منم ديابلو رو خيلي دوست دارم. وقتي مي نشستم پشت
كامپيوتر حداقل 2-3 ساعت بازي مي كردم.![]()
منم ديابلو رو خيلي دوست دارم. وقتي مي نشستم پشت
كامپيوتر حداقل 2-3 ساعت بازي مي كردم.![]()
من از ديروز كلي فكر كردم ديدم براي
شما Far Cry هم بد نيست . سيستم
متوسط هم اجرا ميشه. نقشه هاش هم
بزرگ هستن. حال و هواي جنگلهاي
استوايي هم داره. آدم كلي احساس ميكنه
تو جزاير قناريه.
آقا من این هیتمن 4 اگه اشتباه نکنم همون جدیدترین نسخه هیتمن ... بازی کردم ... رفتم تو توهم
خیلی باحال بود ...
اونم یه تستی بزن سر حال بشی![]()
ايول ... خيلي باحالي.
راست ميگي. اگه منظورت blood money هستش خيلي باحاله.
يه مرحله داره به نام murder of the crows همه توش كلاغ يا
پنگوئن هستن . بعد تو اون مرحله غير از اوني كه بايد ازش حفاظت
كني من بقيه رو كشتم.
تازه هر قتلي رو ميتوني با بيش از 2 روش انجام بدي.
اگه بخواي همه ي راه هاشو بفهمي كلي فسفر بايد بسوزوني.![]()
![]()
از همتون ممنون همين كه مي بينم به فكر من هستيد كلي خوشحال مي شم.
PINK PANTHER جان باور كن هر چي سعي مي كنم به اين بازي gta علاقه مند بشم نمي شه. آقا داريوش ازت ممنون ولي گفتم كه بازيايي اساارتژي حال نمي دن. در ضمن من 23 سالمه![]()
هيتمن 4 رو بازي كردم. با اون مرحله اش كه برف مياد خيلي حال كردم. يا اون مرحله اش كه تو سونا هست. FARCRY رو كه خيلي وقت پيشا بازي كرده بودم خيلي حال مي داد. هنوز مناظر قشنگش يادمه.
راستي اين DIABLO چطوريه . اشاره كليك سوم شخص . تفنگي , شمشيري , چطوريه, به گرافيك 128 مي خوره؟ بعدش من از بازيايي شهر سازي خوشم نمياد ولي حالا كه گفتيد اين tropico خوبه هفته بعد مي رم ببينم چطوريه ؟. از بازايي شهر سازي مدرن يعني منظورم شهرهاي مدرن و امروزي بيشتر خوشم مياد.
در مورد بازايايي اشاره كليكي هم كسي چيزي نگفتيد ؟ نظرتون چيه بخصوص پليسياش مثل شرلوك هلمز؟
راستي كراتوس جان اين بازي asterix & obelix XXL2 عكساشو ديدم . يه سري نصبش كرده بودم ولي خيلي بچه گونه است پاكش كرده بودم. ولي باز ممنون.
به خدا من دیگه بازی یادم نمیاد که بگم بهت ....
ها راستی ... constantine رو بازی کردی ؟
یه تستی بزن ...
به خوشبختم تقریبا هم سنیم!![]()
والا دیگه بنده هنگ کردم به قولی؟!![]()
یه جا میگین استراتژی بده یه جا میگین شهر سازی جدید خوبه یه جا میگین میخوام تراپیکو بازی کنم!![]()
من که سر در نیاوردم!![]()
این بازی دیابلو بازیه قدیمیه فک کنم اگه اشتباه نکنم برای طرفای 98 به بعده و چند تا هم ازش اومد بیرون!
محیطاش هم همچین دل باز کن نیستن ها نگی نگفتی!ولی بازی جالبی هست تو سبکه RPG و خیلی خاطر خا داره یکیش خودم! به قول خودتون همین اشاره و کلیکه و با شمشیر و تیر کمون و جادو میفتید به جونه اینو اون (البته تو بازیش انواع و اقسام جک و جونور از آدمیزاد گرفته تا زامبی و اسکلت و ... ریخته ولی گرافیک دموهاش مخصوصا تو اون زمون حرف نداره! ولی در کل دیابلو 2 رو بهتون پیشنهاد میکنم
در طول بازی هم میتونین مهارت هاتون رو ارتقاع بدید و غنایم جنگی بدست بیارید و ...
اگه بازی تو این سبک خواستید بازم میتونم معرفی کنم زیاده هم جدید هم قدیمی (سبک پر طرفداری هم هست)![]()
من خودم به بازی های شهرسازی سبک قدیم بیشتر علاقه دارم هم در مورد تاریخ یه مقدار اطلاعات آدم کسب میکونه هم محیط آرومتر و آرامش دهنده تری دارن (البته نظر شخصی بود)
فقط شما سبک رو بدید من بهتون کلی بازی معرفی میکنم الیته دوستان و اساتید هم هستن
من خودم زیاد به بازی های پلیسی و معماهاشببخشید!!! علاقه ای ندارم و زیاد آشنا نیستم دوستان انشالله زحمتشو میکشن...
بهترین کاری که میتونم به شما پیشنهاد کنم تو وب سایته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چرخی بزنید بازی های مورد علاقتون رو اینجا بزنید دوستان یه توضیحی بدن! منم اگه چیزی میدونستم یه توضیحاتی میدم![]()
بازم هر سوالی داشتید در خدمتم! خوشحال میشم کمکی بکنم...
مي دونم خيلي بچه گونه است ولي گفتم همينجوري يه حال و هوايي
عوض كني.
spiderman 3 هم بد نيست. يعني منظورم اينه كه محيطش بزرگه.
onimsha 3 يا devil may cry هم جالبن. يعني از
نظر گيم پلي خيلي قوي هستن.
به نظر من sims2 رو بازی کن مطمئن باش ضرر نمی کنی. مخصوصا بعضی نسخه هاش مانند night life یا season خیلی جالبند. اصلا از تو اون حال و هوا در می یای کلی حال می ده. تمامی کارهای روزمره رو انجام می دی می ری خرید میکنی پارتی راه می اندازی بعد از درست می ری کار می کنی حتی می تونی دزد بشی یا گدایی کنی!!
ازدواج می کنی پیر می شه بعدا هم عزراییل می یاد با موبایل !! قبض روحت می کنه می ره پی کارش ، تو ورژن های جدیدش می تونه به موبایل عزراییل زنگ بزنی روح مرده رو برگردونه عوض بهش پول بدی!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)