نه بابا.رضا جان ما فقط خواستیم به دوستمون اطمینان بدیم که مشکلی نداره گوشی اگر no name باشه.فدات.
اونکه میزنه شمایی.کتک خور ماییم.
نه بابا.رضا جان ما فقط خواستیم به دوستمون اطمینان بدیم که مشکلی نداره گوشی اگر no name باشه.فدات.
اونکه میزنه شمایی.کتک خور ماییم.
شما آقایی حامد جان ما کیسه بوکستیم. راستی دوستان تا حالا براتون پیش آمده که صفحه تاچ اسکرینتون یه هو از کار بیافته ؟ دیشب از من از کار افتاد یه ریستارت کردم درست شد فکر کنم p1 من پیر شده دیگه
![]()
آقا یه دنیا ممنون. اگه شماها نبودین من چیکار میکردم!!!!!!! 2 نمونه sony وsandisk داشت با 2000 تومان تفاوت قیمت. من sandisk برداشتم 65 با گارانتی مادام العمر! خوبه؟ کاملا جواب داد. حتی یه کمی هم از سرعت کم نشد. الان 7500 مگا بایت روش ریختم آخ نگفته. واقعا P1i از تمام گوشیهای قبلیم بهتره. حالا فقط یه هندزفری کم دارم
ایول.مخلصیم.
اگر مشکل مالی نداری DS220 بگیر حالش رو ببر.من 75.000 قیمت دارم.
ایشون هستن..
البته شاید بهترش هم باشه.
چه خبره حامد خان ؟ مگه چي داره كه اينقدر قيمتش بالاست ؟
ولي خيلي قشنگه ها ، حيف كه قرمزه![]()
قیمتش دو سه هفته پیش که می خواستم بگیرم 64 بود طبقه 3 علاالدین
من ds970 دارم یا رو می گفت از 220 بهتره قیمتش هم 60 بود فقط صداشون رو تاحالا مقایسه نکردم.
ولی خیلی شبیه به mp3player هست
سلام.امیر خان گل.
راستش اول اینکه استریو هست.بلوتوث هست.کیفیت صداش میگن خیلی بالاس.تا 2 برابر معمولی ها.caller ID داره.با چیزای دیگه.
بچه ها اینو امتحان کنید باحاله
قبلا یه پک بود با چندتا فایل sis که آیکون های منو رو عوض میکرد
اینم یه فایل sis دیگه برای عوض کردن آیکون های گوشی که تقریبا همه چی رو عوض میکنه.
باحاله
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Main_Menu:
Entertainment:
Phone:
Organiser:
Tools:
File_Manager:
منبع : persian-forums.com
اینم یکی دیگه
Standby:
Main_Menu:
Multimedia:
Entertainment:
Organiser:
Tools:
اینم پک آیکون ها به صورت فایل های PNG
منبع : persian-forums.com
هر دوتا رو تو تاپیک هک هم گذاشتم
اووووووووفففففففففففففایو ل. چه خوشگله. ندیده بودمش. مرسی. واقعا جالبه لوازم سونی اریکسون.راستی موقع فیلم برداری این فلاش رو نمیشه روشن کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)