خب اگه نخواین درایو را فورمت بکنین یک راهی قدیمی هست...
فقط باید ویندوز را باید از نوع نصب کنین
و بدون اینکه وارد my computer بشی . کامپیوتر را یکبار ریست کنی و f8 را بزنی و safe mode with command prompt را انتخاب کنی و با اون بالا بیای و وقتی وارد dos شدی دو تا فایل sal.xls.exe و autorun.ini را از تک تک درایو هات پاک کنی ...
این دو تا فایل هم از بس **** هستن به هیچ عنوان با دستور del در dos پاک نمی شه ...
و خب باید بزنین edit و اینتر بزنین و از اون طریق اون دو تا فایل را باز کنین و کل متن اون دو تا فایل را پاک کنین و save اش کنین ...(چون هر دو تافایل hidden هستن وقتی رفتین توی file -- open و رفتین توی root درایو اتون .. باید اسم هر کدوم از این فایلهایی که می خواین را در اون کادر تایپ کنین(با پسوند) و اوکی کنین تا باز بشن)
و پس از اینکه save اشون کردین ...
از این برنامه خارج بشین و خب حالا می تونین به هر درایوی که خواستین برین(برای اونهایی که طریقه کار با داس را نمی دونن بگم که مثلا اگه می خواین برین درایو e باید بنویسین E: و اینتر کنین و همین طوری دیگه) و اون دو تا فایل را پاک کنین (این بار پاک می شن)
(باید بنویسین del autorun.inf و اینتر کنین ... و بعد بنویسین del sal.xls.exe ) و دیگه این کرم کامل از کامپیوتر شما پاک می شه :d و برین لذت ببرین
فقط باید بگم که این کار را باید برای تک تک درایوهاتون انجام بدین (نه یک درایو)
...
وقتی که این کرم هست روی کامپیوتر شما وقتی که روی یک درایوتون کلیک می کنین و اون درایو باز می شه فایل SAL.XLS.EXE اجرا می شه و خب نفوذ می کنه به REGISTERY ویندوز و شما حتی اگه این فایل را تونستین با کاسپر اسکای( و یا هر دستور عمل دیگه که اینجا و جاهای دیگه داده شده) پاک کنین ... اون تغییراتی که داده را نمی تونین به حالت قبل بر گردونین ...
من خودم چند بار تست کردم ولی باز همون مشکلات را داشتم... و تنها راه حلش این بید که ویندوز را کامل عوض کنین و قبل از اینکه وارد هر کدوم از درایواتون بشین این کاری که من گفتم انجام بدین
ویندوز XP SP2 هم فقط این کرم توش نفوذ می کنه ... وگرنه من همزمان SANTA CLUASE (که قدیمی تر از SP2 هست) و ویستا را داشتم ... با مشکلاتی که در سرویس پک دو روبرو بودم در اون دو تا ویندوز روبرو نبودم
موفق باشید