تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: چند دلیل که نباید از ویندوز به لینوکس بیایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستي يه نكته جالب !
    ويندوز و شل بسيار ضعيف اون (داس) در كنار هم هستند و داس در حقيقت يك برنامه هست كه در ويندوز اجرا مي شه !
    اما در لينوكس كل سيستم بر پايه و اساس يك شل بسيار قدرمتند هست و باهم در تعامل نزديكي هستند !
    از مزاياي لينوكس مي شه به امكان نصب شدن فقط متني اون اشاره كرد كه در سرور هاي ويندوز نمي شه ! و كلي فضا و منبع الكي رو سرور براي نصب ظاهر گرافيكي هدر مي ره در حالي كه نيازي بهش نيست !!
    يه توضيح هم بدم ما هيچ كدوم نه حوصله بحث الكي داريم و نه وقتشو !
    ولي اينم درست نيست دوستاني اطلاعات غلط بنويسند ! و ما جواب نديم ! چون اينطوري برداشت مي شه درست هست !
    آقا اگه من نمي دونم لطفا روشنم كنيد.
    شما به Command Promt در ويندوز مي گين داس فقط چون اولين ورژن اون بر پايه داس بوده همين يا چيز ديگه اي هست. بعد هم در ويندوز قرار نيست شما با اون كار كنيد بهتره دستتون رو از كيبورد بردارين بزارين رو ماوس.
    باز هم مي گم من خودم لينوكس رو سالهاست كه استفاده مي كنم ولي نبايد با تعصب برخورد كرد. بهتره آدم اول فقط به فكر ياد گرفتن باشه تا دفاع از برنامه ديگران.
    انشاالله كه از دست من نرنجيده باشيد.

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقاي majrix از اونجا كه لينوكس زنده با نصبي خيلي فرق داره پس بهتره كسي مي خواد با لينوكس كار كنه از همون اول نصبش كنه.
    اگر گفته میشه برای شروع با دیسک زنده استفاده بشه بخاطر آشنایی با محیط و کلی مسائل دیگه هست که با ۲ دقیقه حوصله شما یه لینوکس آماده بکار دارید
    ولی در مورد نصب لینوکس در همون تاپیک مورد نظر در این باره بحث شده
    کسی هم نگفته لینوکس رو نصب نکنید
    لینوکس رو نصب کنید ولی با بینش و اطلاعات کافی

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام
    دوست من اگر ممكن هست اصل مطلب رو بگير ! من نمي خوام بحث الكي كنم . موضوعي به ذهنم رسيد و اونم گفتم ! اصل موضوع هم اينه كه ترمينال و گرافيك ويندوز قابل تفكيك نيست !
    ولي در كل داس يا همون command Ρrompt در مقايسه با شل هاي لينوكس (چون bash) بسيار ابتدايي و ضعيف هست ! شل هاي لينوكس ابزار و دستوراتي بسيار پيشرفته و قوي رو فراهم مي كنند و نيز امكاناتي چون شل اسكرپتينگ هم فراهم هست ! كه پارامت ويندوز يا همون داس خيلي از اين ابزار هارو نداره ! كافي هست يك مستندات دو دستور معادل رو مقايسه كنيد تا ببينيد چقدر فرق دارند . من تعصبي نيستم ! اما حقيقت رو بايد گفت . اگر اينطور نيست لطفا با دليل ثابت كنيد . مثلا دستوري رو در داس بگيد كه تو لينوكس نيست (مگر اينكه بدرد نخور باشه ! و يا بشه از راه راحتتري انجامش داد !) ولي مي خواي من كلي دستور و ويژگي بگم كه عمرا هيچ كدوم رو بتوني تو ويندوز پيدا كني ! البته تا جايي كه من شنيدم ويندوز ويستا يك نمونه محيط متني جديد داره كه اكثر ايده هاش رو از لينوكس و سيتم هاي مبتني بر يونيكس گرفته !
    در كل گفتم كه نمي خوام بحث الكي بكنم . اگر خواستي بحث رو ادامه بدي علميش بكن ! دليل علمي بيار ! فكر مي كنم اينطوري مفيد تر هست . ولي قبلش يه چرخي تو اينترنت بزن ! خيلي از اين بحثا قبلا شده و همشون به جواب رسيدن ! اينطوري دوباره كاري نمي شه .
    راستي وقتي از برنامه اي استفاده مي كني يه جوري حقي بر گردنت داره ! بايد كمكش كني ! ساده ترين كمك معرفي اون و دفاع ازش در مقابل اتهامات هست !

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

من يك نفر رو مي شناسم كه مي گه ماشين تايپ از MSWord بهتره چون نميشه با وورد خوب تايپ كرد !!!!! (بدون شرح)

راستي پست هارو با دقت بيشتري بخون ! منظور اين دوستمون رو نگرفتي ! ايشون گفتند به خاطر شل از لينوكس خوششون مي ياد ! منم همينطور ! شما شل ره به ماشين حساب تشبيه كرديد !! ؟؟
    الان اگر كسي به محيط متني وارد باشه مي تونه كاري رو كه شما با كلي زمان از طريق محيط گرافيكي انجام مي ديد رو در كمترين زمان و با بيشترين كنترل انجام مي ده ! و هنوز هم بسياري از كارا هست كه با محيط گرافيكي قابل انجام نيست !‌ شايد براي يك فرد معمولي كه كارش در حد دسكتاپ ، گوش دادن با آهنگ و گيم و گرافيك و ... باشه زياد فرق نكنه ! ولي اگر كسي بخواد نزديك تر با سيستم عامل كار كنه و از همه امكاناتش استفاده كنه حتما نيازمند محيط متني خواهد بود ! مثلا كسي كه سايت داره و مجبور هست از طريق ssh به سايت وصل بشه .
    شل در كل امكانات و مزاياي بسياري داره ! كلي اطلاعات كاربر بالا مي ره ! دقيقا مي فهمه واسه انجام يك كار چه اتفاقهايي مي يفته ! انعطاف پذيريش بيشتر هست ! هر كاري خواستي مي توني بكني ! امكان انتخاب بسيار بيشتري داري و .... !
    شل به عبارت ديگه يه درياست !!!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام
    اينجا چند تا از كاربران ويندوز و مايكروسافت از امكانات و ويژگي هاي ويندوز ويستا حرف زدن !
    اين جور بحث ها خيلي زياد شده ! پيشنهاد مي كنم حتما بخونيد . به نكات جالبي اشاره شده !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام دوستان
    من این بحث رو اینجا زدم چون فکر کردم که به درد بعضی از دوستان میحوره که از ویندز میخواند بیاند لینوکس برای هیچی به نظر من اگه ویندوز اون قدر بد بود (البته با اجازه اقایbayazee) الان دیگه وجود نداشت من خیلی به لینوکس علاقه دارم و حاضرم هر کاری بکنم نا اونو یاد بگیرم ولی در بعضی موارد به غیر از زیبای و راحتی که ویندوز حرف اول رو در مفابل لینوکس میزنه ویندوز سر تره . لینوکس تو کار سرور (apache) و این موارد واقعا بهتره با این وجود لینوکس اگه بخواد که کاربر های خانگی رو به خودش جذب کنه باید شر کت ها ی بزرکی از اون حمایت کنند که اون شرکت ها هم سود میخواند!!!! دوستان من نه سیاست مدارم نه مدد کار ! این حرف رو زدم که بگم الان از نظر ما (مای لینوکسی!) مایکروسافت غول بازار شده ولی خوب به نظر شما تا یک رقیب سر سخت برای مقابله با اون به وجود نیاد اون زو میشه از بین برد . همین شرکت مایک تا 1 سال قبل داشت تبلیغ سیستم عامل xp رو میکرد الان هم همه رو به طرف سیستم جدیدش کشیده مطمن باشید که این وضعیت حالا حالا ها ادامه داره

دوست من افای روت من با نظر شما از نظر راحتی ویندوز موافقم اما امیدوارم که لینوکس چند سال بعد به راحتی باشه که هر فرد مبتدی هم بتونه از اون استفاده بکنه

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام
    خوب واقعا نمی دونم چی بگم .
    راستش اصلا حوصله و وقت بحث رو ندارم . کلی حرف دارم که اگر یک مدت پیش بود حتما می گفتم !
    بطور خلاصه می شه گفت !
    ۱ . لینوکس هم می تونه آسون باشه و توزیع های تنبل پسند خیلی زیاد هست !
    ۲ . همه چیز آسونی استفاده نیست ! بعضی وقتا خوبه برای خیلی چیزا کمی سختی کشید !
    ۳ . من از ویندوز متنفر نیستم ! از تفکرات و سیاست هاش خوشم نمی یاد ! ولی خودم ازش استفاده کردم . و واسه کسی که پولشو بده استفاده کنه شاید خوبم هم باشه ! اما نه دزدی ! یعنی وقت بحث من مایکروسافت نیست ! بعضی از دوستان هم هست که کار اشتباهی رو انجام می دن
    ۴ . همین الانش ویستا یک قیمت نجومی و کلی مشکل داره !‌ نمی دونم دلیل بعضی ها برای اصرار استفاده از ویندوز چی هست ! من واقعا درک نمی کنم ! لینوکس رو طرف از اروپا مفتی می فرسته در خونت ! اما خیلی ها حاضر ویندوز دزدی استفاده کنند و یا بخرندش !
    ۵ . یکی از مشکلات عدم توانایی و داشتن کفایت لازمه مسولان امر هست ! برید ببینید بقیه کشورا چطوری هست ! یک شبه همه سیستم ها لینوکسی می شه ! کسی بلد بود کار می کنه نبود یاد می گیره نخواست کسه دیگه می یاد جاش ! که اهل کار و پیشرفت هست !
    ۶ . الان خود ویندوز هم داره مجبور می شه از اپن سورس حمایت کنه و خودش کلی از این اجتماع و نتایحجشون داره سواستفاده می کنه ! همین چند روز پیش دادگاهیش کردند !
    ۷ ....

