر يك زامبيه

پشتش اين طور نوشته شده : SCOOP!!!! ( مترجم : اين كلمه خيلي معني داره ولي معنياش مسخرس!!" سر طاس... خاك انداز... كفگير...خبر تازه اي كه به دست روزنامه نويس بيافتد ")

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عكس C
    پليسها شكست خوردند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يادداشت خبرنگار
    بالاخره من يه مدرك پيدا كردم من ميخوام ثابت كنم كه توي اين شهر مرض آدمخواري رايج شده.
    يه آدم واقعي مردم رو اونقدر ميخوره تا بميرن. اونا مثل يه حيون وحشي هستن كه سعي ميكنن راهي پيدا كنن كه گوشت تازه بخورن . اين كاملا نفرت انگيزه. من شايعه اي شنيدم كه در حال حاضر تعداد زيادي از مردم از اين بيماري رنج ميبرند. هرچند سبب اين بيماري هنوز ناشناختس. آيا اينم يكي ديگه از رمز و راز هاي اين بيماريه؟
    من يه روزي بايد اينو چك كنم...

شهر راكون رو حكومت نظامي گرفته اونم به خاطر همون مرض آدمخواري. من عامل اطلاعاتم رو كه خارج از شهره گم كردم. اما من تسليم نمي شم. به عنوان يك خبرنگار من نميتونم چشمامو ببندم و راهمو كج كنم. من بايد با مردم و با حرفه ي خودم خاكي رفتار كنم. من فكر نميكنم كه اين بيماري هنوز به طور خيلي گسترده شيوع پيدا كرده باشه.من باور دارم كه اين شهر كليد اين مشكل رو داره كه واكسن رو توليد كنه. در واقع من مطمئن هستم.

ارتش دورو بر شهر رو محاصره كرده تا راه فرار مردم رو ببنده و از شايع شدن بيماري جلوگيري كنه. مردم اين شهر يا كشته ميشن يا در مواجهه با بيماري قرار ميگيرن و بيمار ميشن. من ميدونم كه اين اقدام براي اين شهر تصميم درستيه اما من نميتونم كمكي كنم و دلم براي خودم نميسوزه اگه بيمار بشم يا خورده بشم. اهميت نداره. سرنوشت من اين طور رقم خورده. تمام چيزي كه از من باقي ميمونه مقاله ي خبرنگاريمه. من باز هم نا اميد نميشم من مشكلم رو با اين بيماري و خودم حل ميكنم. من فقط كشف كردم كه اين بيماري از طريغ هوا منتقل نميشه اما بايد راه هاي ديگه اي هم باشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يادداشت مكانيك
    من ميدونم كه كار تازه ي تو پر از ترس و اضطرابه... كوين(
    Kevin ). پس بزار بهت بگم چطور قطارهات مدت زيادي سالم بمونن. تو ميدوني كه اين مدل در سال 1968 ساخته شد و براي اروپا بسيار قابل اهميت بود. گاهي اوقات لغزنده و سست هستن اما اونها هنوز كار ميكنن چون اونا نمونه ي سرسختي و مقاومتند. ما هميشه ميتونيم روي اونا حساب باز كنيم. اگه اونا روز خوبي نداشته باشن تو بايد نگاهي به مدارش بندازي كه مشكلي نداشته باشه. تو بايد بتوني ايرادش رو پيدا كني اونوقت ميتوني به راحتي تعميرش كني.
    اگر تو هر روز قطعات اونو چك كني طبيعتا از قطعات كثيف و چندش آورش دوري ميكني. اگه تو فراموش كني كه اونا رو چك كني اين قطارهاي قديمي مسلما دچار مشكل ميشن. فقط به خاطر داشته باش اگه خواستي قطعه اي رو عوض كني بايد يه قطعه ي مناسب و خوب انتخاب كني . وقتي من ميگم مناسب منظورم اينه كه نتوني قطعهي اصلي رو پيدا كني تو بايد چيزي رو پيدا كني كه به اندازه ي كافي خوب كار كنه. و راجع به روغن تو بايد هميشه با دقت مواد روغن اين قطار رو مخلوط كني.

هيچ وقت فراموش نكن يه انسان ممكنه بقيه رو درگير كنه ... اما يه ماشين اين طور نيست.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خیلی خوب شدن دستت درد نکنه
    منتظرم برسی به فایل های آخر بازی
    اون استخره اون آخرهای بازی همیشه مشکوک می زد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خوب شدن دستت درد نکنه
    منتظرم برسی به فایل های آخر بازی
    اون استخره اون آخرهای بازی همیشه مشکوک می زد
    ممنون 2 تا فايل ديگه كه ترجمه كنم 15 تاي اولي تموم ميشه ميرم 15 تاي دومي ايني كه دارم ترجمه ميكنم فعلا نصفس هروقت تموم شد ميزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •