باید قیمتش 430 تومن باشه
قیمتش واقعا بالا و مسخرست
اگه دنبال زیبایی هستید
samsung:u600
samsung;u700
va nokia6300:250000toman
به نظر شما شاین الجی که ضخامتش نصف 6300 هست و ال سی دیش وقتی که خاموش باشه مانند ایینه میشه و با لیزر میشه روی بدنه ی این گوشی چیزی نوشت و همچنین میدونی اصلیه و کره ای هست و خز نیست باید قیمتش با یو 600 سلامسونگ و 6300 نوکیا یکی باشه؟؟؟!!!!!جناب بهتره وقتی میخواهید پست بزنید کمی تفکر کنید.
در ضمن لنز این گوشی اتوفوکوس و ماکرو داره و محصول کداک هستش!
من این 2 روز اینجا نبودم چرا اینجا اینطوری شده؟چرا دعوا دارین میکنید؟
بابا شاین برنده بهترین طراحی نشده!!!
پر فروش ترین گوشی تو انگلیس و کره نبوده!!!
لنز دوربینش محصول کداک نیست!!!
با لیزرو این چیزا هم نمی شه پشتش چیزی نوشت!!!
نه جاوا داره نه سیمبیان و نه برنامه میگیره نه بازی هیچی هم نمیشه توش ریخت!!!
بابا تو رو خدا ول کنید این حرفارو آخه چرا باید انتظاری که مثلآ باید از ان 95 داریم از شاین هم داشته باشیم؟مگه برند هایی مثل سامسونگ ال جی اکثر سونی اریکسون ها سیمبیان داره که ما می خواییم شاین سیمبیان داشته باشه؟حالا نداشته باشه چی میشه؟بخدا کار کردن که راحت تر میشه برای بعضی از افراد!!در حال حاظر اینقدر تنوع تو بازار موبایل هستش که هر کسی با هر سلیقه ایی که داره می تونه گوشی مورد علاقشو بخره دیگه دعوا کردن نداره که.یکم تو رو خدا رو منطق حرف بزنید.
درباره مجله جی اس ام هم باید بگم که فکر میکنم ( فقط در حد فکرهه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) حرفای منو بیشتر تایید میکنه.
قيمت ماد ايران حدود 370000 تومان
اقايون به نظرات همديگه احترام بگذاريد
هر گلي يه رنگي داره و هر دلي يه نگاري ميپسنده
اگه شما يا هر عزيزي ال جي رو بهترين ميدونه نبايد همه مطيع باشند
يكي نوكيا دوست داره
يكي رو سوني متعصبه
يكي هم تمام دنياش موتورو لاست
بازم ميگم تمام نظرات بايد محترم شمرده بشه
سلام دوستان
من يه شاين مدل Ku970 دارم كه فارسي نيست ونميتونم Sms هاي فارسي رو بگيرم .ميخوام راهنماييم كنيد كه :
1- برنامه فارسي ساز و منشي براي اونو كسي داره يا نه ؟
2- اگه نيست چطوري ميتونم اين برنامه ها رو داشته باشم ؟
قبلا هم در اين مورد صحبت كرده بوديم.
همه چيزايي رو كه مي خواين از من بپرسيد كه حداقل اين گوشي رو تو دستم گرفتم و باهاش كار كردم.
يكي از محاسن اين گوشي اول از همه دوربين عاليي هست كه داره و دومي بدنه فلزي با طراحي بسيار زيبا.
ضمنا از جاوا پشتيباني ميكنه و سرعت بسيار خوبي هم در اجراي برنامه ها و بازي ها داره از قابليت تعويض سريع كارت حافظه پشتيباني ميكنه.
اما معايب كه همه محاسن رو زير سوال ميبره.
اول از همه عمر كوتاه باتري كه حتي در حالت عادي هم بايد هر روز شارژ بشه.
دوم صواي بسيار ضعيف و مجهز نبودن به بلندگو. مثلا فكر كنيد يه آهنگ مي خوايد گوش بديد بايد گوشي رو بگيريد در گوشتون.
سوم بدنه بسيار حساس به اثر انگشت باور كنيد من روزي ده بار اينو تميز مي كردم و فايده نداشت صفحه نمايش رو كه هيچي چون آينه اي هم هست كوچكترين كثيفيش آدم رو عذاب ميده.
در ضمن بلوتوث اون هم ورژن 1.2 هست.
صداي زنگش هم به همون خاطر كه بلندگو نداره بسيار پايين هست و توي جيب پيرهنم كه باشه اگر توي شلوغي خيابون زنگ بزنه نه صداشو ميشنوم و نه ويبرش انقدر قوي هست كه بتونم حسش كنم.
ضمنا عملكرد scroll اين گوشي هم خيلي خنده داره نمي دونم آخه اين چه مدل طراحيه؟! بالا و پايين مثل اسكرول موس و چپ و راست دو تا دكمه كه به زور هم بايد فشارشون داد و خيلي هم كوچيك هستن.
بزرگترين عيب اين گوشي هم قيمت بسيار بالاي اونه كه الان ما داريم 410 ميفروشيم.
در ضمن من خودم نماينده فروش اين گوشي ها هستم و از صبح تا شب تو گوش اين و اون از محاسنش ميگم و تعريف مي كنم ولي در كل اصلا مال نيست!!! فقط خيالتون راحت باشه كه اگر با گارانتي ماديران بخريد اصل كره ايه و قطعات داخلي علي رغم معايبشون كيفيت بالايي در ساخت دارن.
در كل فقط خوبيش اينه
سلام اقا حامد!!امروز گوشی کاجی 300 رسید دستم!!!باور کن اشکم در اومد وقتی کیفیت دوربین این گوشی و صدای بلند و هندزفریهای توپ این گوشی رو دیدم!!!نمیدونم چرا کسی قدر الجی رو توی ایران نمیدونه؟؟؟!!!باور کن فیلمبرداری mp4 میکرد!!!!سونی اریکسون حتی توی کا800 نیز فیلمبرداری 3gp بود!!!!!هندزفری که نگو و نپرس !!بیس عالی با بلندی بیش از 3 برابر بلندتر از هندزفری 5700 خودم!!لا مذهب کاجی 300 جک داره!!2.5 هست یا 3.5؟؟؟؟؟؟بلوتوث اونطور که من تست کردم خیلی سریعتر از کا750 بود و 40 کیلوبایت مفرستاد!!فکر کنم ور؟ژن2 باشه چون خیلی سریع بود!!!!!!خلاصه اینکه کیفیت ال سی دی رو که نگو و نپرس!!نور صفحه از مال من که 5700 هست قویتر بود!!!!رم میکرو اس دی هم میخوره!!دیگه از یه گوشی 160 تومنی چه انتظاری باید داشت!!؟؟؟؟؟درود بر الجی به خاطر این شاهکار اقتصادیش!!!میدونستید برای فیلمبردای mp4 همچنین پخش کردن این فرمت که کا800 سونی اریکسون نیز از اون عاجزه باید یک سی پی یوی قویتر داشت!!!کاجی300 این امکان رو داره!!درود!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)