شما توی بخش Head to Head Seasons وقتی ترکیب بچینی نشون میده که قدرت ها بر اساس پست تغییر می کنن ( مثل فیفا 11 ) و اونجا اگه مثلا رونالدو را بذاری مهاجم نوک قدرتش میشه 93 ...
شما توی بخش Head to Head Seasons وقتی ترکیب بچینی نشون میده که قدرت ها بر اساس پست تغییر می کنن ( مثل فیفا 11 ) و اونجا اگه مثلا رونالدو را بذاری مهاجم نوک قدرتش میشه 93 ...
من کار به اونش ندارم . یعنی اورال یک بازیکن رو توی پست تخصصیش و default اش میگم .
وگرنه هیچ وقت یک بازیکن مثل ژاوی از رونالدو قوی تر نیست . ژاوی رو هر جای دیگه بزاری اصلا نمیتونه بازی کنه . ولی رونالدو .... نمیدونم چرا حس میکنم رونالدو توی فیفا از مسی قوی تره .
سلام دوست عزیز ... من اغراق نکردم فقط گفتم اگه با اینا بازی کنید قدرتشون میره بالای 90
درضمن من 1 فصل با اینا بازی کردم overall همشون الان نزدیکه 90 هست
کمترینشون wilshere که توی 20 سالگی overall اش شده 88
به نظر شما ویلشر تا 24 سالگی به بالای 90 نمیرسه ؟؟؟؟ من که میگم میرسه
وقتی تو 20 سالگی 88 هست قطعا تو 24 سالگی به 90 میرسه
شما گفتی حداکثر قدرت ویلشر میشه 90-89 ولی من توی 1 فصل به 88 رسوندمش.....بازیکن های دیگه ای هم هستن که درست مثل ویلشر به سن 20-19 سالگی رسیدن ولی overall شون بالای 87 هست
Last edited by arash-king; 15-05-2012 at 10:16.
دوست عزیز،من که میدونم شما چی گفتی...دقیق هم خوندم پست شمارو....من با همه ی بازیکن هایی که گفتید کریر رفتم....همشون رو امتحان کردم....اون اورال هایی که گفتم بر اساس حضور ذهن بود،و مطمئنم به جز 1 یا 2 تا بالا پایین تر همشون درسته،این که ویلشر 19 سالشه و اورال 88 دلیل نمیشه تو 24 برسه به 92،بازیکن با بازیکن فرق داره....ویلشر خیلی خوب باشه 91 میشه نه بیشتر....
صادقانه بگم بازیکنی ندیدم به جز نیمار که با رشد کردن به 91 رسیده باشه،البته شاید دقیق حضور ذهن نداشته باشم،اما کریر زیاد بازی کردم و فکر کنم سیلوا رسید به 91،چون از همون اول 89 یا 88 بود،یا روبن سخته بخوای برسونیش به 91....
اگه بخوایم از دید فیفا در نظر بگیریم (که طبیعتا باید بگیریم) , از اونجا که به هر حال فیفا لزوما با واقعیت منطبق نیست باید بگم که وقتی برای یک بازیکن مثل رونالدو توی Specialities نوشته شده Complete Forward پس طبیعتا پست تخصصی رونالدو باید در خطر حمله باشه و نه هاف بک چپ LM که در ترکیب رئال در فیفا به صورت default وجود داره , در واقعیت هم بیشتر به عنوان بال چپ LW و یا بعضی اوقات به عنوان مهاجم نوک بازی می کنه و این دو تا پست های تخصصیش به شمار میرن , از طرف دیگه طبق قواعد بازی فیفا وقتی یک بازیکن در یک پست اورال بیشتری داشته باشه اون پست برای اون بازیکن مناسب تر هست (و طبیعتا تخصصی تر هست) که برای رونالدو در LW در یک ترکیب قدرت 92 و در ST در همون ترکیب default قدرت 93 داره (پست هایی که توی واقعیت بیشتر بازی می کنه) , در حالی که در LM قدرتش 90 هست و در واقعیت هم کمتر به عنوان یک هاف بک بازی می کنه که نشون دهنده همین مساله هست.
وقتی اورال مسی در پست مهاجم 92 و اورال رونالدو در پست مهاجم 93 هست , همچین غیرعادی به نظر نمی رسه... البته بسته به سبک بازی ممکنه افراد دیگه نظر دیگه ای داشته باشن.
(جدای از اینکه در واقعیت شرایط متفاوتی دارن.)
Last edited by City 17; 15-05-2012 at 15:47.
سلام به همه دوستان عزیز .
میخواستم بدونم واسه روون اجرا شدن بازی کدوم ویندوز بهتره ؟؟؟ ایکس پی یا سون ؟؟
من بازی رو نصب کردم روی ویندوز سون ولی همچین یه مقداری تصویر جابجایی ( لگ ) داره !!!! ( آخه من رو ایکس باکس بازی می کنم ولی حس میکنم بازی روی کامپیوتر بهتره ))
مشخصات سیستم هم این هست ::
athlon 64 X2 dual core 5000+ 2.59GHz
2 GB Ram
Nvidia Geforce 9400 GT
حالا اگه برنامه ای چیزی لازمه راهنمایی کنید مرسی
( عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراری بود . )
ممنون
در رابطه با رونالدو و مسی
رفیقم رو منع کردم که جلوی من حق نداره از آرژانتین یا بارسا استفاده کنه چون تمام گلهاش رو با مسی میزنه اما با رونالدو نمیتونه کار کنه و من برعکس با رونالدو عالی کار میکنم با مسی نمیتونم کار کنم
فکر کنم شما بودی گفتی با سانچز خوب کار میکنی خب سانچز دقیقا هم استیل رونالدوست
اگر یک تیم با بازیکنانی که باهاشون راحت بازی میکنید رو فارغ از اورال بردارید مطمئن باشید بهتر نتیچه میگیرید تا اینکه کلاسیک یا بازیکنان با بیشترین اورال رو انتخاب کنید
صددرصد سون
تو تسک منجر در پروسس رو فیفا راست کلیک کن و اون قسمت کشویی رو بزار روی high
خیر با این کانفیگ نمیشه من سوالت رو دیده بودم ولی این مدل کانفیگای زیادی داشت نمیدونستم چه جوابی بدم ولی با این کانفیگ کلا بیخیال شو باز سی پی یو رو میشد یه کاری کرد ولی گرافیک اصلا
Last edited by SevenCity; 15-05-2012 at 20:49.
هرنانس رو بهتون بیشنهاد میکنم از لاتسیو تا 2014 به 88 میرسه...روانیه
Last edited by soheilnouri; 17-05-2012 at 01:06.
دوستان میشه لینک dlc یورو رو بدید؟ فقط خود dlc
اره با سانچز خیلی حال میکنم . اصلا با مسی نمیتونم برم در حالی که خیلی ها رو میبینم بدون استفاده از هیچ گونه حرکت خاصی با مسی تا جلوی دروازه میان و خیلی راحت گل میزنن .
کار به واقعیت ندارم (یعنی توی واقعیت برعکسه) ولی خداییش رونالدو توی فیفا بهترین بازیکنه . اونقدرا من نمیتونم با رونالدو خوب بازی کنم . چون استایلش به نظرم واسم زیادی حرفه ایه . ولی سانچز روون تر و راحت تره .
اون حرفت هم کاملا موافقم . من خودم با چلسی بهتر میرم تا بارسا . چون کمی قدرتی تر و شوت زنتر و تاکتیکی تر بازی میکنن . فوتبال اسپانیایی یا تیکی تاک به ما نیومده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)