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از مشکلات عدم توانایی و داشتن کفایت لازمه مسولان امر هست ! برید ببینید بقیه کشورا چطوری هست ! یک شبه همه سیستم ها لینوکسی می شه ! کسی بلد بود کار می کنه نبود یاد می گیره نخواست کسه دیگه می یاد جاش ! که اهل کار و پیشرفت هست
    واقعاْ قبول دارم
    من اگر یه بچه محل لینوکس کار داشتم و با هم کار می کردیم الان خیلی جلو تر از این حرفا بودم
    در عوض هر جا می ری (توی دانشگاه یا کار یا هر جای دیگه) چون ویندوز کار هستند
    مثلا توی دانشگاه یه درس اکسل و اکسس داریم و مجبوریم با این برنامه ها کار کنند
    تازه مثلاْ یه موسسه دولیتیه
    مشکل ریشه ایه

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

rootnt جان مشکل اصلی همینه !
    نه می شه حرفی زده ! نه نمی شه !
    من بطور نزدیک با روند کار جامعه کامپیوتر و انفورماتیک ترکیه آشنایی نسبی دارم .
    اونا هم مثل ما سیستم عامل ملیشون لینوکس هست ! تصویب شد و روش کار کردند ! بعد از چند سال توزیعی بیرون دادند که کلی سروصدا کرده !
    جالب هست بدونید سال پیش یک جشن تولدی برای ابونتو گرفتند و همزمان کل سیستم های اداری یک استان به ابونتو تغییر یافت !!! در عرض یک روز !
    وقتی هنوز در ادارات و داشنگاه های ما ویندوز و نرم افزار های دزدی تجاری تدریس میشه چطوری می شه انتظار داشت سیستم عامل ملی طرحی موفق باشه !!‌ میلیاردها تمون پول صرف این سیستم عامل افسانه ای شده ! اما .... !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستي پست هارو با دقت بيشتري بخون ! منظور اين دوستمون رو نگرفتي ! ايشون گفتند به خاطر شل از لينوكس خوششون مي ياد ! منم همينطور ! شما شل ره به ماشين حساب تشبيه كرديد !! ؟؟
    الان اگر كسي به محيط متني وارد باشه مي تونه كاري رو كه شما با كلي زمان از طريق محيط گرافيكي انجام مي ديد رو در كمترين زمان و با بيشترين كنترل انجام مي ده ! و هنوز هم بسياري از كارا هست كه با محيط گرافيكي قابل انجام نيست !‌ شايد براي يك فرد معمولي كه كارش در حد دسكتاپ ، گوش دادن با آهنگ و گيم و گرافيك و ... باشه زياد فرق نكنه ! ولي اگر كسي بخواد نزديك تر با سيستم عامل كار كنه و از همه امكاناتش استفاده كنه حتما نيازمند محيط متني خواهد بود ! مثلا كسي كه سايت داره و مجبور هست از طريق ssh به سايت وصل بشه .
    شل در كل امكانات و مزاياي بسياري داره ! كلي اطلاعات كاربر بالا مي ره ! دقيقا مي فهمه واسه انجام يك كار چه اتفاقهايي مي يفته ! انعطاف پذيريش بيشتر هست ! هر كاري خواستي مي توني بكني ! امكان انتخاب بسيار بيشتري داري و .... !
    شل به عبارت ديگه يه درياست !!!
    شل دقيقا به شما حق انتخاب نمي ده اين چيزيه كه من ازش حرف مي زنم ممنون از راهنمايي خوبتون.
    فقط سازنده شل همه كارايي هاي اون رو مي دونه تازه شل در دراز مدت به چشم آدم ضرر مي رسونه.
    فكر كنم در پست قبليتون گفتين ويندوز ويستا يك محيط متني داره فكر كنم فهميدين منظورم چيه منظورم دقيقا پويايي است همانطور كه ويندوز شل رو به خدمت مي گيره لينوكس هم بايد گرافيكش رو بهبود ببخشه ولي با استانداردهاي خودش كه كسي نتونه حرف بزنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •