خدایی !!!! ولی فکر نکنما. اون موقع هنوز توو پرسپولیس بود. حالا می رم یه نگاه میندازم
خدایی !!!! ولی فکر نکنما. اون موقع هنوز توو پرسپولیس بود. حالا می رم یه نگاه میندازم
اگه اسکواد رو آپدیت کنید حقیقی باید باشه توی روبین کازان چون من دیتا پک 4 PES رو دانلود کردم علیرضا توی روبین کازان هست ولی من چون امسال نتونستم لایو برم اسکوادم رو نتونستم آپ کنم
یک باگ جالب و اشکال در بازی پیدا کردم.
expedition mode بازی که همراه با uefa euro 2010 عرضه شده رو بازی میکردم و خوب حوصله ندارم 180 بازی رو با بازیکنانی با اورآل 65 رو درجه سختی legendary برم برای همین درجه سختی رو آوردم روی آماتور. جالبیش اینجاست! وقتی که یک گل میزدم توپ رو میدادم به دفاع آخرم رو میکردم به روازه خودی همینطوری بدون اینکه دکمه ای بزنم وایمیسادم. جدا از اینکهبازیکنان حریف اینقدر احمق هستند(به خاطر درجه سختی) که توپ رو نمیتونن ازت بگیرن یک مشکل بزرگ بوجود میاد و اون هم اینه که زمان بازی هیچوقت تموم نمیشه.
برای مثال 90 دقیقه تموم میشه وقت اضافه رو هم اعلام میکنه ولی 5 دقیقه(به زمان واقعی) هم از اون زمان بگزره بازم داور سوت رو نمیزنه. هر چقدر صبر کنید بازی تموم نمیشه. مگر اینکه حمله کنید به سمت دروازه حریف که به وسطای زمین برسی داور سوت میزنه.
![]()
منم دقیقا با همین روش این مود رو به اتمام رسوندم
توپ رو شیلد می کرد بازیکنم و زمان بازی می گذشت منم دسته رو میذاشتم روی میز و به کارام میرسیدم نیمه دوم شروع میشد یه گل می زدم و بعد دوبار اتلاف وقت تا اینکه دقیقه نود بشه و توپ به جریان بیفته تا سوت زده بشه این باگ نیست برنامه نویسی همینه همیشه هم بود هم توی فیفا هم PES در حالتی که توپ در یک سوم دفاعی هست سوت زده نمیشه توی فوتبال واقعی هم داورها توی حمله ها سوت نمی زنن و منتظر میشن تا توپ به میانه زمین برسه و بعد سوت پایان رو بزنن... مود اگزپدیشن خیلی کمتر از مود ورلد تور فیفا استریت هست چون بازیکنی که از تیم مقابل میده شانسی هست من حدود 15 تا بازی با اسپانیا بازی کردم ولی سیلوا - تورس - ویا و ... رو نداد بهم خیلی بده کاش یه جوری بود که بازیکنی که بهت می ده و نمی خواییش دیگه دفعه بعد توی لیست رندومایز نباشه متاسفانه ممکنه یه بازیکن رو اصلا نده ولی یه بازیکن خاص رو هی بهت پیشنهاد بده
دوستان آپدیتی برای فیفا نیومده همراه با پچ ؟؟؟
چه تفاهمی.
درسته . شما درست میگین ولی خوب زمان تموم میشه باید سوت بزنه داور دیگه. در فوتبال واقعی البته این اتفاق نمی افته ولی میشه یک تیم توپ رو توی دفاعش پاس بده برای تلف شدن وقت. و داور در نهایت سوت رو میزنه.
خیلی بد شد که من میخواستم از پرتغال کریس رونالدو و نانی رو بگیرم!! امیدوارم حداقل نانی رو بده. من با رونی مد رو شروع کردم. خوبیش اینه البته یک تیم هایی مثل فرانسه ، انگلیس ، اسپانیا و ایتالیا بازیکنان خوب زیاد دارن.
در ضمن شاید جاش تو تاپیک خودشه ولی خیلی dlc ضعیفه و ترکیب ها ناقص. مگه میشه رونی شماره 24 باشه تو انگلیس و ذخیره؟![]()
بله متاسفانه اونطور که باید مایه نذاشت براش به نظرم فیفا استریت رو باید سال آینده همین موقع میداد نه اینکه توی سالی که یورو یا ورلد کاپ هست امسال باید به جای فیفا استریت روی ساخت بازی اختصاصی یورو 2012 تمرکز می کرد مثل سابق
با سلام خدمت دوستان .
اول همه عذر خواهی میکنم اگه سوالم تکراریه !!! گشتم ولی گیر نیاوردم .
میخواستم اگه میشه یکی تنظیمات مربوط به سرعت شوت پاس ((( همونا که تو قسمت گیم ستینگ هست ))) که هم مربوط به cpu میشه هم مربوط به خودمون رو بذاره ...... آخه من این فیلمایی که تو سایت EA میبینم خیلی شوتاشون بهتر میره ....واسه ما انگار جون ندارن !!!!
ممنون میشم یه تنظیم توپ واسش بگید ....مرسی
User Game Customisation
Sprint Speed – 52
Acceleration – 50
Shot Error – 50
Pass Error – 55
Shot Speed – 50
Pass Speed – 54
Injury Frequency – 75
Injury Severity – 60
Goalkeeper Ability – 50
Positioning: Marking – 60
Positioning: Run Frequency – 80
Positioning: Line Height – 45
Positioning: Line Length – 40
Positioning: Line Width – 54
Positioning: Fullbacks – 57
Power Bar – 50
CPU Game Customisation
Sprint Speed – 52
Acceleration – 50
Shot Error – 60
Pass Error – 60
Shot Speed – 50
Pass Speed – 54
Injury Frequency – 75
Injury Severity – 60
Goalkeeper Ability – 50
Positioning: Marking – 55
Positioning: Run Frequency – 80
Positioning: Line Height – 45
Positioning: Line Length – 40
Positioning: Line Width – 54
Positioning: Fullbacks – 57
این دورتموند چرا اینطوریه؟
هیچ توپی نمیره تو گل.هر چی میزنم یا میخوره تیرک یا میره بیرون
کلا وقتی وارد کریر میشی انگار یه بازی دیگه ست!.مثلا با دورتموند بازی دوستانه انجام میدی و 4 تا میزنی ولی وقتی میری توی کریر از زدن یه گل هم عاجز میمونی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)