ادعایی درمورد کرک نداریم !عمو كراكرا ميشه كمكم كنين
ولی بگو شاید من یا بچه ها کمک بتونیم بهت کنیم
ادعایی درمورد کرک نداریم !عمو كراكرا ميشه كمكم كنين
ولی بگو شاید من یا بچه ها کمک بتونیم بهت کنیم
سایتش که برای من باز نکرد گفتم شاید از ترس شیر های مازندران رنج ip رو بسته باشند با پ ر و ک س ی رفتم
ولی مثل اینکه ترکیده خودت می تونی اپ کنی یا اکسپلویتش secret بید![]()
![]()
![]()
![]()
در این باره که نمی تونم چیزی بگم ... ایشون نظر شخصیشونو گفتن ...والا تا جایی که من شاگرد احسان امیدوار یکی از کسانی که خیلی نمی شناسندش و استاد من هستش وقتی واژه ی شلینگ رو به ویندوز گفتم یه جورایی ! ردش کرد و گفت برای لینوکس به کار میره و نه ویندوز
قربان شما ...گلم
منظور بدی نداشتم @};-
به دست ما که کم و بیش میرسه ...که دست منو تو نمیرسه ! و اگه فایروال خوبی داشته باشی بازم میشه یه جورایی جلوش رو گرفت و حتی اگه ویندوزت رو به روز کنی ! مطمنن کار هیچ جوجه ای نخواهد بود و ! یک هکر نمیاد باگ بیرون بیاره از ویندوز که ایدی منو تورو بزنه بلکه میره سراغ سرور ها ! که این روز ها شاهدش هستیم :
البته من که ادعایی توی هک و ... ندارم ... فقط توضیح دادم واسه دوستمون که مشکلش حل بشه .
البته اصولا و به طور کلی می تونی بگی که همه از ویندوز استفاه می کنن اما نمی تونی بگی که همه ... مکینتاش و لینوکس و ... رو هم در نظر بگیرید ... ویندوز و ... همیشه باگ دارن ... اگر دنیایی اصلاحیه هم بزنن باز هم همه باگ ها رفع نمیشه .
خب با این قسمت کار موافقم ...ممکنه شما همه راه هارو انجام داده ! و نفوذ انجام شد ! و به محض اینکه کیلاگر آپلود کردی روی سیستمش ! ضد ویروسش شناخت و تمامی کارها به هم خورد
میخوام بگم همیشه سعی کنی یک تروجان یا کیلاگر خصوصی برای خود داشته باشید اگه برنامه نویس هستید حتما بنویسید ! به دردتون میخوره
اینکارو بکنین ... چون تروجان های شناخته شده بلافاصله debug میشن توسط آنتی ها و غیر قابل استفاده هیچ وقت هم نمیشه کاریش کرد که undetect بشن مگه الگوریتم هاشو دوباره بسازیم و update کنیم .
موفق باشید ...
کرکر من تو پست های قبلی هم گفتم ...ها سلام
عمو كراكرا ميشه كمكم كني
اگه می خوای کرک عادی کنی باید cpu قوی و وقت اضافی داشته باشی تازه ممکنه جوابم نگیری .
اما اگه از کرکر هایی استفاده می کنی که می تونی رو سرور نصبشون کنی ... میشه 1 کاری کرد .
موفق باشی .
بله سایتش بسته هستش چون وقتش رو دیگه نداشت و بستهسایتش که برای من باز نکرد گفتم شاید از ترس شیر های مازندران رنج ip رو بسته باشند با پ ر و ک س ی رفتم
ولی مثل اینکه ترکیده خودت می تونی اپ کنی یا اکسپلویتش secret
الا دانشگاه هستش یه زمانی من هوای سایتش رو داشتم ولی خوب نرسید و بسته شد
در مورد برنامش باید بگم priv8 بوده و در حال حاضر منم ندارمش و اگه داشتم قرار نمیدادم مگر اینکه صاحبش اجازه بده. که نمیده
بعد از مهر دیگه توی این کار نیستم همش به درس چسبیدیم که قبول بشیم دانشگاه ! که حالا هم شدیم :
D
شیر ؟ :dد از ترس شیر های مازندران رنج ip رو بسته باشن
میشه بیشتر توضیح بدی![]()
Last edited by Tornado2800; 15-05-2007 at 21:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)