پس نسبت به بازیهای مشابه خیلی واقعیتره (آخه بار اولم نیست که میشینم تو کابین!).
ممنون رفیق.
◙
پس نسبت به بازیهای مشابه خیلی واقعیتره (آخه بار اولم نیست که میشینم تو کابین!).
ممنون رفیق.
◙
درود
دوستان اگه کی میتونه lock on . flaming clifs و black shark و falcon 4.0 برایه من پیدا کنه یا ادرس جایی که داشته باشرو بده ممنون میشم
ایدیه یاهوم هم همین ای دیه اینجاس اگه خبرشو بهم بدین ممنون میشم
ممنون![]()
Flaming Cliffs من گرفتم که Expansion Pack LOMAC هست ولی مال زمانی بوده که قفل Starforce روی بازیهای Ubi رواج پیدا کرده بود ( همونی که باید کابل های DVD و CD رام هاتو می کشیدی) و هیچ وقت کرکش درستش نیمد. ( یک کرک اومد اما خیلی Option هاش کار نمی کنه و اصلا ارزش نداره ) برای Falcon 4.0 Allied Force ممکنه هنوز بعضی ها داشته باشند حجم زیادی هم ندارند ( نزدیک 1GB ) می تونی بخواهی که برات دانلود کنند. یادت باشه حتما آخرین پچهای Falcon 4.0 را بگیری چون نسخه 1 پر از باگ و نبود Texture برای خیلی از هواپیماها بود. برای Black Shark هم خبر ندارم قرار بود نوامبر منشر بشه که البته خبرش هست که در STEAM قرار فقط به صورت دانلود گذاشته بشه و یک نسخه جدا هست Expansion Pack نیست.
من خودم لینک LOMAC و Flaming Cliffs رو از تورنت پیدا کردم دادم یکی برام دانلود کرد (ADSLام کجا بوده!). البته دومی رو مجبور شدم به خاطر قفل StarForce رایت کنم.
◙
دورد
از جواب های وستان ممنونم فقط میخواستم بدونم این flaming clifs میشه جدا دانلود کرد بعد ریختش رو هومن lock on یا باید کامل نصب بشه؟؟؟؟
FC مثل یه Patch هست برای LOMAC.
◙
همونطوری که Balrog جان گفت Flaming Cliffs یک Expansion Pack هست که یک هواپیما Su-25T یا همون Su-39 را به بازی اضافه می کنه به اضافه یک سری امکانات جدید و ماموریت های جدید.
درود
دوستان اگه لینکه falming clifs رو بزارن ممنون میشم من خودم یه لینک پیدا کردم حدود 700mb بود
اصلا حجمش چقدره ؟؟؟
بازم ممنون
حجمش همینی هست که گفتی.
در تتمهی توضیحات Optimus Prime عزیز بگم جالبترین ویژگیای که با نصب FC به بازی افزوده میشه، حالات متنوع و جلوههای مختلف آسیب دیدن هواپیما هست (چه موقع سقوط و چه در هنگام برخورد گلوله و موشک). مثلا:
http://www.youtube.com/watch?v=vv2DGbrRbGE
◙
Last edited by Balrog; 11-01-2009 at 22:15.
آقا جون مادر و پدراتون كسي مي تونه برام يه آموزش مختصر از فالكون 4 بزاره 4 سال پيش تا حالا خريدم ولي بلد نيستم با هاش كار كنم خدايش فالكون عقشمه....
دوستان كسي بازي هواپيمايي جنگي با گرافيك با لا و هدايت آسون تري هم ميشناسه اگه آره بگه اسمشو تا اينترنتي بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)