با سلام
بعد از خوندن این 400 صفحه اخیر تصمیم به خرید پی وان دارم اما به نظر شما الان دیر نیست برای خرید ؟ یعنی از رده خارج نیست ؟
مرسی
با سلام
بعد از خوندن این 400 صفحه اخیر تصمیم به خرید پی وان دارم اما به نظر شما الان دیر نیست برای خرید ؟ یعنی از رده خارج نیست ؟
مرسی
دوست عزیز قیمت p1 الان 290 تمن و w960 همه 290 تمن شده قیمتش شما می تونید 960 رو انتخاب کنید که رم 8 گیگ داره و امکانات موسیقی بیشتر
-------------
اگه هم می خوای مدل جدید 2008 داشته باشه g700 یا g900 رو می تونی انتخاب کنی
----------
به نظر من G700 می تونه گذینه ی خوبی باشه اینم عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by starn; 30-12-2008 at 11:12.
آره اون برای محافظ LCD خوبه برای بدنه لوازم صوتی تصویری هم مثل همون اما مارک EMTEC هستش
که در این قسمت عکسای پکیج شون میتونید ببینید
Wipes مدلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها منم گرفتم گوشی رو
یه سوال داشتم .....از بین هک های صدا .کدومش کیفیت هندزفری بهتری داره؟ من الان مگا باس رو ریختم
کدوم بهتره؟
داداش من. نزن این حرفا رو. گوشی تو رده به نظرت چیه؟ من نصف مدلهای نوکیا رو داشتم.آخریش n95 8gig بود. قبلش n71. n70,n72. n73 me. n78 ,n85, 3250. n91........... و دو مدل chocholate ,shine از LG وHTC رو خریدم. تو یه مجله تو قسمت اسمارت فونها عکس و مشخصات این گوشی رو دیدم. کلی تحقیق کردم. دوستان اینجا واقها کمکم کردن. الان یک ماه و نیم هست خریدمش. خیلی راضیم. حرف نداره. مثل گوشی های معمولی و تکراری که دست همه میبینی نیست. اینترفیس خوبی داره. من مموری 8 روش دارم خیلی باش راحتم. واقعا با هیچ گوشی عوض نمیکنم. فقط اگه عادت به اون دکمه های 4 جهته داری یه 2 هفته ای رو باید بگذرونی تا عادت کنی. همین. بازم انتخاب با شماست.برنامه های خوبیم داره. ولی از فکر گوشی های جاوا ساپورت بیا بیرون. موفق باشی.
دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم
خیلی باحال جواب دادی کف کردم
دوستان یه سوال تعداد اس ام اس هایی رو که می فرستی از کجا معلوم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Main menu>message>sent messageتوی مسیج بغل اینباکس دو تا فلش کوچولو هست بزن تا بره رو sent message. GOOD LUCK
همون آیسان رو گرفتم ولی هنوز امتحان نکردم.Thanx a lot my friend.
واقعا" ای 2 تا گوشی قیمتش با هم برابر شده؟دوست عزیز قیمت p1 الان 290 تمن و w960 همه 290 تمن شده قیمتش
تا اونجا که من خبر داشتم قیمت p1 از 960 خیلی کمتر بود
سلام من پی وان دارم چه هک هایی رو روش بریزم که خوب باشه چی پیشنهاد می کنید؟
تو فروم آدرسش رو هم بدید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)