به نظر من دمای cpu سیستمت نرمال که نه ولی خوبه سیستم من 75 درجه داره کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره این crash کردن اکثرا به هارد و رم سیستم مربوط میشه ولی در کل زیاد نگران نباش احتمالا بدسکتوره راستی cpu سیستمت چیه ؟
به نظر من دمای cpu سیستمت نرمال که نه ولی خوبه سیستم من 75 درجه داره کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره این crash کردن اکثرا به هارد و رم سیستم مربوط میشه ولی در کل زیاد نگران نباش احتمالا بدسکتوره راستی cpu سیستمت چیه ؟
Last edited by ehsankalak; 20-09-2007 at 22:58.
راستش این صفحه را من هم در هارد قبلی ام داشتم این صفحه که crash نام داره در سیستم من مشکل از هارد بود که متاسفانه هاردم بد سکتور گرفته بود این خطا بشتر دلیلش مشکل هارد هستش با استفاده از نرم افزار های سلامتی هارد ، هارد خودتون را چک کنید ببینید مشکلی داره یا نه
مثلا
HDD regenerator
لام
چه جالب ، هارد من ( دو تا هارد هست ) هم گه گاه همين مشكل رو پيدا مي كنه
ميشه بيشتر در مورد maxblast سکتور توضيح بديد و كجا هست ؟ چي كار كنم ؟
و اگه ا maxblast سکتور صفر رو پاک کردم كه مشكلي پيش نمي ياد ؟
ممنون از تون
maxblast یه نرم افزاره که باید باهاش بوت بشی و بعد گزینه هاش معلومه
دقیق اسمشو بلد نیستم ولی باید نوشته باشه sectore zero
با این کار کل اطلاعاتون پاک میشه و دیگه قابل برگشت نیست و حدود 7 ساعت برا هارد 80 طول میکشه و باید از برق خونه مطمعن باشین که برق نره
به نظر من اگه از رم مطمعن شدین بعد اینو تس کنین چون خیلی وقت میبره
درجه پیشنهادی مادربرد من 90 درجه است. تو حالت عادی دماش 55-60 درجه است. در ضمن با بچه ها یه CPU AMD رو تست کردیم دماش تا 120 درجه بالا رفت و طوریش نشد
با سلام
دوستان خطای BAD-POOL-HEADER از چیه بنده رو خسته کرد ! صفحه آبی میاد همین خطا رو میزنه بعد ریستارت میشه ویندوز قبلی 7 بود حالا تو ویندوز xp sp3 هم موقع کمی فشار یا تو بازی همین خطا رو میده و ریستارت میشه. دمای cpu وسخت افزارها همه عادی بود مثلا cpu 45 بود کسی راهنمایی دقیق در مورد خطای با داره بده که دیگه کلافه شدم از ویندوز عوض کردن و حتی با دانلود جدیدترین درایورها !!!!
سلام به همه ی دوستان.
من دو سال سخت افزار کار کردم.البته تعریف نباشه.
اسمی که برای این ارور انتخاب شده bluepage هست و اشکاله سخت افزاریه و میتونه از هر چیزی باشه.
مطمئن باش که اگه این صفحه بازم اومد مادر بردت اشکاله سخت افزاری داره و تا به یه تمعیر کاره سخت افزار مراجعه نکنی مشکلت رفع نمیشه.هیچ ربطی هم به نرم افزار نداره.البته بعضی مواقع این صفحه بی دلیل(دو الی سه بار)میاد و دیگه هم تکرار نمیشه.
موفق باشی.![]()
دوست من دمای هر CPU به نوع اون بستگی داره که باید از توی وب سایت سازنده مثلا اینتل اون مقدار رو بخونید .
من این مشکل رو 1 سال داشتم .خلاصه تجارب من:
از هر چیزی میتونه باشه.باید با حوصله تک تک سخت افزار ها را تست کنی ولی قبلش ببین بعد نصب چه برنامهای این مشکل شروع شد چون بیضی از نرمافزارها مثل File &Folder Protector میتونن این مشکل رو ایجاد کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)