نمیدونم چرا این بازی رو سیستم من با کانفیگ زیر درست اجرا نمیشه! حتی آخرین ورژن کارت گرافیکم نصب کردم
CPU:Core i7 2670 2.2 GHz-----------------------
Ram: 4GB
Graphic: Nvidia: 555m 2GB
حل شد
نمیدونم چرا این بازی رو سیستم من با کانفیگ زیر درست اجرا نمیشه! حتی آخرین ورژن کارت گرافیکم نصب کردم
CPU:Core i7 2670 2.2 GHz-----------------------
Ram: 4GB
Graphic: Nvidia: 555m 2GB
حل شد
Last edited by EngineeR EhsaN; 17-05-2012 at 22:21.
آقا نقل و انتقالات بین فصل شروع شد و وقتی به آخراش و شمارش معکوس رسید دیدم زده کریم بنزما به بارسا فروخته شد!!!
ولی برای من نه پیشنهادی از طرف بارسا اومده بود...نه بنزما مشکلی تو تیم داشت!!!
چرا اینجوری شد!!
حتما بین فصل ( تا نیم فصل ) یک سری پیغام مبنی بر نارضایتی بنزما برای شما اومده ..
که بیشترین مربوط به اینه که از خونش دوره یا توی مطبوعات مصاحبه میکنه و نارضایتیش رو بیان میکنه ..
شما بازی هاتون رو Sim کردید و احتمالا ندیدید پیغامش رو ..
توی روز اخر هم مدیریت باشگاه یک نامه برای شما میفرسته که وضعیت بازیکن رو برای شما بیان میکنه ... مثلا میگه این مورد به خود شما بستگی داره و میتونید بازیکن رو نگه دارید یا بفرستینش بره که در این صورت ترانسفر بازیکن به عهده ی خودتون میشه
یه مورد دیگه هم هست که باشگاه میگه این بازیکن زیاد حاشیه سازی کرده و ما خودمون میفروشمش و راه دیگه ای نداره ..
این نامه برای شما حتما اومده ( ممکنه Sim کرده باشید و ندیده باشین )
در هر حال دیگه کار از کار گذشته![]()
Last edited by CATALONIA; 21-05-2012 at 18:53.
نه تماماً خودم بازی کردم... هیچ پیامی چه از مدیریت یا از خود کریم و نارضایتیش نیومد برام!!! عیب نداره کاریه که شده!!!!
راستی آپدیتی چیزی برای فیفا نیومده؟
سلام دوستان، کسی میتونه یک توضیح مختصر از ضربات ایستگاهی بذاره اینجا، من با اینکه بازیم بد نیست ولی اصلا نمیتونم ایستگاهی گل بزنم!!
کرنر زدن هم آیا قلق خاصی داره؟ چون خیلی خیلی کم تو حالت معمول (سانتر از نقطه ی کرنر) گل میشه!!
دوستان یک راهنمایی کنن ممنون میشم.
Last edited by hamid_hitman47; 21-05-2012 at 21:37.
از بچه های اینجا کسی برای مسابقات جام دیجیتال ثبت نام کرده؟
سلام...من یه مشکلی دارم که تو 11 هم بود...با ایکس باکس بازی میکنم...وقتی که یه تورنمنتی رو بازی میکنم مثلا چند ماه طول میکشه ((حتی گاهی تو تورنمنت های دور همی با بچه ها که 3 ساعت حداکثر طول میکشه پایانش))وقتی که تو team managment میرم یهو میبینم جای برخی بازیکنا بجای اسمشون فقط شماره پیراهنشونه و بعد از چند ثانیه کلا دستگاه هنگ میکنه...اگرم نرم تو قسمت team manamet و مستقیما وارد بازی بشم میبینم تیمم مثلا با 6 یا 7 بازیکن داره در مقابل تیم حریف بازی میکنه...مشکل از کجاست؟
سلام
منم این مشکل رو داشتم .. ولی کم پیش میومد ..
شما دیسک بازی رو عوض کن .. یعنی یدونه دیگه بگیر به احتمال زیاد مشکلت رفع میشه !
کلا ضربات ایستگاهی فیفا چیز قابل توضیحی نداره ... شما یه روز برو تو قسمت Set piece همون اول بازی از توی قسمت 1v1 و اینقدر تمرین کن تا دستت بیاد ..سلام دوستان، کسی میتونه یک توضیح مختصر از ضربات ایستگاهی بذاره اینجا، من با اینکه بازیم بد نیست ولی اصلا نمیتونم ایستگاهی گل بزنم!!
کرنر زدن هم آیا قلق خاصی داره؟ چون خیلی خیلی کم تو حالت معمول (سانتر از نقطه ی کرنر) گل میشه!!
دوستان یک راهنمایی کنن ممنون میشم.
تا اونجایی که من میدونم فک کنم دو نوع ضربه ازاد وجود داشته باشه
یکی این که RB رو بگیری و شوت کنی ...
یکی مستقیم بزنی ..
که در هر دو حالت باید نوار قدرت رو بسته به پاور شوت بازیکنت بین دو تا سه واحد پر کنی ... ( این همون قسمتیه که باید تمرین کنی )
یه راه دیگه هم که همه معمولا استفاده میکنند اینه که توپ رو برای بازیکن کناری پاس میدی و شوت میکنی![]()
سلام
تو کریر وقتی به بعضی بازیکن ها پیشنهاد میدی قبول نمیکنن و دلیلشو مینویسه چون بازیکن باشگاهشو دوست داره
نمیشه کاری کرد تا بشه این بازیکنارو خرید؟
نمیدونم چرا بازی کردن با سی پی یو اینقدر سخته فقط کافیه یه گل بزنن دیگه بعدش خدا میدونی چندتا دیگه میخوری! من با سیتی بازی میکنم یه گل تو بازی با یونایتد تو نیمه اول خوردم نیمه دومم خیلی خیلی راحت و ساده 4 تا بهم زدن! دیگه داره حالم بهم میخوره همین مونده بیام به استون ویلا و تیمای درب و داغون ببازم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)