تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 396 از 461 اولاول ... 296346386392393394395396397398399400406446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,951 به 3,960 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

چطوری اورال اینا میره بالای 90 . الان مسی توی این اپدیت اخر قدرتش 92 و رونالدو هم 90 شده . بعد اگه اینایی که گفتی میرن بالای 90 که دیگه classic xl رو قورت میدن چه برسه به تیم های دیگه .
    طی تحقیقاتی که کردم در هر صورت هیچ بازیکنی اورالش بالاتر از مسی نمیشه . رونالدو هم به زور میرسه به اورال مسی .
    شما توی بخش Head to Head Seasons وقتی ترکیب بچینی نشون میده که قدرت ها بر اساس پست تغییر می کنن ( مثل فیفا 11 ) و اونجا اگه مثلا رونالدو را بذاری مهاجم نوک قدرتش میشه 93 ...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شما توی بخش Head to Head Seasons وقتی ترکیب بچینی نشون میده که قدرت ها بر اساس پست تغییر می کنن ( مثل فیفا 11 ) و اونجا اگه مثلا رونالدو را بذاری مهاجم نوک قدرتش میشه 93 ...
    من کار به اونش ندارم . یعنی اورال یک بازیکن رو توی پست تخصصیش و default اش میگم .
    وگرنه هیچ وقت یک بازیکن مثل ژاوی از رونالدو قوی تر نیست . ژاوی رو هر جای دیگه بزاری اصلا نمیتونه بازی کنه . ولی رونالدو .... نمیدونم چرا حس میکنم رونالدو توی فیفا از مسی قوی تره .

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درست میگید شما دوست عزیز،این دوستمون یا اغراق کرده یا خوب دقت نکرده....بببینید ده خئا نهایتا 85-86 میشه در بهترین حالت،

بقیه ی موارد هم در بهترین حالت که بازی کنن و مصدوم نشن:
    Bale:89-90
    Wilshere89-90
    Hazard:88-89
    Lucas:88-89
    Eriksen:89-90
    Neymar:89-90
    Hummels:88-89
    Muniain:نمیدونم باش بازی نکردم...

به هر حال این کسایی که دوستمون معرفی کردن زمین تا آسمون با کسایی که بنده معرفی کردم فرق دارن،دلیلشم اینه که این بازیکنهای ایشون جزو ستاره های معروف و شناخته شده و استعداد زیادی ندارن،چون Growth یا همون رشدشون در حدود 6-7 تا اورال هست....اما مثلا یکی مثل benedetti یا lucas piazon از اورال 65 یا کمتر شروع میکنن و به 85 میرسن...این یعنی رشد.....این یعنی وقتی ستاره های بازی در سال 2020 پیر میشن شما یه تیم دیگه میتونید معرفی کنید.....

این یعنی استعداد یابی و سرمایه گذاری.....

درسته که Alen Smithies به Manuel Neuer نمیرسه،اما اورالش از 65 به 82 میرسه یعنی هفده تا تازه اونم تا سن 25 سالگی.....یعنی وقتی نویر پیر میشه و از فوتبال خدافظی می کنه این دروازه بان میشه جایگزینش و بهترین میشه تو زمان خودش.......البته smithies با همون اورال کمش تو جوونی بسیار برای من خوب میگرفت و سیو هایی میکرد که هیچکس انجام نمیداد،اما با پیشرفت کردنش به نظرم اومد دیگه مثل سابقش نیست و با بالارفتن اورال ضعیف تر میشد....

رسوندن اورال 90 به 91 یا 84 به 89 هنر نیست به خدا..........
    سلام دوست عزیز ... من اغراق نکردم فقط گفتم اگه با اینا بازی کنید قدرتشون میره بالای 90
    درضمن من 1 فصل با اینا بازی کردم overall همشون الان نزدیکه 90 هست
    کمترینشون wilshere که توی 20 سالگی overall اش شده 88
    به نظر شما ویلشر تا 24 سالگی به بالای 90 نمیرسه ؟؟؟؟ من که میگم میرسه
    وقتی تو 20 سالگی 88 هست قطعا تو 24 سالگی به 90 میرسه
    شما گفتی حداکثر قدرت ویلشر میشه 90-89 ولی من توی 1 فصل به 88 رسوندمش.....بازیکن های دیگه ای هم هستن که درست مثل ویلشر به سن 20-19 سالگی رسیدن ولی overall شون بالای 87 هست
    Last edited by arash-king; 15-05-2012 at 10:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز ... من اغراق نکردم فقط گفتم اگه با اینا بازی کنید قدرتشون میره بالای 90
    درضمن من 1 فصل با اینا بازی کردم overall همشون الان نزدیکه 90 هست
    کمترینشون wilshere که توی 20 سالگی overall اش شده 88
    به نظر شما ویلشر تا 24 سالگی به بالای 90 نمیرسه ؟؟؟؟ من که میگم میرسه
    وقتی تو 20 سالگی 88 هست قطعا تو 24 سالگی به 90 میرسه
    شما گفتی حداکثر قدرت ویلشر میشه 90-89 ولی من توی 1 فصل به 88 رسوندمش.....بازیکن های دیگه ای هم هستن که درست مثل ویلشر به سن 20-19 سالگی رسیدن ولی overall شون بالای 87 هست
    دوست عزیز،من که میدونم شما چی گفتی...دقیق هم خوندم پست شمارو....من با همه ی بازیکن هایی که گفتید کریر رفتم....همشون رو امتحان کردم....اون اورال هایی که گفتم بر اساس حضور ذهن بود،و مطمئنم به جز 1 یا 2 تا بالا پایین تر همشون درسته،این که ویلشر 19 سالشه و اورال 88 دلیل نمیشه تو 24 برسه به 92،بازیکن با بازیکن فرق داره....ویلشر خیلی خوب باشه 91 میشه نه بیشتر....

صادقانه بگم بازیکنی ندیدم به جز نیمار که با رشد کردن به 91 رسیده باشه،البته شاید دقیق حضور ذهن نداشته باشم،اما کریر زیاد بازی کردم و فکر کنم سیلوا رسید به 91،چون از همون اول 89 یا 88 بود،یا روبن سخته بخوای برسونیش به 91....

5. این کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

من کار به اونش ندارم . یعنی اورال یک بازیکن رو توی پست تخصصیش و default اش میگم .
    وگرنه هیچ وقت یک بازیکن مثل ژاوی از رونالدو قوی تر نیست . ژاوی رو هر جای دیگه بزاری اصلا نمیتونه بازی کنه . ولی رونالدو .... نمیدونم چرا حس میکنم رونالدو توی فیفا از مسی قوی تره .
    اگه بخوایم از دید فیفا در نظر بگیریم (که طبیعتا باید بگیریم) , از اونجا که به هر حال فیفا لزوما با واقعیت منطبق نیست باید بگم که وقتی برای یک بازیکن مثل رونالدو توی Specialities نوشته شده Complete Forward پس طبیعتا پست تخصصی رونالدو باید در خطر حمله باشه و نه هاف بک چپ LM که در ترکیب رئال در فیفا به صورت default وجود داره , در واقعیت هم بیشتر به عنوان بال چپ LW و یا بعضی اوقات به عنوان مهاجم نوک بازی می کنه و این دو تا پست های تخصصیش به شمار میرن , از طرف دیگه طبق قواعد بازی فیفا وقتی یک بازیکن در یک پست اورال بیشتری داشته باشه اون پست برای اون بازیکن مناسب تر هست (و طبیعتا تخصصی تر هست) که برای رونالدو در LW در یک ترکیب قدرت 92 و در ST در همون ترکیب default قدرت 93 داره (پست هایی که توی واقعیت بیشتر بازی می کنه) , در حالی که در LM قدرتش 90 هست و در واقعیت هم کمتر به عنوان یک هاف بک بازی می کنه که نشون دهنده همین مساله هست.

وقتی اورال مسی در پست مهاجم 92 و اورال رونالدو در پست مهاجم 93 هست , همچین غیرعادی به نظر نمی رسه... البته بسته به سبک بازی ممکنه افراد دیگه نظر دیگه ای داشته باشن.
    (جدای از اینکه در واقعیت شرایط متفاوتی دارن.)
    Last edited by City 17; 15-05-2012 at 15:47.

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز .
    میخواستم بدونم واسه روون اجرا شدن بازی کدوم ویندوز بهتره ؟؟؟ ایکس پی یا سون ؟؟
    من بازی رو نصب کردم روی ویندوز سون ولی همچین یه مقداری تصویر جابجایی ( لگ ) داره !!!! ( آخه من رو ایکس باکس بازی می کنم ولی حس میکنم بازی روی کامپیوتر بهتره ))
    مشخصات سیستم هم این هست ::
    athlon 64 X2 dual core 5000+ 2.59GHz
    2 GB Ram
    Nvidia Geforce 9400 GT

حالا اگه برنامه ای چیزی لازمه راهنمایی کنید مرسی

( عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراری بود . )

ممنون

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در رابطه با رونالدو و مسی
    رفیقم رو منع کردم که جلوی من حق نداره از آرژانتین یا بارسا استفاده کنه چون تمام گلهاش رو با مسی میزنه اما با رونالدو نمیتونه کار کنه و من برعکس با رونالدو عالی کار میکنم با مسی نمیتونم کار کنم
    فکر کنم شما بودی گفتی با سانچز خوب کار میکنی خب سانچز دقیقا هم استیل رونالدوست
    اگر یک تیم با بازیکنانی که باهاشون راحت بازی میکنید رو فارغ از اورال بردارید مطمئن باشید بهتر نتیچه میگیرید تا اینکه کلاسیک یا بازیکنان با بیشترین اورال رو انتخاب کنید

سلام به همه دوستان عزیز .
    میخواستم بدونم واسه روون اجرا شدن بازی کدوم ویندوز بهتره ؟؟؟ ایکس پی یا سون ؟؟
    من بازی رو نصب کردم روی ویندوز سون ولی همچین یه مقداری تصویر جابجایی ( لگ ) داره !!!! ( آخه من رو ایکس باکس بازی می کنم ولی حس میکنم بازی روی کامپیوتر بهتره ))
    مشخصات سیستم هم این هست ::
    athlon 64 X2 dual core 5000+ 2.59GHz
    2 GB Ram
    Nvidia Geforce 9400 GT

حالا اگه برنامه ای چیزی لازمه راهنمایی کنید مرسی

( عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراری بود . )

ممنون
    صددرصد سون
    تو تسک منجر در پروسس رو فیفا راست کلیک کن و اون قسمت کشویی رو بزار روی high

اقا یه سوال دارم اینو جواب میدین یا نه...با این مشخصات میشه فیفا 12 رو بازی کرد؟Dell Vostro 1520 - Core 2 Duo 2.1 GHz - 3 GB Ram
    Dell Inspiron 1520 Vostro 1500 128M Video Card -
    خیر با این کانفیگ نمیشه من سوالت رو دیده بودم ولی این مدل کانفیگای زیادی داشت نمیدونستم چه جوابی بدم ولی با این کانفیگ کلا بیخیال شو باز سی پی یو رو میشد یه کاری کرد ولی گرافیک اصلا
    Last edited by SevenCity; 15-05-2012 at 20:49.

9. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

هرنانس رو بهتون بیشنهاد میکنم از لاتسیو تا 2014 به 88 میرسه...روانیه
    Last edited by soheilnouri; 17-05-2012 at 01:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان میشه لینک dlc یورو رو بدید؟ فقط خود dlc

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

در رابطه با رونالدو و مسی
    رفیقم رو منع کردم که جلوی من حق نداره از آرژانتین یا بارسا استفاده کنه چون تمام گلهاش رو با مسی میزنه اما با رونالدو نمیتونه کار کنه و من برعکس با رونالدو عالی کار میکنم با مسی نمیتونم کار کنم
    فکر کنم شما بودی گفتی با سانچز خوب کار میکنی خب سانچز دقیقا هم استیل رونالدوست
    اگر یک تیم با بازیکنانی که باهاشون راحت بازی میکنید رو فارغ از اورال بردارید مطمئن باشید بهتر نتیچه میگیرید تا اینکه کلاسیک یا بازیکنان با بیشترین اورال رو انتخاب کنید

صددرصد سون
    تو تسک منجر در پروسس رو فیفا راست کلیک کن و اون قسمت کشویی رو بزار روی high

خیر با این کانفیگ نمیشه من سوالت رو دیده بودم ولی این مدل کانفیگای زیادی داشت نمیدونستم چه جوابی بدم ولی با این کانفیگ کلا بیخیال شو باز سی پی یو رو میشد یه کاری کرد ولی گرافیک اصلا
    اره با سانچز خیلی حال میکنم . اصلا با مسی نمیتونم برم در حالی که خیلی ها رو میبینم بدون استفاده از هیچ گونه حرکت خاصی با مسی تا جلوی دروازه میان و خیلی راحت گل میزنن .
    کار به واقعیت ندارم (یعنی توی واقعیت برعکسه) ولی خداییش رونالدو توی فیفا بهترین بازیکنه . اونقدرا من نمیتونم با رونالدو خوب بازی کنم . چون استایلش به نظرم واسم زیادی حرفه ایه . ولی سانچز روون تر و راحت تره .
    اون حرفت هم کاملا موافقم . من خودم با چلسی بهتر میرم تا بارسا . چون کمی قدرتی تر و شوت زنتر و تاکتیکی تر بازی میکنن . فوتبال اسپانیایی یا تیکی تاک به ما نیومده .

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •