تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 395 از 461 اولاول ... 295345385391392393394395396397398399405445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,941 به 3,950 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

Lucas Piazon یک استعداد ناب برای پست مهاجم وسط و سمت راست،بازیکن ‏چپ پاییه و در بهترین حالت اورالش به +85 هم میرسه.....

برای پست دفاع وسط من Simeone Benedetti رو پیشنهاد میکنم،فیزیک مناسب،سن پایین در عین حال قوی،با قدرت توپ گیری و stand tackling بالا...

دفاع چپ هم داویده سانتون و daprela کچله خوب هستن،و همچنین بهترین دفاع چپ فیفا به نظر من Criscito......

جیمز رودریگز پورتو هم برای وینگر چپ مناسب هستش....

اگه پست خاصی مد نظرت هست بگو تا بازیکن خوب بگم بهت.......
    دمت گرم داداش
    خوب کساییو معرفی کردی واسم. بریم که ریالو قهرمان کنیم

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

دوستان سلام..... من فیفا رو نصب کردم ولی چرا هر وقت می رم تو بازی و میام بیرون سیو نمیشه و تنظیمات رو دوباره باید انجام داد ...کسی این مشکل رو داشته ......؟؟؟
    ------------------
    گویا واسه خودش حل شد ولی ، این پچ آپدیتی که دوستان گذاشتن رو نصب می کنم ولی تو بازی تغییری ایجاد نمیشه !!!! برنامه پس از نصب چیزی تو پوشه فیفا 12 در داکیومنتسم نمیریزه و یک پوشه به نام اول برنامه خودش +فیفا 12 کنارش ایجاد می کنه (حاوی یک سرس فایل)!!! طبیعیه ؟؟
    تو بازی که میرم هنوز انلکا هست و چلسی 4-4-2
    ابتدا اون پوشه رو ایجاد کردم در قسمت فیفا و بعد هم برنامه رو اجرا کردم و آدرس فیفا رو ازم خواست و خودش نصب کرد و تمام ولی ......
    Last edited by joopiter23; 14-05-2012 at 10:23.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من اینا را واسه یوونتوس خودم گرفتم که هنوز سنشون به 23-24 نرسیده OVERALL شون به بالای 90 رسیده
    Hazard بازیکن لیل / Neymar بازیکن سانتوس / Muniain از اتلتیک بیلبائو / Hummels دفاع دورتموند
    Lucas از سائوپائولو / Bale از تاتنهام / Gotze از دورتموند / Wilshere از آرسنال / دروازه بان De gea از منچستر

حالا فعلا اینا را بخر
    چطوری اورال اینا میره بالای 90 . الان مسی توی این اپدیت اخر قدرتش 92 و رونالدو هم 90 شده . بعد اگه اینایی که گفتی میرن بالای 90 که دیگه classic xl رو قورت میدن چه برسه به تیم های دیگه .
    طی تحقیقاتی که کردم در هر صورت هیچ بازیکنی اورالش بالاتر از مسی نمیشه . رونالدو هم به زور میرسه به اورال مسی .

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چطوری اورال اینا میره بالای 90 . الان مسی توی این اپدیت اخر قدرتش 92 و رونالدو هم 90 شده . بعد اگه اینایی که گفتی میرن بالای 90 که دیگه classic xl رو قورت میدن چه برسه به تیم های دیگه .
    طی تحقیقاتی که کردم در هر صورت هیچ بازیکنی اورالش بالاتر از مسی نمیشه . رونالدو هم به زور میرسه به اورال مسی .
    درست میگید شما دوست عزیز،این دوستمون یا اغراق کرده یا خوب دقت نکرده....بببینید ده خئا نهایتا 85-86 میشه در بهترین حالت،

بقیه ی موارد هم در بهترین حالت که بازی کنن و مصدوم نشن:
    Bale:89-90
    Wilshere89-90
    Hazard:88-89
    Lucas:88-89
    Eriksen:89-90
    Neymar:89-90
    Hummels:88-89
    Muniain:نمیدونم باش بازی نکردم...

به هر حال این کسایی که دوستمون معرفی کردن زمین تا آسمون با کسایی که بنده معرفی کردم فرق دارن،دلیلشم اینه که این بازیکنهای ایشون جزو ستاره های معروف و شناخته شده و استعداد زیادی ندارن،چون Growth یا همون رشدشون در حدود 6-7 تا اورال هست....اما مثلا یکی مثل benedetti یا lucas piazon از اورال 65 یا کمتر شروع میکنن و به 85 میرسن...این یعنی رشد.....این یعنی وقتی ستاره های بازی در سال 2020 پیر میشن شما یه تیم دیگه میتونید معرفی کنید.....

این یعنی استعداد یابی و سرمایه گذاری.....

درسته که Alen Smithies به Manuel Neuer نمیرسه،اما اورالش از 65 به 82 میرسه یعنی هفده تا تازه اونم تا سن 25 سالگی.....یعنی وقتی نویر پیر میشه و از فوتبال خدافظی می کنه این دروازه بان میشه جایگزینش و بهترین میشه تو زمان خودش.......البته smithies با همون اورال کمش تو جوونی بسیار برای من خوب میگرفت و سیو هایی میکرد که هیچکس انجام نمیداد،اما با پیشرفت کردنش به نظرم اومد دیگه مثل سابقش نیست و با بالارفتن اورال ضعیف تر میشد....

رسوندن اورال 90 به 91 یا 84 به 89 هنر نیست به خدا..........

6. 2 کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستانی که دنبال مهاجم های جوون و مستعد برای پست مهاجم میخوان من نظرم اول همون Lucas piazon هست بعدش دو گزینه ی Wickham و Pasquato هستن،اولیه چپ پا و دومی و سومی راست پا هستند،البته pasquato سال اول نمیتونید بخریدش چون تازه ترنسفر شده و به هیچ تیمی نمیره و از سال دوم کریر میتونید بخریدش.....

اما یه بازیکن دیگه هست به نام Marek Suchy برای پست دفاع وسط ، بازیکن خوبیه اما در حد سیمئونه نیست....

هافبک وسط تام کلورلی منچستر عالیه برای رشد کردن و در صورت بازی مداوم و مصدوم نشدن از 73 به 85 خواهد رسید...

اگه پست خاصی مدنظرتون بود بگید...

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

بالاترین اورال ثبت شده برای مسی 96 هستش.......

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینارو چطوری میخرین؟من تیمم لاتسیو هستش ولی اصن به من بودجه نمیدن....مگه با یووه چیکار می کنی که اینهمه بازیکن خریدی؟من حتی بیشنهادم میدم نمیان...حتی بیشنهاد بالا....
    دوست عزیز یه راه حل بهت پیشنهاد می کنم که معمولا خودم انجام میدم.....

ببینید شما وارد هر تیمی که میشید حدودا 28-32 بازیکن توش هست،حالا دو حالت داره،یا شما میخواید تو تیم انقلاب به پا کنید و همه بازیکنای مدنظرتون رو یه ساله بخرید باید ابتدا تمام 28 تا 32 نفر رو بذارید توی Tansfer ‎list و همه رو بفروشید،در این بین اگرم تیمتون ستاره داشته باشه که رئال و دیگر تیم های پولدار میان سراغش و پول خوبی با فروش همه ی بازیکنا میتونید بدست بیارید و با این پول در حالت خوشبینانه میتونید 12-13 بازیکن خوب و کسایی که نیاز دارید بخرید،بقیش یعنی کسایی که هنوز نتونستید بخرید به دلایلی مثل قبول نکردن پیشنهادتون و یا تمام شدن بودجه هم برای فصل بعدی موکول میشه........اگرم نمیتونید اینجوری تیمو متحول کنید پس بهتره سالی فقط دو سه تا بازیکن بخرید با بودجه ای که از جامها بدست میارید و بقیش رو یا باید با بازیکن های تیم سر کنید یا با youth Academy.........

البته اون مورد تحول و انقلاب رو که گفتم بعضی اوقات جواب نمیده،مثلا نمیشه بخواید سوانسی رو کامل بفروشید و مسی و رونالدو رو بیارید تو تیمتون....بالاخره بازیکن ها و دارایی خودتون هم باید در یه حدی باشه که بتونید.......

9. این کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آکادمی تنها راه در آمدزایی هست
    در صورت فروش بازیکنان، دیگه اون تیم که لاتزیو نیست و یه تیم بی هویته
    در سال اول هم میتونید بازیکنان رزرو رو(لیست سوم)کامل بفروشید و فقط یک ستاره بخرید با بودجه اولیه
    در ضمن با لول اماتور تا ورلدکلس در مدیریت که خیلی راحت میشه با اون بودجه های کذایی و اون سطح رضایت بازیکنان راحت ستاره جذب کرد
    همین الان تست کنید بازیکنای تو لول پایینتر خیلی راحتتر میان تو تیمت تا لول لجندری
    شنیدم تو لول های پایینتر در صورت پیشنهاد به یه بازیکن و پشیمون شدنت بعضی اوقات ازت میخوان که اون بازیکن درخواستی را از باشگاه با قیمت پایینتر بخری اینم نکته جالبی بود ولی هیچوقت این اتفاق تو لجند نمیفته و هیچ بازیکنی جز ترنسفر لیست رو نمیتونی با قیمت مورد نظر خود بازیکن بخری باید بیشتر بدی و در لول های پایین میتونی حتی کمتر هم پیشنهاد بدی که لجندری با واقعیت دنیای فوتبال همخونی بیشتری داره چون در صورت خرید اون بازیکن، باشگاه قبلی بازیکن دستش خالی میمونه
    یک بازیکن جوون هم هست به نام دلفونسو که با قیمت پایین هم باشگاهش راضی میشه، در لجند با یک ملیون بیشتر هم راضی میشه این بازیکن تو همون اورال 73 هم مثل یک بازیکن در حد 85 بازی میکنه و نکته دیگه اینکه حتما لازم نیست از شر بازیکنهای معروف و پیر راحت بشید بازیکنی مثل فورلان یا لورنته در سن 34 یا 35 سالگی نهایتا استامینا یا سرعتشون میاد پایین ولی همچنان شم بالای گلزنی دارند و فینیشینگشون بالاست در واقع اوررال مهم نیست مهم اینه که شما با چه بازیکنی راحت تر هستید مثلا من اگر تیم کلاسیک یا بارسارو هم داشته باشم حتما باید موسی سیسوکو با اورال 80 تو تیمم باشه و در قسمت هافبک برام بازی کنه چون اونقدری که با این بازیکن خوب بازی میکنم با ماتئوس یا هافبک دفاعی های غول بارسا نمیتونم خوب بازی کنم با ناگاتامو که هیچوقت اوررالش به 82 نخواهد رسید خیلی بهتر بازی میکنم تا کریستیکو مهم اینه که شما با چه بازیکنی خوب بازی میکنید اورال تاثیرش کمتره تا مچ شدن شما با بازیکن
    Last edited by SevenCity; 14-05-2012 at 18:04.

11. 3 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حتما باید موسی سیسوکو با اورال 80 تو تیمم باشه و در قسمت هافبک برام بازی کنه چون اونقدری که با این بازیکن خوب بازی میکنم با ماتئوس یا هافبک دفاعی های غول بارسا نمیتونم خوب بازی کنم با ناگاتامو که هیچوقت اوررالش به 82 نخواهد رسید خیلی بهتر بازی میکنم تا کریستیکو مهم اینه که شما با چه بازیکنی خوب بازی میکنید اورال تاثیرش کمتره تا مچ شدن شما با بازیکن[/QUOTE]

==================

ممنون از توضیحات جالبت...تو مگه لوتار ماتئوس افسانه ایی رو هم تو تیمت داری و باهاش بازی می کنی؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اینجا یه چیز کم داره یه سر مربی یه اسم کی روش که این مربی های نوجوان و بزرگسال رو از این انجمن در بیاره و راستی راستی بفرسته به جاهای ایران واسه استعداد یابی ایول به تمام بچه های فروم که اینقدر جزئیات حال میکنید خیلی دنبال این جور چیزا هستید امیدوارم موفق باشید
    از یه منظر هم شده مثل بازار بورس خدای خیلی بحث هاتون حال میده این میاد یه بازیکن معرفی میکنه و اون یکی یکی دیگه رو پیدا میکنه
    من که نمتونم زیاد بازی کنم وگرنه خیلی حال میده این کریر مود فیفا واقعا معرکه هست
    در کل همتون رو به خدای بزرگ میسپارم

14. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این بازیکنان رو بخرید:

T. Courtois : دروازبان هست مال چلسی هست اولش ملیتش بلپیکی هست الان اورالش 86 هست دروازبان فیکسمه خیلی هم جوان هست فکر کنم 16 یا 17 سالشه

P.Jones یه مدافع واقع هرکول هست ملیت انگلستان در حال حاضر 86 هست برای من
    S. Bendetti این بازیکن ایتالیایی هست یه مدافع واقعا ناب هست یعنی قدرتهاش واقعا نجومی هست پرش : 99 قدرت سر زنی : 99 سرعت و شتاب هردو : 96 انرژی : 97 و قدرت بدنی 99 هر پنجره ترنسفر باشگاه های مختلفی 2.5 برابر قیمت واقعیش رو برای خریدش بهم پیشنهاد می دن ولی نمی دونن این بازیکن توی باشگاه من بازنشست خواهد شد و فروشی نیست به هیچ قیمت

بازیکنان دیگه ای که باید بخرید Eriksen سوئدی - جک ویلشیر - ماریو گوتزه - گریث بیل - لوکاس - نیمار هست همگی اورال 89 دارن اینا و البته نیمار 90 هست یه هافبک دفاعی هم به اسم casemiro هست ملیتش برزیلی هست حتما بخرید... و البته یه بازیکن دوست داشتنی که من دیوانه استیلش هستم Zhano Ananidze این بازیکن مورد علاقه منه توی کریر مود توی فیفا 11 هم داشتمش گرجستانی هست و واقعا تکنیکی و مطمئن 85 اورالشه الان خیلی زود رشد می کنه و به این اورال می رسه

اگه احیانا به آرژانتین اسکوت فرستادید و بازیکنی به اسم Ernesto Carazo پیدا کرد براتون بدونید یه ستاره در پیش رو دارید در 23 سالیگی به 85 رسیده از 16 سالگی توی تیم هست و پیش بینی شده تا اورال 90 افزایش پیدا کنه

16. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •