براي E720وp850هم كد بدين مهيار خيلي دمت گرم
براي E720وp850هم كد بدين مهيار خيلي دمت گرم
بهتره كسي كه بدش مي يات نيات اينجا مهيار كارش حرف نداره
در ضمن كساني كه اينطوري توهين ميكنن بايد اخراج شن و برن تو فيلم اخراجيها من در خواستم اينه كه ادماي قدرتمند با اين بي حرمتتيها كه به مهيار و امثال ايشان ميشه برخورد كنند . يعني چي برو باد بياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
wow !
آروم تر بزن عزیز ! البته بهتره که بگی مهیار شفتالو ! مهیار آلبالو ! و ... !
آدم های قدرتمند ! تو رو خدا بیاین و منو اخراج کنین ! جون مهیار !
تو هم برو کنار بابا ، حالت خوشه !
دوستان خواهش می کنم ...
خب راست میگه بنده خدا. هر چی پست داد، هیچ کس جوابشو نداد.
احسان جان، عزیزم، گلم، اطلاعات زیادی در مورد این گوشی هنوز در دست نیست.
من می گردم، اگه چیزی پیدا کردم، بهت میگم.
بحث رو هم خواهشاً منحرف نکنین. بعد از این همه مدت اومدم ولی متاسفانه هر روز کلاس دارم. بازم سعی می کنم از فعالیتم کم نشه.
بابا توروخدا یکی این آقا احسان مارو به کاربر فعال تبدیل کنه . کاربر فعال انجمن trash خوبه باشی ؟؟؟؟ عالیه ؟؟ بدرد همون جا میخوری . برای انکه جواب ندادیم نباید که اینکارها رو انجام بدبی من هم 100 تا تاپیک باز کردن حتی مشاهده ها از 10 بیشتر نرفته حالا بیام به زمین و زمان فحش بدم ؟
اقا مهیار کدهای E720رو هم بده لطفا
در ضمن من تمتمی این کدهارو روی P850انجام دادم و به خوبی عمل کردم که از شما تشکر می کنم .
شهاب جان ، ممنون . خودم سرچ کردم و پیدا کردم . دستت درد نکنه .احسان جان، عزیزم، گلم، اطلاعات زیادی در مورد این گوشی هنوز در دست نیست.
من می گردم، اگه چیزی پیدا کردم، بهت میگم.
یعنی مغزت بیشتر از این کشش نداره !؟بابا توروخدا یکی این آقا احسان مارو به کاربر فعال تبدیل کنه . کاربر فعال انجمن trash خوبه باشی ؟؟؟؟ عالیه ؟؟ بدرد همون جا میخوری . برای انکه جواب ندادیم نباید که اینکارها رو انجام بدبی من هم 100 تا تاپیک باز کردن حتی مشاهده ها از 10 بیشتر نرفته حالا بیام به زمین و زمان فحش بدم ؟
کاربر فعال پی سی به چه دردی میخوره !؟ تو که مثلا کاربر فعالی چیزی بهت رسیده که به من برسه !؟ من اگه قرار بود کاربر فعال شم ، قبل از ثبت نام تو مدیر بخش میشدم ( میخوای توی پیغام خصوصی بهت بگم کدوم بخش ) . بعضی چیزها رو نمیشه همه جا گفت ، اما بدون که من 4 تا پیرهن بیشتر از تو توی این انجمن پاره کردم . از این ناراحت میشم که یکی مثل تو بدون توجه به دور و برش ( باد تو کلش افتاده دیگه ! ) میاد و میره و فکر میکنه انجمن در اختیارشه .
قربون خدا که تو باد تو کلوت نیوفتاده بود . من که اصلا اهل گیر دادن به اینو اون نیستم خودت اول شروع کردی . در ضمن این گیر دادن تو هم ماله اینه که من کاربر فعال هستم نه چیز دیگه برای همین گفتم
یه عالمه خنده !!!در ضمن این گیر دادن تو هم ماله اینه که من کاربر فعال هستم نه چیز دیگه برای همین گفتم
بابا
جون شهاب بی خیال شید.
مهیار جون، احسان جون، به خاطر من، دیگه کش ندید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)