تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 461 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سیستم امتیاز دهی و رنکینگ در Head To Head فیفا خیلی مسخرس
    مثلا میبینی طرف300 تا فصل بازی کرده و همش 10 تا لیگ تایتل گرفته اما رتبش مثلا 60 یا 70 هست
    اما کسی که 50 یا 60 تا تایتل داره رتبش پایین تره
    بر اساس تعداد فصل هایی که بازی کردی امتیاز میگیری هر چی بیشتر بهترو و اینجوری خوب نیست
    54 تا تایتل گرفتم رنکم 93 شده و یارو 9 تاتایتل گرفته از من کلی بالاتره

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

اره خیلی زیاد میاد
    برا من تو هر بازی میاد اصلا نمیتونم بازی کنم

تو فروم EA گفتن مشکل از همین پچ آخری هست که فیفا داده ( جام ملت های اروپا )

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

علیرضا حقیقی هم تو روبین غازان هست

خدایی !!!! ولی فکر نکنما. اون موقع هنوز توو پرسپولیس بود. حالا می رم یه نگاه میندازم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خدایی !!!! ولی فکر نکنما. اون موقع هنوز توو پرسپولیس بود. حالا می رم یه نگاه میندازم
    اگه اسکواد رو آپدیت کنید حقیقی باید باشه توی روبین کازان چون من دیتا پک 4 PES رو دانلود کردم علیرضا توی روبین کازان هست ولی من چون امسال نتونستم لایو برم اسکوادم رو نتونستم آپ کنم

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک باگ جالب و اشکال در بازی پیدا کردم.

expedition mode بازی که همراه با uefa euro 2010 عرضه شده رو بازی میکردم و خوب حوصله ندارم 180 بازی رو با بازیکنانی با اورآل 65 رو درجه سختی legendary برم برای همین درجه سختی رو آوردم روی آماتور. جالبیش اینجاست! وقتی که یک گل میزدم توپ رو میدادم به دفاع آخرم رو میکردم به روازه خودی همینطوری بدون اینکه دکمه ای بزنم وایمیسادم. جدا از اینکهبازیکنان حریف اینقدر احمق هستند(به خاطر درجه سختی) که توپ رو نمیتونن ازت بگیرن یک مشکل بزرگ بوجود میاد و اون هم اینه که زمان بازی هیچوقت تموم نمیشه.

برای مثال 90 دقیقه تموم میشه وقت اضافه رو هم اعلام میکنه ولی 5 دقیقه(به زمان واقعی) هم از اون زمان بگزره بازم داور سوت رو نمیزنه. هر چقدر صبر کنید بازی تموم نمیشه. مگر اینکه حمله کنید به سمت دروازه حریف که به وسطای زمین برسی داور سوت میزنه.

5. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یک باگ جالب و اشکال در بازی پیدا کردم.

expedition mode بازی که همراه با uefa euro 2010 عرضه شده رو بازی میکردم و خوب حوصله ندارم 180 بازی رو با بازیکنانی با اورآل 65 رو درجه سختی legendary برم برای همین درجه سختی رو آوردم روی آماتور. جالبیش اینجاست! وقتی که یک گل میزدم توپ رو میدادم به دفاع آخرم رو میکردم به روازه خودی همینطوری بدون اینکه دکمه ای بزنم وایمیسادم. جدا از اینکهبازیکنان حریف اینقدر احمق هستند(به خاطر درجه سختی) که توپ رو نمیتونن ازت بگیرن یک مشکل بزرگ بوجود میاد و اون هم اینه که زمان بازی هیچوقت تموم نمیشه.

برای مثال 90 دقیقه تموم میشه وقت اضافه رو هم اعلام میکنه ولی 5 دقیقه(به زمان واقعی) هم از اون زمان بگزره بازم داور سوت رو نمیزنه. هر چقدر صبر کنید بازی تموم نمیشه. مگر اینکه حمله کنید به سمت دروازه حریف که به وسطای زمین برسی داور سوت میزنه.

منم دقیقا با همین روش این مود رو به اتمام رسوندم
    توپ رو شیلد می کرد بازیکنم و زمان بازی می گذشت منم دسته رو میذاشتم روی میز و به کارام میرسیدم نیمه دوم شروع میشد یه گل می زدم و بعد دوبار اتلاف وقت تا اینکه دقیقه نود بشه و توپ به جریان بیفته تا سوت زده بشه این باگ نیست برنامه نویسی همینه همیشه هم بود هم توی فیفا هم PES در حالتی که توپ در یک سوم دفاعی هست سوت زده نمیشه توی فوتبال واقعی هم داورها توی حمله ها سوت نمی زنن و منتظر میشن تا توپ به میانه زمین برسه و بعد سوت پایان رو بزنن... مود اگزپدیشن خیلی کمتر از مود ورلد تور فیفا استریت هست چون بازیکنی که از تیم مقابل میده شانسی هست من حدود 15 تا بازی با اسپانیا بازی کردم ولی سیلوا - تورس - ویا و ... رو نداد بهم خیلی بده کاش یه جوری بود که بازیکنی که بهت می ده و نمی خواییش دیگه دفعه بعد توی لیست رندومایز نباشه متاسفانه ممکنه یه بازیکن رو اصلا نده ولی یه بازیکن خاص رو هی بهت پیشنهاد بده

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان آپدیتی برای فیفا نیومده همراه با پچ ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم دقیقا با همین روش این مود رو به اتمام رسوندم
    توپ رو شیلد می کرد بازیکنم و زمان بازی می گذشت منم دسته رو میذاشتم روی میز و به کارام میرسیدم نیمه دوم شروع میشد یه گل می زدم و بعد دوبار اتلاف وقت تا اینکه دقیقه نود بشه و توپ به جریان بیفته تا سوت زده بشه این باگ نیست برنامه نویسی همینه همیشه هم بود هم توی فیفا هم PES در حالتی که توپ در یک سوم دفاعی هست سوت زده نمیشه توی فوتبال واقعی هم داورها توی حمله ها سوت نمی زنن و منتظر میشن تا توپ به میانه زمین برسه و بعد سوت پایان رو بزنن... مود اگزپدیشن خیلی کمتر از مود ورلد تور فیفا استریت هست چون بازیکنی که از تیم مقابل میده شانسی هست من حدود 15 تا بازی با اسپانیا بازی کردم ولی سیلوا - تورس - ویا و ... رو نداد بهم خیلی بده کاش یه جوری بود که بازیکنی که بهت می ده و نمی خواییش دیگه دفعه بعد توی لیست رندومایز نباشه متاسفانه ممکنه یه بازیکن رو اصلا نده ولی یه بازیکن خاص رو هی بهت پیشنهاد بده

چه تفاهمی .

درسته . شما درست میگین ولی خوب زمان تموم میشه باید سوت بزنه داور دیگه. در فوتبال واقعی البته این اتفاق نمی افته ولی میشه یک تیم توپ رو توی دفاعش پاس بده برای تلف شدن وقت. و داور در نهایت سوت رو میزنه.

خیلی بد شد که من میخواستم از پرتغال کریس رونالدو و نانی رو بگیرم!! امیدوارم حداقل نانی رو بده. من با رونی مد رو شروع کردم. خوبیش اینه البته یک تیم هایی مثل فرانسه ، انگلیس ، اسپانیا و ایتالیا بازیکنان خوب زیاد دارن.

در ضمن شاید جاش تو تاپیک خودشه ولی خیلی dlc ضعیفه و ترکیب ها ناقص. مگه میشه رونی شماره 24 باشه تو انگلیس و ذخیره؟

10. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله متاسفانه اونطور که باید مایه نذاشت براش به نظرم فیفا استریت رو باید سال آینده همین موقع میداد نه اینکه توی سالی که یورو یا ورلد کاپ هست امسال باید به جای فیفا استریت روی ساخت بازی اختصاصی یورو 2012 تمرکز می کرد مثل سابق

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .
    اول همه عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراریه !!! گشتم ولی گیر نیاوردم .
    میخواستم اگه میشه یکی تنظیمات مربوط به سرعت شوت پاس ((( همونا که تو قسمت گیم ستینگ هست ))) که هم مربوط به cpu میشه هم مربوط به خودمون رو بذاره ...... آخه من این فیلمایی که تو سایت EA میبینم خیلی شوتاشون بهتر میره ....واسه ما انگار جون ندارن !!!!

ممنون میشم یه تنظیم توپ واسش بگید ....مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

User Game Customisation
    Sprint Speed – 52

Acceleration – 50

Shot Error – 50

Pass Error – 55

Shot Speed – 50

Pass Speed – 54

Injury Frequency – 75

Injury Severity – 60

Goalkeeper Ability – 50

Positioning: Marking – 60

Positioning: Run Frequency – 80

Positioning: Line Height – 45

Positioning: Line Length – 40

Positioning: Line Width – 54

Positioning: Fullbacks – 57

Power Bar – 50

CPU Game Customisation
    Sprint Speed – 52

Acceleration – 50

Shot Error – 60

Pass Error – 60

Shot Speed – 50

Pass Speed – 54

Injury Frequency – 75

Injury Severity – 60

Goalkeeper Ability – 50

Positioning: Marking – 55

Positioning: Run Frequency – 80

Positioning: Line Height – 45

Positioning: Line Length – 40

Positioning: Line Width – 54

Positioning: Fullbacks – 57

15. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

این دورتموند چرا اینطوریه؟
    هیچ توپی نمیره تو گل.هر چی میزنم یا میخوره تیرک یا میره بیرون

کلا وقتی وارد کریر میشی انگار یه بازی دیگه ست!.مثلا با دورتموند بازی دوستانه انجام میدی و 4 تا میزنی ولی وقتی میری توی کریر از زدن یه گل هم عاجز میمونی!

17. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •