تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 12 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 113

نام تاپيک: توجه توجه : تفاوت N73 سری جدید و قدیم - حتماً ببینید - تیر خلاص برای اثبات چینی بودن !

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من حرف ها و نظراتم رو گفتم...شما هم گفتید...این بحث کردن هم به جایی نمیرسه...چون شما اعتقادت اینه که گوشی های الان چینیه...( حتما مدرک داری...منظورم گوشی های نوکلا نیستا...اشتباه نشه...) ولی من اعتقاد دارم و میدونم توی دنیا اگه یه شرکتی در یک کشوری امتیازه تولید کالایی رو به شرکتی در همان کشور یا کشوری بده ، طبق قوانین تجارت جهانی ، ملزم به ذکر عبارت licenced روی کالا هست...حالا شما فکر میکنی تجارت در جهان هم مثل کشور عزیز خودمونه...فکر کن...شما میخوایی بگی بازاریها و گوشی باز های ایران درست میگن...بگو...نظرت بسیار هم محترمه...
    همون طور که باطری و هدفون گوشی های نوکیا چینیه، و روش نوشته شده made in China، اگه خود گوشی هم در چین تولید میشد، مطمئن باش که روش نوشته میشد made in China...همون طور که گوشی های نوکیای تولید شده در آلمان روش مینویسه...
    تجارت جهانی با حرف گوشی بازهای ایران و بازاری ها نمیچرخه عزیز...دنیا قانون داره...
    یه امریکایی خیلی راحت میتونه شرکت نوکیا رو به جرم اینکه رو گوشیه چینی رو داره میفروشه و روش ننوشته سو کنه...سو کردن میدونی یعنی؟؟این کار کلاهبرداریه، cheating هست...فکر میکنی تو دنیا خیلی راحت گوشی چینی رو جای اصل نوکیا میتونن جا بزنن؟؟؟؟گوشی باز های ایران و بازاریهای عزیز میتونن مسلما...ولی تو دنیا و تجارت جهانی نمیشه...حالا اگه شما میگی میشه...خب حتما میشه دیگه...
    بله درسته...تمام کمپانیهایی که زیر نظر کمپانی مادر گوشی تولید میکنن ، تحت لیسانسش هستن . در این شکی نیست . خیلی وقتها کوچکترین تفاوتی بین گوشی ساخت کمپانی اصلی و فرعی وجود نداشته اما خیلی وقتها هم داشته !
    ** در کل با نظر شما مبنی بر عدم وجود اختلاف کیفیتی محسوس بین گوشیه ساخت کمپانی اصلی و فرعی ، موافقم اما فکر کنم شما هم با من هم عقیده باشید که همیشه اینطور نبوده و نیست .
    حتی گاهی اوقات گوشیهایی که برای اولین بار توسط یه کشور به بازار ارائه میشن ، با گوشیهایی که بعدها توسط همون کشور وارد میشن ، اختلاف کیفیت دارن . اگه بخواید ، مثال عینی میارم.

اینکه بازار جهانی به حرف گوشی بازها نمیچرخه کاملاً صحیحه اما تایید بازار جهانی از یه محصول هم برای من و شما تعهد و کیفیت نمیشه ! شما اگه بخوای یه گوشی رو بخری میری ببینی کمپانی و قوانین تجارت جهانی در مورد کیفیت چی گفته یا میری از دوستت که همون گوشی رو داره می پرسی ؟!!!

شما الان در نظر بگیر ، تا قبل از اینکه گوشیهای جدید N73 وارد بشن ، هیچ کدوم از گوشیهای سری قدیم (حداقل اکثرشون) مشکلاتی که تو کلوپ N73 براتون لیست کردمو ندارن . اگر هم وجود داشت ، خیلی کم بود . ولی الان از هر 3-4 نفری که این گوشی رو میگیره ، یه نفرشون یکی از مشکلات عنوان شده رو دارن .
    خوب شما چه نتیجه ای می گیری ؟ خودمو میگم...من اگر 100 درصد به جمله ای که کنارش ستاره گذاشتم اعتقاد داشته باشم ، اما وقتی این موارد رو می بینیم ، دلچرکین میشم ...نتنها من..همه همینطورن . برای همینه که مردم ما به اسم چین حساسیت پیدا کردن . حساسیتی که خیلی جاها درست نبوده اما در کل منطقی بوده

یکی از دوستانم حرف جالبی میزد . میگفت اگه رو گوشیهای جدید می نوشتن Made in China خیلی معتبرتر و قابل اعتمادتر از گوشیهایی بود که به اسم فنلاند میاد اما برد و قطعاتش نشانی از فنلاند نداره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آهان من هم این راه رو رفتم اما بگم،یه گوشی که روی خودش زده بود made in hungry وقتی بار کدش رو توی این برنامه میزدم میگفت ماله فنلانده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پس خیلی هم روش نمیشه حساب کرد

روي تمام كارتن گوشيهاي نوكيا دو رقم اول باركد رو 64 زده كه مال فنلاند
    گوشيهاي كه ساخت مجارستان مسل 5700 هم همين طور
    يعني تحت ليسانس فنلاند

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینکه بازار جهانی به حرف گوشی بازها نمیچرخه کاملاً صحیحه اما تایید بازار جهانی از یه محصول هم برای من و شما تعهد و کیفیت نمیشه ! شما اگه بخوای یه گوشی رو بخری میری ببینی کمپانی و قوانین تجارت جهانی در مورد کیفیت چی گفته یا میری از دوستت که همون گوشی رو داره می پرسی ؟!!!
    عزیز من نگفتم اگه بخوام گوشی بخرم چی کار میکنم...هر چند تا حالا گوشی رو نه به حرف کسی خریدم که بگه خوبه یا بگه بده...نظر خودم واسم مهمه...همین طور عقلم که بم میگه قبل از خرید گوشی چه تستایی بکنم و چه مشکلاتی که دوستان داشتن رو چک بکنم که نداشته باشم...
    ولی حرفه من سر خودم یا شما تو ایران نیست عزیز...من میگم توی اتریش، یه فردی میره از فروشگاهی که نماینده نوکیا هست گوشیه N73 میخره...این گوشی چینیه...یا نه...فنلاندی نیست...قبوله؟؟ ولی فردی که میخره این گوشی رو به اسم گوشیه N73 فنلاندی داره میخره گوشی رو...اینو قبول نداری؟؟؟مگه روش ننوشته فنلاندی؟؟؟made in finland...حالا اگه معلوم بشه این گوشی در فنلاند تولید نشده و نمیگم در چین...میگم در آلمان تولید شده باشه... به نظرت این فرد نمیتونه خیلی راحت از شرکت نوکیا شکایت کنه به جرم این تقلب آشکار؟؟؟ گفتما، فرض کن تو اتریش...آلمان...انگلیس...هر جای دنیا به جز ایران عزیز...به من بگو طرف میتونه از نوکیا شکایت بکنه به خاطر این کار یا نه...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

فرض کنیم حرف شما درست باشه و فقط سری اول و دوم گوشی های نوکیا توسط خود شرکت تولید بشه...با توجه به اینکه ما جهان سومی هستیم، فکر میکنید سریه اول و دومش مستقیم اومده ایران و شما ها هم که سری اول خریدید اون رو دارید؟؟؟
    از این طرف میگید جهان سومی هستیم و عین خیالشون نیست بازار ایران رو..قبول...ولی وقتی نوکیا گوشی تولید میکنه، سری اول دومش میاد ایران و شما ها هم خریدید...پس اینجا ما جهان سومی نیستیم و بازار ایران مهمه واسه شرکت های تولید کننده در دنیا؟؟؟ولی یه کم که میگذره یادشون میاد که جهان سومی هستیم و پگوشی های چینی رو میفرستن به بازار ایران...آره؟؟؟
    حرفاتون با هم تناقض نداره؟؟؟؟
    یه سوالی دارم. یعنی تو فکر میکنی هنوز نوکیا تو فنلاند n73 تولید میکنه ؟

و به سوال دیگه تو فکر میکنی گوشی های نوکیا که وارد ایران میشه با اطلاع و نظارت مستقیم نوکیاست ؟

در جوابت باید بگم سری اول و دوم رو واسه ما تولید نمیکنه واسه همین این سری ها معمولا کی پد عربی ندارن و نمیشه باهاشون فارسی تایپ کرد ( البته گوشی های جدید مثل n95 از همون سری اول تمام زبانهای دنیا رو ساپورت میکنن ) ولی خوب این دلیل نمیشه که وارد کشور ما نشه. اینقدر قاچاقچی حرفه ای داریم که غم نداشته باشیم. وقتی پلی استیشن 3 رو تنها 12 ساعت بعد از عرضه تو امریکا و اروپا تو بازارهای تهران میتونیم پیدا کنیم این یعنی اینکه خیلی آپ تو دیت هستیم. وقتی تو خیلی از کشورها هنوز نمیدونن n73 چی هست تو کشور ما n95 داره خز میشه.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من حرف ها و نظراتم رو گفتم...شما هم گفتید...این بحث کردن هم به جایی نمیرسه...چون شما اعتقادت اینه که گوشی های الان چینیه...( حتما مدرک داری...منظورم گوشی های نوکلا نیستا...اشتباه نشه...) ولی من اعتقاد دارم و میدونم توی دنیا اگه یه شرکتی در یک کشوری امتیازه تولید کالایی رو به شرکتی در همان کشور یا کشوری بده ، طبق قوانین تجارت جهانی ، ملزم به ذکر عبارت licenced روی کالا هست...حالا شما فکر میکنی تجارت در جهان هم مثل کشور عزیز خودمونه...فکر کن...شما میخوایی بگی بازاریها و گوشی باز های ایران درست میگن...بگو...نظرت بسیار هم محترمه...
    همون طور که باطری و هدفون گوشی های نوکیا چینیه، و روش نوشته شده made in China، اگه خود گوشی هم در چین تولید میشد، مطمئن باش که روش نوشته میشد made in China...همون طور که گوشی های نوکیای تولید شده در آلمان روش مینویسه...
    تجارت جهانی با حرف گوشی بازهای ایران و بازاری ها نمیچرخه عزیز...دنیا قانون داره...
    یه امریکایی خیلی راحت میتونه شرکت نوکیا رو به جرم اینکه رو گوشیه چینی رو داره میفروشه و روش ننوشته سو کنه...سو کردن میدونی یعنی؟؟این کار کلاهبرداریه، cheating هست...فکر میکنی تو دنیا خیلی راحت گوشی چینی رو جای اصل نوکیا میتونن جا بزنن؟؟؟؟گوشی باز های ایران و بازاریهای عزیز میتونن مسلما...ولی تو دنیا و تجارت جهانی نمیشه...حالا اگه شما میگی میشه...خب حتما میشه دیگه...
    دوست من تو سنگاپور n73 خرید که دقیقا حرف شما در موردش صدق میکرد. پشت باطری نوشته بود made in china و زیرش هم نوشته بود licenced by nokia ...

ولی شما فکر کنم هنوز دقیقا نفهمیدی کجا داری زندگی میکنی. اینجا ایرانه ... اینجا وارد کننده های کله گنده ای هستن که بازار رو رو دستشون میچرخونن. با مخابرات دستشون تو یه کاسه س. با تصمیمات مخابرات یه شبه بازار رو زیرورو میکنن بر طبق خواسته های خودشون ( بحث رجیستر و ... ) اینجا به راحتی تو گوشی ها دست میبرن و برچسبشون رو عوض میکنن. پس مطمئن باش تو بازارهای جهانی چنین صحبتهایی نیست.

البته به نکته ای رو هم بگم که تو یه فروم خارجی میخوندم که نوکیا تولیدات شعبه های خودش رو تو کشورهای مختلف به طور مستقیم توسط شرکت اصلی تو هلسینکی عرضه میکنه.

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیز من نگفتم اگه بخوام گوشی بخرم چی کار میکنم...هر چند تا حالا گوشی رو نه به حرف کسی خریدم که بگه خوبه یا بگه بده...نظر خودم واسم مهمه...همین طور عقلم که بم میگه قبل از خرید گوشی چه تستایی بکنم و چه مشکلاتی که دوستان داشتن رو چک بکنم که نداشته باشم...
    ولی حرفه من سر خودم یا شما تو ایران نیست عزیز...من میگم توی اتریش، یه فردی میره از فروشگاهی که نماینده نوکیا هست گوشیه N73 میخره...این گوشی چینیه...یا نه...فنلاندی نیست...قبوله؟؟ ولی فردی که میخره این گوشی رو به اسم گوشیه N73 فنلاندی داره میخره گوشی رو...اینو قبول نداری؟؟؟مگه روش ننوشته فنلاندی؟؟؟made in finland...حالا اگه معلوم بشه این گوشی در فنلاند تولید نشده و نمیگم در چین...میگم در آلمان تولید شده باشه... به نظرت این فرد نمیتونه خیلی راحت از شرکت نوکیا شکایت کنه به جرم این تقلب آشکار؟؟؟ گفتما، فرض کن تو اتریش...آلمان...انگلیس...هر جای دنیا به جز ایران عزیز...به من بگو طرف میتونه از نوکیا شکایت بکنه به خاطر این کار یا نه...
    نه ! چون این گوشی تحت لیسانس نوکیا ساخته شده حالا مال هرکجا که میخواد باشه . نوکیا تو سایتش هم اعلام کرده که حدوداً 12 کشور محصولات این کمپانی رو میسازه و در واقع یجورایی با همه طی کرده که بعداً مشکلی پیش نیاد . تو همه اعلان ها و گزارشهاش این نکته رو عنوان کرده و میکنه .
    مسئله اینه که ما با بعضی از این کشورهای سازنده مشکل داریم که مشکل خودمونه !
    Last edited by !Bikhaneman!; 04-08-2007 at 00:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amanofnoname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان ما موقعه خرید چیکار کنیم؟ اگر اول بارکد 64 نبود بخریمش یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من که دو سه هفتس خریدم فنلانده (از روی رنگ برد و چیزای دیگه)

چه طور می گید این روزا فنلاندی گیر نمی یاد؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه ! چون این گوشی تحت لیسانس نوکیا ساخته شده حالا مال هرکجا که میخواد باشه . نوکیا تو سایتش هم اعلام کرده که حدوداً 12 کشور محصولات این کمپانی رو میسازه و در واقع یجورایی با همه طی کرده که بعداً مشکلی پیش نیاد . تو همه اعلان ها و گزارشهاش این نکته رو عنوان کرده و میکنه .
    12 کشور
    Last edited by becareful; 04-08-2007 at 13:03.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا شما قرار شد یه عکس از گوشی خودت که فنلانده بذاری ولی اونو نذاشتی و یه عکس از یه جای دیگه گذاشتی و تفاوتا رو گفتی اگه میشه یه عکس از روبه رو از برد گوشیت بذار (اگه میشه گوشیتو روی یه جای قرمز بذار بعد عکس بگیر مثل عکس دومی که اول تاپیک گذاشتی که عکس مال گوشی خودت نبود)
    بسیار ممنون...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •