تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: آیا ایرانسل هم راه تالیا را در پیش گرفته است؟

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

آقا اين ايرانسل خيلي بيشرمه
    اين كنتور دقيقه اي يعني چي؟
    بي حيا شدن
    ده ثانيه حرف ميزني 50 تومن بايد بدي؟ كجاي دنيا اين گند كاري رو بالا مياره؟؟؟؟؟
    - اپراتورهای SFR فرانسه،Vodafone هلند، Megafon و Vimpelcom روسیه، HI3G سوئد، Batelco و MTC بحرین و کویت، Asiacell عراق، Omantel عمان، CAMGSM کامبوج، Vodacom کنگو، Wataniya کویت،mtn و GLOMOBILE نیجریه، Fascel ، Hutchison Telecom East Ltd ، orange و Reliance هند همگی صورتحساب مشترکین خود را همانند ایرانسل بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه میکنند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که دنبال مشتری می گردم که سیم کارت ایرانسلم رو بفروشم . حالم ازشون دبگه به هم میخوره . فکر همه جاش رو کرده بودن. نه توی قبض هاشون مدت مکالمه رو می نویسن
    از همه بد تر این دقیقه ای محاسبه کردنشون که واقعا نا مردیه در ضمن اون 150 تومن که برای خرید سیم کارت پرداخت کریدم به عنوان ودیعه نبود و نمیشه لغو امتیار کرد و 150 تومن رو پس گرفت . خدا لعنتشون کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض پرسش و پاسخ ایرانسل

ایرانسل دیگر به پرسش های آخر پاسخ نمی دهد

---- <----@yahoo.com> wrote:

From ---- Thu Apr 26 0217 2007
    Received: from [81.91.151.---] by web53005.mail.re2.yahoo.com via HTTP; Thu, 26 Apr 2007 0217 PDT
    Date: Thu, 26 Apr 2007 0217 -0700 (PDT)
    From: ---- <----@yahoo.com>
    Subject: هزینه های اضافی در ایرانسل
    To: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: multipart/alternative; boundary="0-2076767093-1177579277=:63841"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Content-Length: 28029

با تشکر از جواب شما
    هزینه شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي را چرا من باید پرداخت کنم؟
    چرا همان پیام کوتاه چند ثانیه بعد ارسال می شود؟
    شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي چند پیام را نمی رساند؟ چرا برای من 50% است؟
    چرا شبکه شما همیشه شلوغ است و ضعف آنتن دهی دارد؟
    "اما بعد از گذشت مدتي پيغام not send دريافت شد" این مدتی 1 ثانیه است و دوباره 3 ثانیه بعد ارسال میشود.
    اگر مرکز پیام شما پیام من را گرفته است چرا یک ثانیه بیشتر نگهداری نمی کند تا بتواند دوباره بفرستد و اگر نگرفته است چرا من باید هزینه پرداخت کنم؟

مشترك گرامي
    با سلام و احترام
    چنانچه هنگام ارسال پيام كوتاه ، در همان زمان پيغام not send مشاهده نموديد ، هيچ هزينه اي براي شما در نظر گرفته نمي شود
    اما اگر در زمان ارسال پيغام send را مشاهده كرديد اما بعد از گذشت مدتي پيغام not send دريافت شد ، اين براي شما هزينه در بر دارد
    اين بدان علات كه پيام كوتاه از شبكه ارسال شده است اما در مسير بدليل شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي به مقصد نرسد
    با تشكر

Customer Service

MTN IRANCELL

From: ---- [mailto:----@yahoo.com]
    Sent: 2007/04/26 10:03 ق.ظ
    To: Customer Service
    Subject: هزینه های اضافی در ایرانسل

----
    989352----
    هنگام ارسال پیام کوتاه گاهی اوقات برای من پیام
    "message not sent"
    که من بلافاصله پیام را دوباره ارسال می کنم و گزارش ارسالی نیز می گیرم
    مشکل من این است که پس از بررسی کنترل حساب اینترنتی متوجه شده ام که ایرانسل از این پیام ها نیز هزینه کم میکند

هزینه پیام های ارسال نشده چقدر می باشد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض هزینه های اضافی در ایرانسل

با سلام
    شرکت ایرانسل از تماس‌های برقرار نشده و پیام کوتاه‌های ارسال نشده نیز هزینه دریافت می‌کند و مسئولین شرکت نیز پاسخگو نیستند.
    بررسی این مسئله بسیار ساده است:

کنترل حساب اینترنتی را روی یکی از خط‌های ایرانسل فعال کنید و مبلغ حساب خود را یادداشت کنید و سپس یک پیام کوتاه ارسال کنید اگر پیام خطا در ارسال "message not send" نداد حتما بعدی می‌دهد(ارسال نشدن پیام‌ها در ایرانسل امری طبیعی است)

پیام های ارسال شده و نشده را بشمارید و چند ساعت بعد حساب خود را کنترل کنید

(ایرانسل بر خلاف ادعایش لحظه‌ای حساب را نشان نمی‌دهد و چند ساعت طول می‌کشد. البته این امر در سیستم‌های مخابراتی عادی است و ادعای ایرانسل غلط)

به حساب شما به اندازه پیام‌های ارسال شده و "نشده" اضافه می‌شود, به همین سادگی.

حال به پشتیبانی ایرانسل زنگ بزنید و ببینید آنهایی که می‌پرسند "چه کمکی می‌توانم بکنم" چه کمکی به شما می‌کنند!

سوال من از پشتیبانی ایرانسل و جواب آنها موجود است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض هزینه های پوشش ندادن در ایرانسل

در جایی که آنتن ضعیف است تماس بگیرید connection error می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
    در جایی که آنتن ضعیف استsms بفرستید پیام خطا می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
    حالا ما که کلی دوستامونو گفتیم ایرانسل بگیرند و اونام خریدند با چه رویی نگاه کنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

1 با سلام

میبینم كه ایرانسل توزرد از آب در اومد - هزینه مكالمه 25 درصد زیاد تر و كنتور یك دقیقه ای و فیلتر شدن ام ام اس و ..... من یه چی میدونستم كه گفتم قعلا تالیا بهترین سیم كارت تو ایرانه چون هزینه مكالمه اش 52 تومانه ثانیه ای حساب میشه محدودیت زمانی كارتاش از بین رفته و میتونیم بگیم دائمیه اگر هم سیستم ام ام اس ایران رو نمیبستن قطعا اینترنت خوبی داشت . لطفا دوستان عزیز ناراحت نشید فقط نظرم رو گفتم . امیدوارم كسی به دل نگیره

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

نظرت محترم ولي كو تا تاليا بتونه كل ايران رو تحت پوشش قرار بده به نظر من همين مخابرات بهتره

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

آیا ایرانسل هم راه تالیا را در پیش گرفته است؟

به نظر من راهی صد برابر بدتر از تالیا در پیش گرفته است.

آخه این افزایش هزینه به چه علته؟

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میبینم كه ایرانسل توزرد از آب در اومد - هزینه مكالمه 25 درصد زیاد تر و كنتور یك دقیقه ای و فیلتر شدن ام ام اس و ..... من یه چی میدونستم كه گفتم قعلا تالیا بهترین سیم كارت تو ایرانه چون هزینه مكالمه اش 52 تومانه ثانیه ای حساب میشه محدودیت زمانی كارتاش از بین رفته و میتونیم بگیم دائمیه اگر هم سیستم ام ام اس ایران رو نمیبستن قطعا اینترنت خوبی داشت . لطفا دوستان عزیز ناراحت نشید فقط نظرم رو گفتم . امیدوارم كسی به دل نگیره
    کجا 52 تومن عزیزم تو سایت رسمی تالیا نوشته 67 تومن میتونی امتحان هم بکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3

کجا 52 تومن عزیزم تو سایت رسمی تالیا نوشته 67 تومن میتونی امتحان هم بکنی
    منم مخابراتم و فروختم تالیا گرفتم 67 تومن بود اونم فروختم ایرانسل دایمی گرفتم که با 62 تومن ثانیه ای و 50تومن دقیقه ای بد نیست

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •