خب چرا؟ بگو تا بدونیم.مرسی
خب چرا؟ بگو تا بدونیم.مرسی
به نظر من این مورد به دلیل تعداد کارکتر های بیشتری که میگیره و کمتر کسی با وجود mms دیگه از این موارد قدیمی مثل پیکچر مسج استفاده نمی کنه حالا کاری ندارم که اینجا نرخ mms بیشتره اما جاهای دیگه مناسب تر در میاد البته با کیفیتی که mms داره اصلا نمیتونیم مقایسش کنیم با بقیه موارد و از حق نگذریم قیمتشم زیاد بالا نیست
Last edited by Re Z a; 27-12-2008 at 20:19.
راستی یه سوال:بهترین چیز برای پاک کردن lcd یه گوشی چیه, که هم خط نیافته و هم لک روش نمونه.
همراه بر چسب محافظ lcd يه دستمالي هست كه به دستمال الكترواستاتيكي ( فكر كنم ) معروفه
اون بهترين وسيله است ، من خودم هميشه با اون پاك مي كنم
ولی من از اون استفاده کردم ردش روی صفحه میمونه که توی نور هم خیلی تابلوئه چیز دیگه ای نیست؟
من خودم همیشه با انگشت تمیز میکنم
(با انگشت، از سمت چپ به راست، همینطوری خطی تمیز کن بیا پایین)
منم دنبال همین بودم خیلی لطف کردی فقط یه سوال :از کدوم انگشت استفاده کنم؟ حالا خارج از شوخی کسی چیز دیگه ای رو سراغ نداره که لک نشه و خط هم نیفته؟
در تکمیل جوابهای دوستان باید بگم اگه خیلی حساس هستید میتونید از این دستمال های مخصوصی که برای این کار درست شدن در لوازم کامپیوتری ها تهیه کنید قیمت پک دستمالشم که من دارم اسمش آیسان و زیر 4هزار تومان هستش اما اگه حساس نیستید همین دستمال عینک با کمی رطوبت تایید میشه![]()
خیلی ممنون . فقط به مغازه دار بگم دستمال lcd آیسان میخوام میفهمه؟ یا اسم دیگه ای هم داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)