درسته خودمم امروز پرسیدم. 300با گارانتی!!!!
یه جا هم 270 دیدم بدون گارانتی.(رو نت)
درسته خودمم امروز پرسیدم. 300با گارانتی!!!!
یه جا هم 270 دیدم بدون گارانتی.(رو نت)
سلام بچه ها از کجا میشه فهمید p1 اصله یا نه ؟!
در ضمن میشه منویp1 رو فارسی کرد؟!
یا علی
پشتش نوشته made in china
اره خیلی راحت فارسی میشه با pcsouit
پشت گوشی من هیچی ننوشته ...
یعنی ننوشته made in china
ممکنه تقلبی باشه !
شاید No Name باشه دوست عزیزمتقلبی نه اما مثل گوشیهای نوکیا که فنلاندی و آلمانی دارن این نمونه هم اینجوریه به نظر من, اما بهتر بود لیبل چین می خریدین
![]()
این سایت برای من فیل ت ر شده و هر کاری کردم نتونستم این برنامه را دانلود کنم. برنامه دیگه ای وجود نداره؟برای آفیس که میتونید از هر برنامه ای که خواستید اون فایل رو open کنید.
یه برنامه هست به نام file associate uiq3 که هنوز کرک نشده ولی با اون میشه خودتون تعیین کنید که چه فایلی با چه برنامه ای باز بشه.
بچه ها بنده خدا رو نگران نکنید.مشکلی نیست.من نشنیدم کسی ناراضی باشه از سری no name.پشت گوشی من هیچی ننوشته ...
یعنی ننوشته made in china
ممکنه تقلبی باشه !
خیلی هم خوبه.
مبارکت باشه.
گوشی خوبیه.
تاپیکش توی بخش نرم افزار هست.این سایت برای من فیل ت ر شده و هر کاری کردم نتونستم این برنامه را دانلود کنم. برنامه دیگه ای وجود نداره؟
آقا یه دنیا ممنون ، خیالمو راحت کردین .
مخلص همتون![]()
بله p1 صداش در هر دو حالت بلندتره.شارژر-هندزفری-باتری-کابل usb-دوتا قلم- کیف-شارژر رومیزی -سی دی و یه سری راهنما و کاغذ های دیگه.موفق باشی
من اصلا ایشون نگران نکردم و نگفتم تقلبیه بازم شاید دوستان جوره دیگه ای خوندن و خاستن پست بدن در این رابطه
شاید no name باشه دوست عزیزم تقلبی نه اما مثل گوشیهای نوکیا که فنلاندی و آلمانی دارن این نمونه هم اینجوریه به نظر من, اما بهتر بود لیبل چین می خریدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)