تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 461 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

هر کسی شیوه بازیش فرق میکنه . مثلا شما با cpu خوب بازی میکنی .
    ولی من حتی روی پروفشنال هم با cpu مشکل دارم . از طرفی الان توی مود انلاین مستقیم یه ضرب رفتم division 2 . بازیم بدک نیست ولی جلوی cpu کم میارم .
    اتفاقا من حدود یه دو ماهی میشه و با احتساب این ده روز اینده میشه سه ماه دقیق فقط انلاین میزنم سیو بازی هام داره میپوکه انقدر بازی نکردم باهاشون
    منم تو دیویژن دو بودم ولی سه روز نبودم این کنسولم پیش دوستم بوده سه شب پیاپی ساعت 10 شب تا 3 شب بازی کرده و هی مساوی و باخت اورده الان هم دیشب هم کسنول رو اوردم خونه همین صبح دیدم اورده دیویژن 4 حال بازی کردن ندارم وقتی اینو دیدم ولی باید بازم تلاش کنم واسه پایه های بعدی

2. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

gregar جون بهت توصیه میکنم تو مود ورلد کلاس بازی کنی...خیلی رئال تره نسبت به لجندری....

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من فکر کنم تنظیمات تاکتیکها مروبط به فایل settings باشه نه squad . چون یه بار squad رو پاک کردم ولی custom ها هنوز بودن . به نظرم اول یک بک اپ از این دوتا فایل تو پوشه سیو بازیت بگیر .
    بازی رو که دوباره نصب کردی یکی از این دوتا رو دوباره بریز تو پوشه سیوت ببین کدوم یکی custom ها رو توش داشته .

با هیچ کدوم . با سیستم خونه . مگه بازی انلاین چه سیستم عجیبی داره که میگی واسه بازی انلاین میخوای سیستم بخری .

======================
    اخه لب تاب دارم من فقط....ماله من dell 1520 core 2 duo هستش....نمیدونم میتونم فیفا بازی کنم یا نه...تا حالا نصب نکردم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این اروره وقعا امونم رو بریده .
    no longer synched with match

تو فروم EA همه این مشکل رو دارن و فقط مربوط به ایران نیست . بعضی ها میگن چیته . ولی مثل اینکه نیست چون در مواقع باخت و دقیقه های بالا هم این ارور رو میده .

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

دوستانی که میخوان موقع ورود به بازی دیگه منتظر Checking Connection نباشن و بازیشون سریعتر اجرا بشه فایل hosts رو در مسیر C:\Windows\System32\drivers\etc با Notepad باز کرده و خط فرمان زیر رو به آخرش اضافه کنن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستام
    امروز یه چیزه جالب می خوام بهتون بگم. توو تیم Derby city توو لیگ ایرلنده , برید فورواردشو نگاه کنید ببینید کی هست!!!!!! درست حدس زدین , ایمون زاید بازیکن پرسپولیس مهاجمشه. بازیشم خوبه خیلی باحاله . واسه چلسی خریدمش امروز

9. 5 کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان میدونم این سوال خیلی تکراریه ولی ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
    شوکهای دسته بازی رو چطوری باید تنظیم کرد؟ اصلا دو شوک چپ و راست هرکدام باید چکاری انجام بدن؟
    تا بشه حرکات تکنیکی و دریبل زد؟؟؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اتفاقا من حدود یه دو ماهی میشه و با احتساب این ده روز اینده میشه سه ماه دقیق فقط انلاین میزنم سیو بازی هام داره میپوکه انقدر بازی نکردم باهاشون
    منم تو دیویژن دو بودم ولی سه روز نبودم این کنسولم پیش دوستم بوده سه شب پیاپی ساعت 10 شب تا 3 شب بازی کرده و هی مساوی و باخت اورده الان هم دیشب هم کسنول رو اوردم خونه همین صبح دیدم اورده دیویژن 4 حال بازی کردن ندارم وقتی اینو دیدم ولی باید بازم تلاش کنم واسه پایه های بعدی
    سیستم امتیاز دهی و رنکینگ در Head To Head فیفا خیلی مسخرس
    مثلا میبینی طرف300 تا فصل بازی کرده و همش 10 تا لیگ تایتل گرفته اما رتبش مثلا 60 یا 70 هست
    اما کسی که 50 یا 60 تا تایتل داره رتبش پایین تره
    بر اساس تعداد فصل هایی که بازی کردی امتیاز میگیری هر چی بیشتر بهترو و اینجوری خوب نیست
    54 تا تایتل گرفتم رنکم 93 شده و یارو 9 تاتایتل گرفته از من کلی بالاتره

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

این اروره وقعا امونم رو بریده .
    no longer synched with match

تو فروم EA همه این مشکل رو دارن و فقط مربوط به ایران نیست . بعضی ها میگن چیته . ولی مثل اینکه نیست چون در مواقع باخت و دقیقه های بالا هم این ارور رو میده .
    اره خیلی زیاد میاد
    برا من تو هر بازی میاد اصلا نمیتونم بازی کنم

تو فروم EA گفتن مشکل از همین پچ آخری هست که فیفا داده ( جام ملت های اروپا )

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

با سلام به همه ی دوستام
    امروز یه چیزه جالب می خوام بهتون بگم. توو تیم Derby city توو لیگ ایرلنده , برید فورواردشو نگاه کنید ببینید کی هست!!!!!! درست حدس زدین , ایمون زاید بازیکن پرسپولیس مهاجمشه. بازیشم خوبه خیلی باحاله . واسه چلسی خریدمش امروز
    علیرضا حقیقی هم تو روبین غازان هست

12. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

M ----------[/SIZE]

[/COLOR]

علیرضا حقیقی هم تو روبین غازان هست [/QUOTE]

اون موقع که هنو نرفته بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان میدونم این سوال خیلی تکراریه ولی ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
    شوکهای دسته بازی رو چطوری باید تنظیم کرد؟ اصلا دو شوک چپ و راست هرکدام باید چکاری انجام بدن؟
    تا بشه حرکات تکنیکی و دریبل زد؟؟؟
    از روشی که دوست خوبمون محسن توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته استفاده کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •