تا4گيگابايت قابل تعويض درحين كار و مارک SanDisk خوبه (Memory Stick Micro (M2
تا4گيگابايت قابل تعويض درحين كار و مارک SanDisk خوبه (Memory Stick Micro (M2
یه سری برنامه ها هستند مثل برنامه office و core player که وقتی نصب میشن خودشون را به عنوان برنامه دیفالت برای اجرای فایلهای مربوطه معرفی میکنند . این برنامه ها را چطور میشه از حالت دیفالت خارج کرد؟ توی زبان فارسی این مشکل نیست ولی وقتی زبان گوشی انگلیسی باشه این مشکل پیش میاد.
خواهش میکنم.گفتم که MEHRAN میگفت 8 گیگ انداخته و جواب داده.مرسی از جوابت حامد جان. راستی روی گوشی میشه رم 8 گیگا بایت انداخت؟ کسی تست کرده. میخوام بخرم. اگه جواب میده 8 بگیرم که کلی حال میده. و کدوم مارک؟
برای آفیس که میتونید از هر برنامه ای که خواستید اون فایل رو open کنید.یه سری برنامه ها هستند مثل برنامه office و core player که وقتی نصب میشن خودشون را به عنوان برنامه دیفالت برای اجرای فایلهای مربوطه معرفی میکنند . این برنامه ها را چطور میشه از حالت دیفالت خارج کرد؟ توی زبان فارسی این مشکل نیست ولی وقتی زبان گوشی انگلیسی باشه این مشکل پیش میاد.
یه برنامه هست به نام File Associate UIQ3 که هنوز کرک نشده ولی با اون میشه خودتون تعیین کنید که چه فایلی با چه برنامه ای باز بشه.
دموی برنامه اینجاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=hamed1297;3300494]خواهش میکنم.گفتم که MEHRAN میگفت 8 گیگ انداخته و جواب داده.
اگر 8 جواب بده خیلی خوبه.
توی جواب دادنش که مشکلی نیست...
بستگی به مموریت داره که اصل یا تقلبی باشه![]()
[QUOTE=milad_s_2003;3300548]
حرف دوستان درسته اما 4 گیگ که گفتم توی InFo این گوشی من خوندم راحت ساپرت میکنه اما 8 گیگ اطلاع ندارم![]()
به نظرم همون 4 گیگ باید کافی باشه.البته به استفاده طرف بستگی داره.
من 2 گیگ گذاشتم و بیشترش خالی هست.چون عادت ندارم آهنگ و کلیپهای تکراری رو دوباره گوش بدم.شاید کسی بخواد همه رو آرشیو کنه.ولی چون اکثر قسمتهای p1 با W960 یکی هست و اون 8 گیگ رو داره و جواب میده پس برای p1 نباید مجللی باشه.و به قولی مهم اصل بودن مموری هست.
میشه لینک برنامه ضد سرقت رو بذارید ؟
ساین هم باید بشه یا همونطوری کار میکنه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا ممنون از جوابت دلیل اینکه خیلی کنکاوم برای اینه که فردا پس فردا می خوام برم بگیرم
منظور شما اینه که هک شده ی p1کیفت صدای هندزفری بهتری نسبت به p990 هک شده داره ؟ اگه اینجوری باشه من شکنمی کنم در خریدش
بعدشم یه سوال دیگه داخل جعبه همراه P1 jتو ایرا ن چیا هست؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)