بله درسته...تمام کمپانیهایی که زیر نظر کمپانی مادر گوشی تولید میکنن ، تحت لیسانسش هستن . در این شکی نیست . خیلی وقتها کوچکترین تفاوتی بین گوشی ساخت کمپانی اصلی و فرعی وجود نداشته اما خیلی وقتها هم داشته !
** در کل با نظر شما مبنی بر عدم وجود اختلاف کیفیتی محسوس بین گوشیه ساخت کمپانی اصلی و فرعی ، موافقم اما فکر کنم شما هم با من هم عقیده باشید که همیشه اینطور نبوده و نیست .
حتی گاهی اوقات گوشیهایی که برای اولین بار توسط یه کشور به بازار ارائه میشن ، با گوشیهایی که بعدها توسط همون کشور وارد میشن ، اختلاف کیفیت دارن . اگه بخواید ، مثال عینی میارم.
اینکه بازار جهانی به حرف گوشی بازها نمیچرخه کاملاً صحیحه اما تایید بازار جهانی از یه محصول هم برای من و شما تعهد و کیفیت نمیشه ! شما اگه بخوای یه گوشی رو بخری میری ببینی کمپانی و قوانین تجارت جهانی در مورد کیفیت چی گفته یا میری از دوستت که همون گوشی رو داره می پرسی ؟!!!
شما الان در نظر بگیر ، تا قبل از اینکه گوشیهای جدید N73 وارد بشن ، هیچ کدوم از گوشیهای سری قدیم (حداقل اکثرشون) مشکلاتی که تو کلوپ N73 براتون لیست کردمو ندارن . اگر هم وجود داشت ، خیلی کم بود . ولی الان از هر 3-4 نفری که این گوشی رو میگیره ، یه نفرشون یکی از مشکلات عنوان شده رو دارن .
خوب شما چه نتیجه ای می گیری ؟ خودمو میگم...من اگر 100 درصد به جمله ای که کنارش ستاره گذاشتم اعتقاد داشته باشم ، اما وقتی این موارد رو می بینیم ، دلچرکین میشم ...نتنها من..همه همینطورن . برای همینه که مردم ما به اسم چین حساسیت پیدا کردن . حساسیتی که خیلی جاها درست نبوده اما در کل منطقی بوده
یکی از دوستانم حرف جالبی میزد . میگفت اگه رو گوشیهای جدید می نوشتن Made in China خیلی معتبرتر و قابل اعتمادتر از گوشیهایی بود که به اسم فنلاند میاد اما برد و قطعاتش نشانی از فنلاند نداره !