تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 394 از 461 اولاول ... 294344384390391392393394395396397398404444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,931 به 3,940 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوستان امروز من لیگمو تموم کردم (2015-2016) همه ی جامارو بدون کلک درو کردم. هم جام حذفی , هم لیگ , جام باشگاه های اروپا و جام اتحادیه. که البته تیمم فکر کنم از لوگوم پیداس چلسیه. ترکوندم این کامپیوترو دیگه. الانم بعد 4 سال رفتم ریال. البته با یه پیشنهاد نجومی. دوستان اگر لطف کنن یه چندتا بازیکن جوونه مستعد بهم معرفی کنن ممنون می شم. البته واسه ریال می خوام بخرم. وای استاد اومد. بای

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تو رو خدا منو کمک کنید
    من با دسته بازی میکنم و میخوام با آنالوگ های دسته حرکت تکنیکی بزنم و شادی پس از گل داشته باشم
    (((( البته نه از نوع اون شادی پس از گل معروف ))))
    ولی اصلا آنالوگ ها فعال نیستن تا کار کنن....... وقتی توی ستینگ بازی هم میرم تا درست کنم RS و LS را پیدا نمیکنم
    اصلا نیست که پیداش کنم....کمک کنید لطفا
    Last edited by arash-king; 12-05-2012 at 17:07.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با دسته بازی میکنم و میخوام با آنالوگ های دسته حرکت تکنیکی بزنم و شادی پس از گل داشته باشم
    (((( البته نه از اون شادی پس از گل های معروف ))))
    ولی اصلا آنالوگ ها فعال نیستن تا کار کنن....... وقتی توی ستینگ بازی هم میرم تا درست کنم RS و LS را پیدا نمیکنم
    توی چند پست راه حل این نوشته شده از جمله این پست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

(((( البته نه از نوع اون شادی پس از گل معروف ))))
    به جون خودم هر کی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش بره دیگه هیچ مشکلی نداره

6. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان امروز من لیگمو تموم کردم (2015-2016) همه ی جامارو بدون کلک درو کردم. هم جام حذفی , هم لیگ , جام باشگاه های اروپا و جام اتحادیه. که البته تیمم فکر کنم از لوگوم پیداس چلسیه. ترکوندم این کامپیوترو دیگه. الانم بعد 4 سال رفتم ریال. البته با یه پیشنهاد نجومی. دوستان اگر لطف کنن یه چندتا بازیکن جوونه مستعد بهم معرفی کنن ممنون می شم. البته واسه ریال می خوام بخرم. وای استاد اومد. بای
    چلسی رو عشق است . البته فقط تو فیفا . تو واقعیت فقط بارسا .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کسی نبود راهنمایی کنه
    یا فایل بزاره من بتونم با فایل جویستیک در داکیومنتم جایگزینش کنم؟
    به راه حلی بزارید
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

Lucas Piazon یک استعداد ناب برای پست مهاجم وسط و سمت راست،بازیکن ‏چپ پاییه و در بهترین حالت اورالش به +85 هم میرسه.....

برای پست دفاع وسط من Simeone Benedetti رو پیشنهاد میکنم،فیزیک مناسب،سن پایین در عین حال قوی،با قدرت توپ گیری و stand tackling بالا...

دفاع چپ هم داویده سانتون و daprela کچله خوب هستن،و همچنین بهترین دفاع چپ فیفا به نظر من Criscito......

جیمز رودریگز پورتو هم برای وینگر چپ مناسب هستش....

اگه پست خاصی مد نظرت هست بگو تا بازیکن خوب بگم بهت.......

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اینا را واسه یوونتوس خودم گرفتم که هنوز سنشون به 23-24 نرسیده OVERALL شون به بالای 90 رسیده
    Hazard بازیکن لیل / Neymar بازیکن سانتوس / Muniain از اتلتیک بیلبائو / Hummels دفاع دورتموند
    Lucas از سائوپائولو / Bale از تاتنهام / Gotze از دورتموند / Wilshere از آرسنال / دروازه بان De gea از منچستر

حالا فعلا اینا را بخر

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من اینا را واسه یوونتوس خودم گرفتم که هنوز سنشون به 23-24 نرسیده OVERALL شون به بالای 90 رسیده
    Hazard بازیکن لیل / Neymar بازیکن سانتوس / Muniain از اتلتیک بیلبائو / Hummels دفاع دورتموند
    Lucas از سائوپائولو / Bale از تاتنهام / Gotze از دورتموند / Wilshere از آرسنال / دروازه بان De gea از منچستر

حالا فعلا اینا را بخر

اینارو چطوری میخرین؟من تیمم لاتسیو هستش ولی اصن به من بودجه نمیدن....مگه با یووه چیکار می کنی که اینهمه بازیکن خریدی؟من حتی بیشنهادم میدم نمیان...حتی بیشنهاد بالا....

12. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینارو چطوری میخرین؟من تیمم لاتسیو هستش ولی اصن به من بودجه نمیدن....مگه با یووه چیکار می کنی که اینهمه بازیکن خریدی؟من حتی بیشنهادم میدم نمیان...حتی بیشنهاد بالا....
    خب بستگی به شانس خودت هم داره
    من پیشنهاد میدادم تیم قبول میکرد و قیمت بازیکن ها را بالا پایین میکردم
    بعضی هاشون هم خریدم و نیم فصل قرضی دادم رفتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •